Demek ki siz çoğunluktan kalan azınlıktaki şanslı kişilerdensiniz. Sizin ekstradan yaptığınız işlem gibi bir durum söz konusu mu peki?
quote:
Orijinalden alıntı: R0ME @Shift41
Demek ki siz çoğunluktan kalan azınlıktaki şanslı kişilerdensiniz. Sizin ekstradan yaptığınız işlem gibi bir durum söz konusu mu peki?
Benim bilgisayarda iTunes farklı bir hata verdi. Update yapacaktım 4.1 için. Ama bitmesine saniyeler kala donuyordu. Bitmiyordu yani işlem. Farklı bilgisayarda denedik ve sorunsuz yaptık fw ve jb işlemini. :)
quote:
Orijinalden alıntı: tahamercan
elimde ipod toch 3g 4.1 frmvare yüklü var mc model makinama jailbreak yapmak istiorm 4.1 için imkansız diolar 4.0 a downrage edip jailbreak yapabilirmiyim yapabilirsem yardım edebilirmisinz :(
dostum bu linkteki adımları yap. bende aynı sıkıntıyı yaşadım ama şimdi MC 4.1 jailbreakli ipod um var:)
Teşekkürler.Sayenizde sorunsuzca MC 4.1 jailbreakli iPod'um oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: R0ME
@fatality-one
Teşekkürler.Sayenizde sorunsuzca MC 4.1 jailbreakli iPod'um oldu.
Hayırlı olsun. Yalnız ben haftalardır bu MC 4.1 için jailbreak olayını araştırıyorum. Herkes olmuyor vs. diye yazıp es geçmişti. MC modele sahip olmayanların olumsuz yazıları benide umutsuzluğa sürüklemişti. Demek ki çok araştırmak her söylenene inanmamak lazımmış. Çok laf doğru bilgi anlamına gelmiyormuş. :)
quote:
Orijinalden alıntı: fatality-one
Hayırlı olsun. Yalnız ben haftalardır bu MC 4.1 için jailbreak olayını araştırıyorum. Herkes olmuyor vs. diye yazıp es geçmişti. MC modele sahip olmayanların olumsuz yazıları benide umutsuzluğa sürüklemişti. Demek ki çok araştırmak her söylenene inanmamak lazımmış. Çok laf doğru bilgi anlamına gelmiyormuş. :)
Size katılıyorum.Aynı şekilde bende MC model için oldukça fazla araştırma yaptım.Ancak çıkan sonuç hep MC modeller için henüz bir jailbreak uygulaması olmadığı,belki daha sonra çıkacağı yönündeydi. Ayrıca 2 denememde de (redsn0w ve Limera1n) başarısızlığa ulaşınca gerçekten MC model için jailbreak olmadığını düşündüm.
Jailbreak işlemlerinde yeni sayılırım.Source eklemeyi ve Installous'tan program yüklemeyi öğrendim.Peki menü arka planı görüntüsünü ve multitasking gibi özellikleri nasıl etkinleştirebilirim?
Multitaskin olayını ben henüz yapamadım. Sanırım benim beceriksizliğim. Ama menu arkaplan resmini değiştirdim. Şimdi derdim klasör vs. oluşturma olayını yapabilmek. Link burada
Teşekkürler. Linki açamayan arkadaşların %2 gibi yazan kısımı silip,geri kalan kısmı google'da aratması yeterli olacaktır. Reklam olmasın diye siteyi veremiyorum.
arkadaslar bu MC olayı nedir. Cihazımızın mc olduğunu nasıl anlıyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: cmanbaris
arkadaslar bu MC olayı nedir. Cihazımızın mc olduğunu nasıl anlıyoruz?
Ürünün,üretim bandından çıkarken sahip olduğu donanım,yazılım özellikleri gibi şeylerin kısaca adlandırılmış hali. Ayarlar>Genel>Hakkında kısmından,ürününüzün hangi model olduğunu öğrenebilirsiniz.
Benim cihazın model kısmında MC544LL yazıyor, buna limerain ile jailbreak yapabilir miyim? ayrıca sürüm: 4.1(8B117)
quote:
Benim cihazın model kısmında MC544LL yazıyor, buna limerain ile jailbreak yapabilir miyim? ayrıca sürüm: 4.1(8B117)
Bu yazdığınız cihaz İphone değil Ipod değil mi? Eğer böyleyse ROME arkadaşıma tavsiye ettiğim linkteki adımları takip ederek sizde Jailbreak yapabilirsiniz.
@cmanbaris
Evet,fatality-one 'nin vermiş olduğu linkteki adımları takip ederek sorunsuzca jailbreak yapabilirsiniz. Ayrıca belirtilen linkteki videoyu izlemenize yarar var.
çok teşekkür ederim, daha deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: fatality-one
quote:
Bu yazdığınız cihaz İphone değil Ipod değil mi? Eğer böyleyse ROME arkadaşıma tavsiye ettiğim linkteki adımları takip ederek sizde Jailbreak yapabilirsiniz.
evet cihaz ipod touch 4g
4G üzerindeki sonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bende 4G ye geçmeyi düşünüyorumda.
ipodtouch 4g cihazımı başarıyla jailbreak yatım, hiçbir sorun yok.
İpod touch 3g 8 gb ise 2g mc'dir greenpoision ile jailbreak yapılabiliyor