Şimdi Ara

İpod Touch 3g 4.1 frimvare jailbreak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • garanti iptali gibi sorunlar oluyor mu veya sisteme zarar veriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmanbaris

ipodtouch 4g cihazımı başarıyla jailbreak yatım, hiçbir sorun yok.

Teşekkürler. Bende en kısa zamanda 4G ye geçmeyi düşünüyorum. Ama bi yandan da elimdeki ipod' u ve netbook u satıp ipad mi alsam diye kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

quote:

Teşekkürler. Bende en kısa zamanda 4G ye geçmeyi düşünüyorum. Ama bi yandan da elimdeki ipod' u ve netbook u satıp ipad mi alsam diye kararsız kaldım.

netbook yerine ipad kullanılabilir, müzik içinde ufak bir mp3 çalar alıp kullanabilirsiniz. Ben genellikle notebook kullandığım için ipad'e gerek duymadım. seyahatlerde falan ipod touch yeterli oluyor.
  • haklısınız ama netbook, ipad e göre daha hantal, ayrıca pil süresi ve kullanım kolaylığı açısından aralarında çok fark var. Tabi ipad in kısıtlı depolama alanı, dışardan external bir cihazı desteklememesi gibide müzminleşmiş sorunları var. Hala kararsızım.
  • Netbook kullanmaktansa ipad kullanmayi tercih ederim. :) ipad bir baska :)
  • Arkadaşlar elimde 4.0.2 firmware yazılımlı ipod touch 32gb 3g var ve MC model şimdi bu cihaza 4.1 yükleyipte sorunsuz jailbreak yapabilirmiyim.bazen jailbreak ten sonra sorunlar çıkabiliyormuş veya olmuyormuş.yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar elimde 4.0.2 firmware yazılımlı ipod touch 32gb 3g var ve MC model şimdi bu cihaza 4.1 yükleyipte sorunsuz jailbreak yapabilirmiyim.bazen jailbreak ten sonra sorunlar çıkabiliyormuş veya olmuyormuş.yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum teşekkürler....

Ben 4.1' i jailbreak yaptım gayette memnunum hiç sorun yaşamadım. Önceki mesajlarımda nasıl yapacağınıza dair link var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar elimde 4.0.2 firmware yazılımlı ipod touch 32gb 3g var ve MC model şimdi bu cihaza 4.1 yükleyipte sorunsuz jailbreak yapabilirmiyim.bazen jailbreak ten sonra sorunlar çıkabiliyormuş veya olmuyormuş.yapan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum teşekkürler....

Ben 4.1' i jailbreak yaptım gayette memnunum hiç sorun yaşamadım. Önceki mesajlarımda nasıl yapacağınıza dair link var.

Arkadaşım çok teşekkürler senin verdigin cesaretle 4.1 e yükselttim jailbreak yaptım oldu teşekkürler.....
  • Rica ederim. Jailbreak li ipodunuzu güle güle kullanın:)
  • quote:

Rica ederim. Jailbreak li ipodunuzu güle güle kullanın:)

çok teşekkürler yanlız bu 3g ipod acayip hızlıymış iphone 2g telim çok agır kaldı...zaten iphone 3gs de niyetim vardı.ama biraz ipod 3 le devam edip iphone 2g yi elden çıkartsam diye düşünüyorum ne dersin......
  • Mrb. 2G ile 3G arasındaki hız farkını bilmiyorum. Ama bu hız olayı bazen uygulamalarlada ilgili olabilyor. cihaz aşırı doluyken yada uyumsuz bir oyun vs. yklüyken ağırlaşmalar olabilyor. mesela ben geçen gün hungry shark mı denir öyle bir oyun yükledim cihaz tuhaflaştı. Gittim hemen sildim ve restart ettim. Eski haline geri döndü. Ben sizin yerinizde olsam bu saatten sonra direk 4 e geçerdim.
  • quote:

Mrb. 2G ile 3G arasındaki hız farkını bilmiyorum. Ama bu hız olayı bazen uygulamalarlada ilgili olabilyor. cihaz aşırı doluyken yada uyumsuz bir oyun vs. yklüyken ağırlaşmalar olabilyor. mesela ben geçen gün hungry shark mı denir öyle bir oyun yükledim cihaz tuhaflaştı. Gittim hemen sildim ve restart ettim. Eski haline geri döndü. Ben sizin yerinizde olsam bu saatten sonra direk 4 e geçerdim.

Evet haklısın bazı oyunlar kasıyor ancak bugün fifa 2011 i indirdim yorumlarda kastıgını söyleyenler vardı ama bende gayet güzel ve akıcı nerdeyse playstation gibi grafikler var diyebilirim.muhakkakki 4.jenerasyonlar çok iyidir ama ipod 3g de küçümsenmeyecek donanıma sahip.yani kısacası uygun fiyat olmadıkca 4g ye geçmeyi düşünmüyorum.bu arada 2g de para ederken elden çıkarmak lazım çünkü 4g lerin fiyatı azıcık düşse hepsine yansır...ipod 3g yi begendim benim işimi fazlasıyla görüyor.bu arada ipod ve iphone ların donanım özelliklerini veriyorum bilginiz ola.... iPhone 4----->512MB RAM 1GHz CPU
    iPhone 3GS-iPod Touch 3G 32GB&64GB----->256MB RAM 600MHz CPU
    iPod Touch 2G----->128MB RAM 533MHz CPU
    iPhone 2G-iPhone 3G-iPod Touch 1G----->128MB RAM 412MHz CPU

• Ben şansımı 4G den yana kullanacağım sanırım.. :) benim 3G yi bugun yarın satarım inşallah:)
  • quote:

Slm. Dostum senin 4G MC model miydi? Ben yeni bir 4G aldım. Ama MC model ve JB yapamadım greenposi0n ile.. Seninki 4.1 ve MC model miydi?
  • Neyse rain ile olayı çözdüm sorun yok.
  • quote:

quote:

Slm. Dostum senin 4G MC model miydi? Ben yeni bir 4G aldım. Ama MC model ve JB yapamadım greenposi0n ile.. Seninki 4.1 ve MC model miydi?

evet MC model ve 4.1, sorunsuz kullanıyorum.
  • benim ipod 4.2.1(8c148) mc086bt daha 4.2nin jailbreak çıkmamş nasıl sürümü 4.1e düşürüp jail yapablrm
  • Eyyt!. Bir anlayamadım şu JailBreak'ı
  • beyler konuyu okumadım ama 4.2.1 jbli kullanıyorum şu an. ama tethered jailbreak yani aleti her kapattıgınızda jb gidiyor. daha sorun olmadı şarj azalınca takıyoruz alete.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.