Şimdi Ara

Ipod touch 3g slikon kılıf + apple paypal.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3g nin arkası acayip derecede çiziliyor, şöyle 10-15 liraya düzgün bir slikon kılıf lazım sadece arkasını kapalyacak, Iskin düşünüyordum fakat tam oturmuyor falan diyenler var ben de vazgeçtim, linki ile bilrikte olursa güzel olur link gittigidiyor yada hepsi burada linki olursa 2 kat güzel olur
    Düz siyah olsun kılıf desene falan gerek yok şimdilik alacağım zaten sonra otter in çıkarttığı slikon kılıfı alacağım çok iyi koruyor, iphone da vardı istediğiniz gibi yere atın birşey olmuyor duvarla paslaşın isterseniz

Not:önceden açılmış konulara baktım fakat ordaki kılıfların hiç biri bana güzel görünmedi bu yüzden yeni birtane açma gereği duydum, ilginiz için teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 1 Mart 2010; 20:24:38 >

• Mesajım bulunsun ayrıca uplamış olayım, benim de böyle bir kılıfa ihtiyacım var
  • http://urun.gittigidiyor.com/KARGO-UCRETSIZ-iPOD-TOUCH-2G-3G-SILIKON-KILIF_W0QQidZZ24265799

http://img175.imagevenue.com/img.php?image=79690_IMG_0304_122_197lo.JPG

http://img5.imagevenue.com/img.php?image=79673_IMG_0294_122_37lo.JPG

Bu resimdekiler 2G içindir , GG'deki bu ilanın son kalanını ben almıstım. Almak isterseniz satıcıyla irtibata geçin GG'de. Silikondur ve itouch 2g cihazımı gerçekten çok iyi koruyor , tavsiye üzerine aldım , ben de tavsiye zincirini bozmadan devam ediyorum.

• www.dealextreme.com'da gayet uygun(6-7tl) kılıflar var, fakat ön tarafı da koruman için zagg öneriyorum.
  • Ben silikon kılıf önermiyorum arkadaşım.Çok toz tutuyor bu nedenle iPod'un yine çiziliyor.Bence Hard Case veya invisible shield tarzı bir şeyler al
  • hard case tam olarak nedir?

Bu arada yeni konu açmadan burdan sorayım, app store da paypal seçeneği yok ödeme için ben mi bulamadım yoksa yok mu sahiden?
    Tüm touch bölümü benim konularımla doldu
    Kıdemli

deal exterme yabancı site ben 2-3 güne gelicek bir kılıf arıyorumIphone 3g kılıfı kullanıyorum sırf çizilmesin diye ve çok sakat cebten ters çıkarırsam yerde touch..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 1 Mart 2010; 20:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
    hard case tam olarak nedir?

Bu arada yeni konu açmadan burdan sorayım, app store da paypal seçeneği yok ödeme için ben mi bulamadım yoksa yok mu sahiden?
    Tüm touch bölümü benim konularımla doldu
    Kıdemli

deal exterme yabancı site ben 2-3 güne gelicek bir kılıf arıyorumIphone 3g kılıfı kullanıyorum sırf çizilmesin diye ve çok sakat cebten ters çıkarırsam yerde touch..

Şeffaf sert plastik bir kılıf.Doğal olarak esneme yapmıyor silikon kılıf gibi.Ama bence iyice bir araştır hard caseden şikayetçi olanlar da vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neyse ya ben en iyisi iskin alayım acil gerekiyor çünkü hard case te pek yatmadı gözüme..

birde şu paypal olayını bilen yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.