Şimdi Ara

ipod touch 4 32 gb 500 liraya sıfır garantili alayım mı ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch 4 32 gb sıfırı 500 liraya buldum alayım mı sizce tavsiye eder misiniz fiyat uygun mu bir de müzik video için falan kullanmayı düşünüyorum ayrıca 650 ye asus nexus 7 32 gb 3g yoksa bunu mu almalıyım önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

ipod touch 4 32 gb sıfırı 500 liraya buldum alayım mı sizce tavsiye eder misiniz fiyat uygun mu bir de müzik video için falan kullanmayı düşünüyorum ayrıca 650 ye asus nexus 7 32 gb 3g yoksa bunu mu almalıyım önerilerinizi bekliyorum

Bende de 4. nesil var ama sıfırı artık alınmaz ya geçti yani artık. 2010 model bi alet sonuçta
  • ben sana nexus u öneririm bende nexus 4 e ipod touch 5g var düşün ipod u satmayı planlıyorum sneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal

ben sana nexus u öneririm bende nexus 4 e ipod touch 5g var düşün ipod u satmayı planlıyorum sneye

nexus 4 aldim kliksadan yamuk yapti kliksa paket acilmis gonderdi bende geri verdim sonuc bekliyorum iade veya degisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

ipod touch 4 32 gb sıfırı 500 liraya buldum alayım mı sizce tavsiye eder misiniz fiyat uygun mu bir de müzik video için falan kullanmayı düşünüyorum ayrıca 650 ye asus nexus 7 32 gb 3g yoksa bunu mu almalıyım önerilerinizi bekliyorum

450 liaraya 5 32 gb satıyorlar kadıköyde dün gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.