Şimdi Ara

ipod touch 4 de flv leri kaliteyi bozmatan oynatacak bir app

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben çok klip izlerim ipod da
    bunuda şöyle yapıyorum idm ile youtube dan 360p olanları indiriyorum tabiki bunlar flv. formatında daha sonradan vlc ye atıp güzelce izliyordum.
    bi kaç ay önce vlc playera bişeyler oldu dandik videoları bile donarak oynatmaya başladı.
    daha sonra flex player yükledim çok güzel flvleri falan kaliteyi bozmadan hiç dondurmadan oynatıyor.
    şimdi 5.1.1 yaptım ve jb yaptım flex kurayım dedim tekrar baktım yeni sürüm çıkmış onu indirdim o da ne alakaysa flv leri görmüyor sadece mp4leri gösteriyor
    eski sürümde gösteriyordu yenisinde kaldırmışlar.
    başka player arayayım dedim kaç tane denediysem hepsi ya donarak oynatıyor yada videonun kalitesini bozuyor.
    360p videoyu 240p gibi oynatıyorlar görüntü baya bozuluyor.
    flex playerda 720pleri rahat oynatıyor mp4 olursa fakat 720p ye de hafıza yetmez birsürü klip var atmak istediğim ayrıca her klibin 720p olanı yok.
    ne yapmam gerekiyor ? birkaç converter denedim mp4 e çevirmek için onlarda hep kalitesini bozdular videoların.
    varmı bildiğiniz flvleri sorunsuz oynatabilecek bir player ? veya başka bir öneririnz varmı benim için?

• up
  • flv yi mp4 e çevirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o programları kullanınca kalitesi düşüyor videonun
  • Total video conventer la çeviriyorum ve flv den mp4 e bir bozulma hissetmedim. Avi den çevirsem tabi bozulur. wmv açıyorsa onu da deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Total video conventer la çeviriyorum ve flv den mp4 e bir bozulma hissetmedim. Avi den çevirsem tabi bozulur. wmv açıyorsa onu da deneyebilirsiniz.

hem ses hemde video kalitesini düşürüyor ayrıca normal quality de bile 30mb lık videoyu 50mb a çıkartıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.