Şimdi Ara

Ipod Touch 4 Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde " Ipod Touch mu yoksa Galaxy S Wi-Fi mi? " diye bir konu açmıştım. Ipod Touch'a karar vermiştim. 8GB alacağım çünkü çok fazla müzik dinleyen biri değil. Müzikler 1 gb tutsa, resimler 1 gb tutsa geriye çok büyük alan kalıyor oyunlar için. Dolar düşünce Bilkom'dan almayı planlıyorum. 450 liraya falan denk gelecek. Daha ucuz ( ve garantili ) bildiğiniz yerler varsa söyleyebilir misiniz?

Bilkom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyucan -- 23 Nisan 2012; 13:16:08 >

• takip
  • Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

takip

doların düşüceğini nerden bileceksin belki artıcak vatan dan %25 indirimle falan alan sürüyle insan var oralara bak indirimleri takip et 2. el temiz satanlar var kaçırma. bilkom dolar düşse bile düşürmez kazıkçı biraz :D
  • %25 vatan denk getirirsen 425 lira civarlarında oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete90

arkadaşım senin için müzik önemli değilse kesinlikle galaxy s 5 wifi al. ben bi hata yaptım ipod 4g 8gb aldım yer sıkıntısı var gerçekten hele bir de oyun oynuyorsan zaten jailbreak yaptığında 4 de 1 doluyor müzik falan yer sıkınıtısı çok yaşanıyor sürekli bir oyun silip yükleme zorunda kalıyorsun. şimdi ipod u kardeşime verdim ben galaxy s aldım çok memnunum kamerası wifi çekim gücü falan çok iyi bide gps var harbiden çok mmnun kaldım. eğerki önceliğin müzik değilse samsung al derim.

Bu öncelik meselesi tartışmaya açık bir konu. Ben de müzik dinlemek için almadım ama yine de tercihim iPod Touch oldu. Kardeşimde Samsung Galaxy S I9000 var, yani Samsung nasıl onu da gayet iyi gördüm ve kullandım. iPod Touch'daki özgürlük, kullanım ve özelleştirilebilirlik Android'li cihazlarda yok. Stabiliteye zaten değinmem bile hata olur, kıyaslanması bile mantıksız.
    Ben ancak şöyle bir durumda iPod almayın derim:
    Eğer cihazı alıp da potansiyelini tam olarak kullanmayacaksanız, yani Jailbreak'ten çekinip uygulamalara da ücret ödemeyip varolduğu şekilde kullanacaksanız bence iPod size göre değil. iPod'u iPod yapan iOS'tir ve iOS'te özgürlük ve özelleştirilebilirlik olmadıkça herhangi bir cihazla arasında pek de bir fark olmayacaktır.

Buna göre kararınızı verip alın derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 24 Nisan 2012; 17:47:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.