Sitenin Online Destek hizmeti ile Aramda Geçen konuşma
RED01==Bu Peel 4g için Türkiyede çalıştıgını gösteren bir resim video tarzında bir şeyvarmı yani çalışıyormu.
ONLİNE DESTEK== Her operatorün ayrı ayrı hazırlanıyor efendim. Kısa bir süre sonra sitemizde yayında olucak. Tüm testleri yapılmıştır. Tüm operatorlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
RED01== Peki Sar degeri ne duruda malum çin malı.
ONLİNE DESTEK== Şuana kadar alınan yorumlar gayet olumlu efendim. Onun dışında tabii biraz kişiye göre değişen bir görecelik olabilir.
RED01== Peki fiyat niye çok yüksek
ONLİNE DESTEK== Fiyat Türkiye için gayet makul efendim. Türkiye için gümrük ve diğer vergilendirme vesair hususları her elektronik ürün için geçerlidir taktiriniz efendim.
Böyle Kısa bir konuşma geçti Yakında Her operatör için sanırım video yayınlayacaklarmış.
quote:
Orijinalden alıntı: red01
Sitenin Online Destek hizmeti ile Aramda Geçen konuşma
RED01==Bu Peel 4g için Türkiyede çalıştıgını gösteren bir resim video tarzında bir şeyvarmı yani çalışıyormu.
ONLİNE DESTEK== Her operatorün ayrı ayrı hazırlanıyor efendim. Kısa bir süre sonra sitemizde yayında olucak. Tüm testleri yapılmıştır. Tüm operatorlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
RED01== Peki Sar degeri ne duruda malum çin malı.
ONLİNE DESTEK== Şuana kadar alınan yorumlar gayet olumlu efendim. Onun dışında tabii biraz kişiye göre değişen bir görecelik olabilir.
RED01== Peki fiyat niye çok yüksek
ONLİNE DESTEK== Fiyat Türkiye için gayet makul efendim. Türkiye için gümrük ve diğer vergilendirme vesair hususları her elektronik ürün için geçerlidir taktiriniz efendim.
Böyle Kısa bir konuşma geçti Yakında Her operatör için sanırım video yayınlayacaklarmış.
TEŞEKKÜRLER...
selam. bu aletle internete de girilebilecek mi peki?
ORASI MERAK KONUSU..
TABİKİ 3G OLARAK YOK AMA,
Wİ-Fİ SAYESİNDE GİRİLEBİLECEĞİNİ PEK ZANNETMİYORUM..
3G yok ama gprs desteği var yazıyor sitede.. demek ki internete giriliyor
AH PARDON GİRİLMEDİĞİNİ ZANNETMİYORUM YAACAKTIM..
Bunun Sar değeri yüksektir. Adam gibi ya Ipod yada Iphone kullanın :)
GPRS destekliyor yani cepnet kampanyasini ipodmdada kullanabilecem.
türkiyede iyi bir kulaklığın bile 100 küsür liraya satıldığını düşünürsek bence fiyat normal sonuçta ipodu telefona çeviriyor ama bu ürünün sar değeri kesinlikle çok yüksektir. sırf bu sebeple almak aklımın ucuna bile gelmez. ipod 4G alıp yanına uygun fiyata bir telefon almak daha mantıklı ama yok ben ipodumu iphone gibi kullanacağım sar değeri umrumda değil derseniz alınabilir.
Sitedeki peel'ler eski sanki. Gprs destekli olanlar daha bir şıktı. Bunlar daha kaba bir görünüşe sahip gibi geldi bana.
resimdekinin beyazı çok hoş duruyor ve şık..
bkz. videolar
selam.
wi-fi den zaten internete giriyorduk, bu cihazda 3g de yok ama benim demek istediğim şu,
diyelim ki minibüsteyim. ortalıkta ne ttnet wifi var ne başka birşey. ben bu peel sayesinde (içinde sim kartım var sonuçta) wi-fi siz ortamlarda internete girebilecek miyim?
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: durasyon
selam.
wi-fi den zaten internete giriyorduk, bu cihazda 3g de yok ama benim demek istediğim şu,
diyelim ki minibüsteyim. ortalıkta ne ttnet wifi var ne başka birşey. ben bu peel sayesinde (içinde sim kartım var sonuçta) wi-fi siz ortamlarda internete girebilecek miyim?
teşekkürler.
HAYIR.. BİLDĞİM KADAARIYLA.. 3G BU DEMEK OLUYOR İŞTE..
who.is den site bilgilerini görebilirsiniz.
domain 23 aralıkta alınmış. isim ve telefon bilgileri de var.istanbuldan birisi.
belki arayıp konuşmak isteyen olur.ilk elden bilgi alabilirsiniz.
teşekkürler.
Adamlara soru sormuştum cevap yok hala :S
quote:
Orijinalden alıntı: durasyon selam.
teşekkürler.
Evet GPRS sayesinde girilir
Depoları Canakkale'deymis.
Bende Peel520 adresine ürünün Türkiyede çalışıp çalışmadığı ilgili email attım ama geri dönmediler.