Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168' [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.127
Cevap
1
Favori
53.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

APPLE PEEL, İPOD 2,3,4. G. İÇİN ÇIKARILMIŞ OLAN BİR KILIF/AKSESUAR..vb. NEYSE..

BU ALET HARİKA BİR ŞEY.. :

İPOD TOUCH 4'Ü BİR TELEFONA DÖNÜŞTÜRÜYOR..

ÇİN MALI.. ŞU ANDA TR'DE BELLİ SİTELER ATIYOR... ÖRN:

peel520turkiye.com
    alibaba

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168'  [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..]

VİDEO İÇİN:

http://www.youtube.com/watch?v=pif86FbaEFI&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=M-x98Ho1lkA&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=H0SvRfqdSzI&feature=related

_______________________________________________________________________________________

@musakilic adlı arkadaşımız alibaba sitesinden sipariş vermiştir.. Eline geçtiğinde deneyecektir.. DUYURULUR....!

_______________________________________________________________________________________

İPOD TOUCH 4.G. İÇİN 'Q PEEL,C APPLE PEEL T168'  [Bir arkadaşımız aldı, deneyecek..]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "SkY..." -- 21 Ocak 2011; 20:20:42 >

• para toplanırsa bende katkıda bulunabilirim. bu sim kart vs işlerinden iyi anlayan birileri alır cihazı, uğraşır, gerekirse yurtdışı firma ile de yazışmalar gerekebilir.
  • evet o zaman ilk arkadaşımız geldi..

liste yaptığmda listenin 2. sırasındasın..

YOK MU BAŞKA BAKALIM.....
  • Ben 3G kullanıyorum. 4G alırsak ne olacak? İki modelden de alırsak başka tabi
  • Çok zor bu iş böyle olmaz , 4g için peelin satıldığı internet mağazası bile yok :( teknik desteğe ihtiyaç duysak yardım alacağımız doğru düzgün bi site bile yok acele etmemek gerek , biraz kullanılsın yorumları alalım ona göre hareket ederiz ,ayrıca yosion peel 520 yi türkiyeden alan 2 kişi olmuştu onlar tüm hatlarla denediler ama çalıştıramadılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata404

Çok zor bu iş böyle olmaz , 4g için peelin satıldığı internet mağazası bile yok :( teknik desteğe ihtiyaç duysak yardım alacağımız doğru düzgün bi site bile yok acele etmemek gerek , biraz kullanılsın yorumları alalım ona göre hareket ederiz ,ayrıca yosion peel 520 yi türkiyeden alan 2 kişi olmuştu onlar tüm hatlarla denediler ama çalıştıramadılar .

2 kişi mi? benim bildiğim forumdan 1 kişi almıştı.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=42650814&p=3 burdaki "murat866" nickli arkadas da aldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAMAM O ZAMAN .. AMA BİZ ŞİMDİDEN PARA BİRİKTİRELİM DİYE DEMİŞTİM..

UZMAN ARANIYOR..

BU ARADA HERKES PARA VERECEĞİNİ BELİRTSİN Kİ LİSTEYE İSİM YAZAYIM.. örn:

1. OrKuN..!!
    2. durasyon...vb

not: 4g'ler aiçin alınacaktır ama eğer yoğun bir istek olursa 3g'de ayrıyetten olabilir..
  • 3G için alınacaksa varım.
  • TAMAM O ZAMAN İKİ AYRI KONU İÇİN PARA TOPLAYALIM..

HEM 2-3g HEMDE 4g İÇİN YAPALIM BU İŞİ.. KONUYU GÜNCELLİYORUM ŞİMDİ..
  • zaten forumdan 1-2 arkadaş alıp denedi ve hiçbir hatla çalışmadı bir daha denemeye gerek yok bence... boşuna para vermeyin
  • OLSUN BELKİ ONLAR BECEREMEMİŞLERDİR..

HEM BİZ 4G 'DE ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI GÖRECEĞİZ.. DAHA DENENMEDİ SANIRIM..

bkz. RESİM
  • bence para toplanmadan 1 kişi çıkıp olayı üstlenmeli . yani yabancı bir siteden ürünü ben alıp getirtebilirim diyen biri olmalı. ve para bu arkadaşta toplanmalı.

@bilgehan

böyle birşeyi kabul eder misin acaba? sende de 4g ipod touch var. c apple peel'i sen alabilirsin sanırım. koruyucu kılıfıda yabanci bir siteden almıştın diye hatırlıyorum çünkü ? para toplanırsa uyar mı sana ?
  • eğer olursa para işi .. bilgehan abimizde kabul ederse olacak bu iş......!

KEŞKE Bİ 100 KİŞİ OLSAKTA HERKES 2 TL VERSE..

BU ARADA DRAGON HOCAMIZIN KONUSU NİÇİN SİLİNDİ BİLENİNİZ VAR MI...
  • MÜJDEMİ İSTERİM..!
    TÜRKİYEYE GELMİŞ PEEL LER ..! EN FAZLA 189 TL İMİŞ.. ALAN OLACAKSA DENESİN VEYA BURADA TOPLAMAYA DEVAM..!!

SİTE:

peel520turkiye.com
  • Pahalı geldi sanki. 169 tl ama alınabilir aslında. Değer yani.
  • bencede ..!
    keşke paramız hazr olsada DH ahalisi olarak bi dnesek..
  • Mesaj attım adamlara. Kesin çalıştıklarına dair bilgi verebilir misiniz diye. Ayrıca ürünlerin ilanına detaylı resim koyabilir misiniz diye sordum. Bakalım ne diyecekler.
  • umarım resim koyarlar.. bu arada ipod satan yerlere flan duyurmamız lazım forumda..

onlarda isterse ne mutlu bize.. onlarda ekler parayı.. ya herkes 5 tl koysa 36 kişiye biter bu iş..
  • PEELTURKIYE.COM Çok pahalıya satıyor. Ayrıca çalışıp çalışmayacağı da kesin değil. Ayrıca iPodu İPOD İPHONE Yazan adamdan birşey beklemem :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.