Şimdi Ara

Ipod touch 4 hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Bu aralar canım evde çok sıkılıyo.Eğlence amaçlı bi ipod touch 4 alayım diyorum.Ama alırsam anca ikinci eline gücüm yeter.İkinci el almam sakat olur mu sizce?Aldıktan bir hafta sonra bozulursa dumur olurum baya.Bide eğer şimdi 300 tl gibi bi fiyata alırsam yazın en kötü 250 tl gibi bi fiyata elden çıkarabilir miyim?

• Bence sadece evde canınız sıkılıyor diye almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.Maxim -- 27 Mayıs 2012; 5:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

İyi akşamlar arkadaşlar.Bu aralar canım evde çok sıkılıyo.Eğlence amaçlı bi ipod touch 4 alayım diyorum.Ama alırsam anca ikinci eline gücüm yeter.İkinci el almam sakat olur mu sizce?Aldıktan bir hafta sonra bozulursa dumur olurum baya.Bide eğer şimdi 300 tl gibi bi fiyata alırsam yazın en kötü 250 tl gibi bi fiyata elden çıkarabilir miyim?

bence canın sıkılıyorsa oyun konsolual daha iyi video oyunu oynayarak

hiç canın sıkılmaz
  • quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.Bu aralar canım evde çok sıkılıyo.Eğlence amaçlı bi ipod touch 4 alayım diyorum.Ama alırsam anca ikinci eline gücüm yeter.İkinci el almam sakat olur mu sizce?Aldıktan bir hafta sonra bozulursa dumur olurum baya.Bide eğer şimdi 300 tl gibi bi fiyata alırsam yazın en kötü 250 tl gibi bi fiyata elden çıkarabilir miyim?

iPod touch 5G çıkacağını duyduğum için ben de bu ay 4G almaktan vazgeçtim. 3-4 ay daha bekleyip 5G almayı planlıyorum, şuan iPod'suz geziyorum ama ne yapalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

iPod touch 5G çıkacağını duyduğum için ben de bu ay 4G almaktan vazgeçtim. 3-4 ay daha bekleyip 5G almayı planlıyorum, şuan iPod'suz geziyorum ama ne yapalım :)

Bende yeni İpod 4 aldım.İpod 5 falan çıkmayacakmış İphone ve İtv için çalışmalarlarmış.İpod bu kadar ileri gider daha ne yapabilirlerki apple da kasa değişmez zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sdhc

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Bende yeni İpod 4 aldım.İpod 5 falan çıkmayacakmış İphone ve İtv için çalışmalarlarmış.İpod bu kadar ileri gider daha ne yapabilirlerki apple da kasa değişmez zaten :)

iPod 5G çıkmayacağını nereden duydun ve kesin bir bilgi mi sence :)
    Cidden soruyorum, çünkü iPod 5G'nin illegal yeni kasa görüntüleri internete sızdı sanırım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.