Şimdi Ara

İpod Touch 4 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,İpod Touch 4 8gb var.Alalı Yaklaşık 1 yıl oldu.Jb yaptım fakat sonra bir güncelleştirme ile sanırsam restore ettim ve jb gitti.Şimdi ise sorunum hiçbir oyunu kasmadan oynayamıyorum çoğu oyundan atıyor.Battery Doctordan baktığımda free RAM 4-8 mb gözüküyor accelerate ile 80 mb a kadar çıkarabiliyorum fakat nafile yine işe yaramıyor.Hiçbir uygulama açık gözükmemesine rağmen App Occupy 100mb civarinda gözüküyor.Yardım Edebilrimisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

Merhaba,İpod Touch 4 8gb var.Alalı Yaklaşık 1 yıl oldu.Jb yaptım fakat sonra bir güncelleştirme ile sanırsam restore ettim ve jb gitti.Şimdi ise sorunum hiçbir oyunu kasmadan oynayamıyorum çoğu oyundan atıyor.Battery Doctordan baktığımda free RAM 4-8 mb gözüküyor accelerate ile 80 mb a kadar çıkarabiliyorum fakat nafile yine işe yaramıyor.Hiçbir uygulama açık gözükmemesine rağmen App Occupy 100mb civarinda gözüküyor.Yardım Edebilrimisiniz.

Hocam iTouch 4G 'ler iOS 6 ile birlikte bitti, bende de bir adet vardı bu cihazdan ama tabi geçen hafta kayboldu. Neyse ki iP5 almıştım, elindeki cihaza ne yaparsan yap bi kamera bir de müzik. Başka pek birşey bekleme bu saatten sonrai jb bile işe yaramıyor o cihazda.
  • Son günlerde ben de gıcık oldum. iPod touch 4 32Gb var bende de. 6.1.2'yi jailbreakli kullanıyorum inanılmaz yavaşlamalar oluyor bazen. Fabrika ayarlarına da dönmüyor, restore da etmiyor, öylece kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Son günlerde ben de gıcık oldum. iPod touch 4 32Gb var bende de. 6.1.2'yi jailbreakli kullanıyorum inanılmaz yavaşlamalar oluyor bazen. Fabrika ayarlarına da dönmüyor, restore da etmiyor, öylece kaldım.

çözümü yok mudur hocam
  • Ben de Restore edemiyorum sebebi ne olabilir.Sıfırlamak istiyorum ipodu ama olmuyor.
  • Apple 6.1.2 üzerinden restore etmeyi engellemiş. 6.1.3'e geçmek gerekiyor. Ben de kasmalara dayanamayıp geçtim ve semi-untethered jailbreak yapıyorum. Bunun tek kötü yanı iPod kapandığı zaman tekrar açıldığında jailbreak devredışı kalıyor, bu yüzden pc'den ufak bi işlemle iPod'un açılmasını sağlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Apple 6.1.2 üzerinden restore etmeyi engellemiş. 6.1.3'e geçmek gerekiyor. Ben de kasmalara dayanamayıp geçtim ve semi-untethered jailbreak yapıyorum. Bunun tek kötü yanı iPod kapandığı zaman tekrar açıldığında jailbreak devredışı kalıyor, bu yüzden pc'den ufak bi işlemle iPod'un açılmasını sağlıyoruz.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 8 tuhaf mikrafon sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6.1.3 güncelleme ile touch 4 te oldukça hızlı, ben memnunum.. Yeni çıkan 5 mesilden pek herkes memnun değil sanırım?! Yeni alanlar bile hep satmak istiyor!? Bence touch 4 daha stabil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 6 bitirdi bu cihazları nahege270'e katılıyorum, öyle çabuk gelişiyor ve güncelleniyor ki; cihaz ihtiyaçları karşılamamaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.