Şimdi Ara

Ipod touch 4 mü 3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ipod touch almayı düşünüyorum da ipod touch4 ün kamerasının tam bir rezalet olduğunu anladım ve 3 alırım diyodum. ama aklıma takılan sorular var. 3 ile 4 arasında kamera dışında ne gibi farklılıklar var bu konuda bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum. şimdiden herkese teşekkürler

• 4ün retina ekranı yeter.
  • işlemci, ekran... öne çıkan bu ikisi için bile almaya değer iPod touch 4 ;)
  • Evet birde işletimi var.
  • Bende 4 almaya karar vermiştim, sonunda 3gs aldım hiç iphone kullanmamıştım hatta alacağım ilk Apple ürün olacaktı, anlayan bir kaç kişiye sordum nedir 4 ün 3gs den farkı diye, aldığım cevap retina ekran, 5mp kamera ve a4 adlı yeni teknoloji işlemci, Nihayetinde cep telefonlarının fotoğraf performansı beni tatmin etmiyor, profosyonel makina kullandığım için olsa gerek, bu sebeple telefonumda ihtiyaç halinde görüntü alabileceğim bir kamera yeterli olacaktı

4 almam için iki etken kalmıştı, retina ekran ve yeni nesil işlemci, iphone 3 ile 3gs arasında ki hız farkını görmüştüm küçümsenmeyecek bir fark vardı, 4 ile 3gs arasındada böyle bir fark bekliyordum fakat çok şaşırtıcı neredeyse hiç yokmuş gibi, gerçi ne kadar doğru test ettiğim tartışılır. internet sitelerine girdim, rehber ve notları açtım, aynı uygulamaları aynı anda açtım herseferinde 4 daha önce açtı fakat arada saliseler en fazla 1,2 saniye oynadı, daha önce iphone kullanmamış biri olarak iki cihazıda elime alıp bu kıyaslamayı yaptıktan sonra işlevsel olarak 4 ün hiç bir artısını göremedim, yalnız 4 ün ekranı çok kaliteli, mükemmel.. fakat arada ki fiyat farkı çok fazlaydı, kaldıki şartlarda bu fiyat farkını arttırıyordu

4 almam için 18 yada 24 aylık taahhüde girmem gerekiyordu, kaldı ki cihaz bulmak zor, yada 2 bin tl verip satın almam gerekiyordu. sonra karar verdim 3gs almaya, en sonunda 850 liraya 23 ay garantisi olan bir cihaz buldum kutusu herşeyi yepyeniydi, kulaklığının jelatini açılmamış, kız gibi telefon bence sende iki cihazı al ve incele, doğru kararı kendin ver, bilişim sistemleri öğrencisi olarak benden de bir tavsiye apple bu telefonu daha çok değiştirecek, günümüz teknolojisi gördüğümüzden çok öteye gidecek, yüklü paralar vermektense fiyat/performans münakaşasında olumlu gördüğünüz ürünlere yönelmek en doğru tercih olacaktır.

• @deniz c

İyi hoş anlatmışsın da burada iPhone'dan bahsedilmiyor..

Konuya dönersek ; 3G ile 4G arasındaki tek fark kamera değil. Hayati farklar var arada kamera önemsiz kalıyor..
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ipod touch 4te kulaklıkla müzik dinlerken ses az geliyormuş okuduğum birkaç incelemede görmüştüm. ipod touch 3ü ise bizzat deneme şansım oldu, onda da kulağı sağır edecekmişcesine yük ses var. ipod tocuh 4 bu konuda yetersiz kalır mı? bu konuda da beni aydınlatırsanız cok sevinirim tekrar teşekkürler
  • 3g alicaksaniz 32gb olanı alın 600mhz işlemci ve 256mb ram var 4gde a4 850mhz işlemci var ram aynı yanlız 4g de biraz daha gelişmiş grafik birimi var çünkü retina display destekli oyunları çalıştırıyor 1280x720 cozunurlukteki videolarida oynatir ses konusunda ben kullanıyorum yeterince sesi var ve 4gnin şarjı daha çok gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zethme

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ipod touch 4te kulaklıkla müzik dinlerken ses az geliyormuş okuduğum birkaç incelemede görmüştüm. ipod touch 3ü ise bizzat deneme şansım oldu, onda da kulağı sağır edecekmişcesine yük ses var. ipod tocuh 4 bu konuda yetersiz kalır mı? bu konuda da beni aydınlatırsanız cok sevinirim tekrar teşekkürler

3G'de nasıl sesi kulaklıktayken sona getirince kulağın tırmalanıyorsa, bunda da aynı. Hoparlör zaten daha kuvvetli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 30 Ocak 2011; 1:09:42 >

• tabıkıde ipod touch 4 tartısılmaz ki bu..touch 4 te bır bad company 2 veya nova 2 oynayın inanamıycaksınız...retına desteklı uygulamalar ve oyunlarda cabası..imkan varsa tabıkıde 4..
  • Arkadasin ses acma kapama ve power tusu 2ayda bozulmustu basina boyle bi durum gelen var mi?

Ne yapmali?
  • retina ekran çok büyük bir fark bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Bende 4 almaya karar vermiştim, sonunda 3gs aldım hiç iphone kullanmamıştım hatta alacağım ilk Apple ürün olacaktı, anlayan bir kaç kişiye sordum nedir 4 ün 3gs den farkı diye, aldığım cevap retina ekran, 5mp kamera ve a4 adlı yeni teknoloji işlemci, Nihayetinde cep telefonlarının fotoğraf performansı beni tatmin etmiyor, profosyonel makina kullandığım için olsa gerek, bu sebeple telefonumda ihtiyaç halinde görüntü alabileceğim bir kamera yeterli olacaktı

4 almam için iki etken kalmıştı, retina ekran ve yeni nesil işlemci, iphone 3 ile 3gs arasında ki hız farkını görmüştüm küçümsenmeyecek bir fark vardı, 4 ile 3gs arasındada böyle bir fark bekliyordum fakat çok şaşırtıcı neredeyse hiç yokmuş gibi, gerçi ne kadar doğru test ettiğim tartışılır. internet sitelerine girdim, rehber ve notları açtım, aynı uygulamaları aynı anda açtım herseferinde 4 daha önce açtı fakat arada saliseler en fazla 1,2 saniye oynadı, daha önce iphone kullanmamış biri olarak iki cihazıda elime alıp bu kıyaslamayı yaptıktan sonra işlevsel olarak 4 ün hiç bir artısını göremedim, yalnız 4 ün ekranı çok kaliteli, mükemmel.. fakat arada ki fiyat farkı çok fazlaydı, kaldıki şartlarda bu fiyat farkını arttırıyordu

4 almam için 18 yada 24 aylık taahhüde girmem gerekiyordu, kaldı ki cihaz bulmak zor, yada 2 bin tl verip satın almam gerekiyordu. sonra karar verdim 3gs almaya, en sonunda 850 liraya 23 ay garantisi olan bir cihaz buldum kutusu herşeyi yepyeniydi, kulaklığının jelatini açılmamış, kız gibi telefon bence sende iki cihazı al ve incele, doğru kararı kendin ver, bilişim sistemleri öğrencisi olarak benden de bir tavsiye apple bu telefonu daha çok değiştirecek, günümüz teknolojisi gördüğümüzden çok öteye gidecek, yüklü paralar vermektense fiyat/performans münakaşasında olumlu gördüğünüz ürünlere yönelmek en doğru tercih olacaktır.

FAİL konu ıpod touch konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.