Arkadaşlar ıpod touch 4 8gb alacagım.Nereden alayım?Nerede daha ucuzdur Ve en önemlisi beyaz mı alayım siyahmı ? Hangisi daha gosterıslı ve sık sızce ?
Beyaz bence daha güzel ama siyahta klasik. Vatan Bilgisayar'da her 2 haftada bir %25 indirim oluyor o indirimle 421 TL'ye geliyor sanırım en avantajlı orası.
Sagol önerin için. Bu arada Vatan'da 2 haftada bir %25 oluyorsa her indirimde Ipod touch 8gb oluyormu?Yoksa tüm ürünlerinde falan mı ?
Arkadaşlar başka bişey sorucam ben size tabletmi ipod touch 4 mü?400-500 civarı tablet bulmakta mümkün internette sörf önemli wifi ile tatmin edicimi ipod?Video görüntü kalitesi ekran büyüklüğü vs.
kesınlıkle ıpod touch 4
up
Vatanda beyaz olan,siyahtan daha ucuzdu sanki
Bir soruda benden.Ipoda bilgisayardaki muzikleri direk atabiliyor muyuz?.Itunes gerekli mi?Ayrica radyo yok galiba
Radyo yok.Sadece internet üzerinden girebiliyorsun. Müzik atma işini bilmiyorum ama kolay bir iş onu biliyorum sadece. Vatanda ne zaman gördün o fiyatları ve ne kadardı ?
quote:
Orijinalden alıntı: egemenxx
Radyo yok.Sadece internet üzerinden girebiliyorsun. Müzik atma işini bilmiyorum ama kolay bir iş onu biliyorum sadece. Vatanda ne zaman gördün o fiyatları ve ne kadardı ?
Diğer konulara pek bakmıyorsunuz sanırım. 2 gündür Vatan Bilgisayar'daki iPod indirimi hakkında yazılıyor bir çok konunun içerisinde. Bu da o konulardan biri: