Şimdi Ara

İpod touch 4.nesil alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç senedir Apple ürünü almak istiyordum. Otobüstede canım sıkılıyor bu sebepten ipod touch 4 almak istiyorum bu saatten sonra alınırmı ios en fazla kaç oluyor genellikle oynadığım oyunlar ios 4.3 istiyor

1- kasma olurmu ?
    2- kendi telefonumu modem olarak kullanarak İnternet'e girebilirmiyim ?
    3- sorularımın cevapları varsa özür dilerim. Varsa cevapları olan konunun linkini atarmısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle gözün kapalı alabilirsin.Ben geçen haziran'da kızıma geçen ayda oğluma olmak üzere iki tane aldım.Ve gerçekten hiçbir zaman aldığıma pişman olmadım.İnternet,oyun,müzik,video çekimi,fotoğraf çekimi özellikleri saymakla bitmez..En son Teknosa'nın turuncu indirimiyle 370Tl'ye kadar düştüğünü görmüş ve 400 TL'ye alan ben hayli üzülmüştüm :) Her ikisinde de 6.1.3 yüklü kasma diye birşey yok sizin kafanızı karıştırmışlar sanırım.Kendi telefonunuzu da hotspot modem olarak kullanabilrisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakemal_1907

Kaç senedir Apple ürünü almak istiyordum. Otobüstede canım sıkılıyor bu sebepten ipod touch 4 almak istiyorum bu saatten sonra alınırmı ios en fazla kaç oluyor genellikle oynadığım oyunlar ios 4.3 istiyor

1- kasma olurmu ?
    2- kendi telefonumu modem olarak kullanarak İnternet'e girebilirmiyim ?
    3- sorularımın cevapları varsa özür dilerim. Varsa cevapları olan konunun linkini atarmısınız?

yeni oyunlarda kasma olabilir müzik için alabilirsin ama
  • Selamlar;Arkadaşlar lütfen yardım.2.el İpod touch 4g 8gb alcam fiyatı 250 tl yanındada nike+ kiti hediyeli 2 kılıf kutulu garantili.Sizce bu fiyatın 3 katını verip ipod touch 5g almam mantıklı olurmu.İpod 5g fiyat olarak beni çok zorlayacak.Aralarında çok bir fark varmı oyunlarda kasma yaparmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvasaray

Selamlar;Arkadaşlar lütfen yardım.2.el İpod touch 4g 8gb alcam fiyatı 250 tl yanındada nike+ kiti hediyeli 2 kılıf kutulu garantili.Sizce bu fiyatın 3 katını verip ipod touch 5g almam mantıklı olurmu.İpod 5g fiyat olarak beni çok zorlayacak.Aralarında çok bir fark varmı oyunlarda kasma yaparmı.

Bence olmaz.

Eğer oynayacağın oyun GTA Vice City, Iron Man 3, MC3 filan değilse farkı hissetmezsin.

Film, müzik ve Temple Run 2, Subway Surfers tarzı oyunlarda iPod Touch 4 bile seni oldukça mutlu eder.

Dediğin gibi yanında Nike+ veriliyorsa sakın kaçırma derim ben. O paraya onsuz satılıyor, ki bir de garantiliymiş seninki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.