Şimdi Ara

iPod Touch 4. Nesil harita sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod umu ilk aldığımda sadece haritayı düzgün kullanabilmiştim bir kereliğine. Fakat sanırım jailbreak yaptıktan sonra harita kullanamıyorum. Çektiğim fotoğrafların konum bilgilri görünmüyor. iGo myway indirdim ve GPS sinyali aranıyor diyo hiçbirşey bulamıyo. Sadece bir pusula programında bulunduğum enlem ve boylamı görebildim.

Bu hepinizde olan birşey mi yoksa sadece bende mi var?

• Bağlandığın internetle alakalı. Bağlantı hızı yüksek olmalı.
  • @asasins_creed

ipod touch da gps yoktur. dolayısıyla igo myway , tomtom vs yazılımlarda gps sinyali aranıyor diyip durması gayet notmaldir. gps olmadığı için uydu ile temasa geçemez ve program öyle saf saf uydu aramaya çalışır.

ipod touch ile sadece wifi ile nete bağlı olduğun vakitler google map tarzı programlar ile konumunu bulursun.
  • @balerefone

off çok hayal kırıklığına uğradım şimdi :( ben var sanıyordum. ama ilk aldığımda doğubank civarındaydım ve haritayı açtığımda yerimi belirlemişti. :S şimdi haritayı açtığımda yeriniz belirlenemiyor diyor. bu nasıl olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasins_creed
    @balerefone

off çok hayal kırıklığına uğradım şimdi :( ben var sanıyordum. ama ilk aldığımda doğubank civarındaydım ve haritayı açtığımda yerimi belirlemişti. :S şimdi haritayı açtığımda yeriniz belirlenemiyor diyor. bu nasıl olmuş olabilir?

Satan kisi oradabir kablosuz aga bağlanıp haritaları açmıştır. Bu durumdada hafızaya almıştır en son bulunduğu yeri.
  • sorun şu ki bn kablosuz ağa bağlı olduğumda (5 6 ağla denedim bunu) yine yerimi belirleyemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.