Şimdi Ara

iPod Touch 4.Nesil Teknosa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan güya vatanda indirim var ama yinede dediğiniz fiyattan pahalı. Ben de o siteyi güvenilir bulmadığımdan sorayım dedim. Burda reklamı var ama bilen duyan yok sanırım.
  • Tüm Kredi Kartlarında 6 Taksit Ödeme seçenekleri
    sadece Web mağazamızda geçerlidir.

vatanda böyle yazıyor.Tam olarak bu nedemek.
    magazadan alacam da ben,12 taksit olsa tadından yenmez hani
  • 64Gb ipod touch 4 ün fiyatı ne kadardır acaba Pm atabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleanra

64Gb ipod touch 4 ün fiyatı ne kadardır acaba Pm atabilirmisiniz?

NERDEN ALDIĞINIZA BAĞLI. GENELDE 600 TL Y DIŞINDAN GETİRENLER SATIYOR, TR FİYATI DA 750 CİVARI

ANCAK YIL İÇİNDE 1 - 2 İNDİRİM İLE 675 / 700 TL YE TR DAN ALMAK DA MÜMKÜN.

aceleniz yok, 32 gb da yeter derseniz , Y DIŞINDAN 500/525 ye getiren bulursanız kaçırmayın.
  • internetten gördüğüm kadarıyla 910 veya üzeri rakamlar görüyorum, 750TL e görürsem düşünebilirm almayı. Acaba nerden temin edebilirm bu fiyata?
  • Ben de sonunda aldım , perşembe guunu elimde olacak:)
    apple , teknosa, vatan gibi yerlerde 32 gbl'lık itouch4'ü 700 küsüre bulabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: elajas

Merhaba arkadaşlar yakın zamanlarda iPod touch 4.nesil 8gb almayı dusunuyorum.
    Bunun için bir satıcı yerıne mağazaları tercih etmek zorundayım çünkü malum öğrenciyiz parayı anne ödeyecek
    haliyle kendi güvendiği bir yerden almak istiyor.
    O da herkes gibi teknosa ve vatan bilgisayarı seçti

teknosadahttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110361048&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

fiyat 600 lira , en azından bir 500 - 550 olsa cok iyiymiş.Normal fiyatının üzerine acaba teknosa ne kadar ekledi?
    Yani kaba ne kadar kazıklanacağım bir bilginiz var mıdır ?

vatanda da asagı yukarı böyle olsagerek internette bulamadım.
    Sizce ne yapmalıyım yanı acaba ar 1 aya duser mı ? Yoksa gözden cıkarıp alim mi artık?

600 lira ayrıca 5 taksit yapıyorlar, elektroworld de 569 lira ve 10 taksit yaptırabiliyorsun ! Vatanda 550 lira civarıydı diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.