Şimdi Ara

iPod Touch 4.Nesil Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanlarda iPod touch 4.nesil 8gb almayı dusunuyorum.
    Bunun için bir satıcı yerıne mağazaları tercih etmek zorundayım çünkü malum öğrenciyiz parayı anne ödeyecek
    haliyle kendi güvendiği bir yerden almak istiyor.
    O da herkes gibi teknosa ve vatan bilgisayarı seçti

teknosadahttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110361048&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

fiyat 600 lira , en azından bir 500 - 550 olsa cok iyiymiş.Normal fiyatının üzerine acaba teknosa ne kadar ekledi?
    Yani kaba ne kadar kazıklanacağım bir bilginiz var mıdır ?

vatanda da asagı yukarı böyle olsagerek internette bulamadım.
    Sizce ne yapmalıyım yanı acaba ar 1 aya duser mı ? Yoksa gözden cıkarıp alim mi artık?

• ben amerikadan 18 ocakta aldım 32 gb 555 tl idi 8 ise 420 gibiydi. 150-160 tl kazık yiyeceksin bence. benim annemde izin vermedi kredi kartı olayı felan bi arkadaşım aynısından almıştı ben ona peşin verdim onların kredi kartından söyledik çok da ucuza geldi.
  • Hocam forumda @dragonstory uyguna satıyordu bir bak istersen[
  • arkadasım cok iyi almışsın hayırlı olsun fakat annemi nasıl ıkna edebilirim bilemiyorum.En az bir yiyeceğiz galiba,yazık vallahi acıyorum yani.
    aldıgın yere baktım satıcı guvenılır gorunuyor daha once gıtti gidiyordan alısverıste yaptım ama böyle yuksek mıktarlarda annemın tepkisi cok katı.İnternet cagına geç girdiler malum.

edit : @FB tavsiyen ıcın tesekkur ederım ama dedıgım gıbı gıttıgıdıyora bıle guvensiz.Napacagız bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elajas -- 12 Şubat 2011; 16:07:50 >
  • 1. si sakın fiyatın düşme ihtimalini bekleme gittikçe yükselir az da olsa
    2. benim uyguladığım yöntemi ona söyle güvenilir bir arkadaşından sipariş ettir ve ipod eline gelene kadar para verme. yani annen vermesin. görsün baksın parasını kendi versin. bu işe yarar.
    3. bence boşuna para verme o 200 tl ye yakın parayla neler neler alınmaz .. ayrıca bunu 1-2 yıl mı kullanıcaksın? daha fazla ise 8 gb değil 32 al. ben 16lık istyordum ama apple 32 alalım diye 16 lığı kaldırmış. şu anda 67 tane program+oyun var 30 tane (HQ) video ve 600 müzik var foto çok az 32 den toplam 16 gb boş alanım. var. her uygulama 400mb gibi bi değerde.
  • 600 çok ben bakırköy electroworld(capacity) de 439 tl ye gözlerimle gördüm(2gün önce) ve 4. nesildi... fiyat hala aynımı onu bilemicem..

diğer taraftan arkadaşın dediği gibi dragonstory de çok uygun fiyata satıyor ..alan herkes memnun ama takdir senin..

bi bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_45575467/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 12 Şubat 2011; 16:20:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 1-2 sene kullanacagım daha son unıversıteye baslsayacagım ıcın o zaman son cıkan bı iPhone alır öyle giderim yani 8 yeter gibi görünüyor şimdilik.
    Yaşım kucuk oldugu ıcın halıyle guvenılır arkadas olsa bıle kredı kartı bulmak zor oluyor ama bu konuyu dusunecem.
    Onun dısında 600un cok oldugu konusunda hem fıkırız arkadaslar.
  • yani 600e biraz daha ekle 64 alırsın niye 8gb a o kadar vereyim ..
  • teknosadan alınca 64 gb'lık yaklasık 900 kusur bı fıyatta arkadasım

edit : tkblack
    verdıgın lınke baktım cok iyi fiyatlar gerçekten.ah bir yolu olsada alsak,kazıklanacagız bu gıdısle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elajas -- 12 Şubat 2011; 16:29:31 >
  • kazıklanmaktansa hiç alma derim -_-
  • ee napıcaz o zaman :D alternatfmi var apple dısında
  • aslaa :D
  • o zaman kazıklanacaz dostum napalım ılerıde maddı gucumuzu elımıze alınca en uygun ve en ıyısını alırız:D cevapladııgın ve ilgin için çok teşekkür ederim
  • sen bilirsin artık .d hiç önemli değil .d hangi şehirde oturuyosun sen .d
  • dimi ya para annemden çıkıyor :D adana maalesef
  • hmm peki .d ne diim hayırlı olsun .d
  • teşekkür ederiiim
  • Hayırlı olsun
  • Bende senle aynı durumdaydım 580 e 8gb almıştım. Bugün gittim 600 olmuş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.