sahibinden veya gitti gidiyor gibi sitelerden izmir içi elden ipod touch 32gb almayı dusunuyorum sizce guvenilir mi tavsiye ettiğiniz isimleri pm atabilirsiniz
upup
aynen bende bekliyorum cevaplarınızı
Elden aldıgını sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Alette kırık dökük var mı diye dikkat et sadece, onun dışında yazılımsal bişey olmaz varsa da halledilir
500 liraya sahibinden de 32 gb lık buldum 1 yılda garantisi varmıs 2. el olarak buna karşılık vatanın %25 indiriminde 645 liraya kadar dusuyor ve tabi urun sıfır sizce hangisini almak mantıklı olur
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsurgun
500 liraya sahibinden de 32 gb lık buldum 1 yılda garantisi varmıs 2. el olarak buna karşılık vatanın %25 indiriminde 645 liraya kadar dusuyor ve tabi urun sıfır sizce hangisini almak mantıklı olur
İnan ipod touch garantiye ihtiyaç duyacak son cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetsurgun
genel olarak ipod touch 4g piyasasını uzun süre takip ediyorum 8 gb lıklar 290 dan 32 gb lıklar 400 den başlıyor bunlara lafım yok ancak hafta sonu meraktan media markta kulaklığın fiyatını sordum 100 tl dediler ve bildiğim kadarıyla kulaklıları çabuk bozuluyor ummadık taş baş yardı kulaklığın daha ucuz bir alternatifi yoksa sanırım bu ipod işi yatar
quote:
Orijinalden alıntı: kingofnothings
genel olarak ipod touch 4g piyasasını uzun süre takip ediyorum 8 gb lıklar 290 dan 32 gb lıklar 400 den başlıyor bunlara lafım yok ancak hafta sonu meraktan media markta kulaklığın fiyatını sordum 100 tl dediler ve bildiğim kadarıyla kulaklıları çabuk bozuluyor ummadık taş baş yardı kulaklığın daha ucuz bir alternatifi yoksa sanırım bu ipod işi yatar
ipoda normal mp3 kulaklıgı takılabiliniyor diye biliyorum yoksa ipod için ayrı kulaklık mı alaagız
amaç ipod da oyun muzik ise herhangibir kulaklık benim gibi telefon olarak kullanmaksa maalesef orj
İzmirden elden almak isteyen varsa pmden ulaşabilirsiniz. Faturası hariç full kutulu kılcal çizik bile bulamayacağınız cihazımı telefon almak için satıyorum hiçbir arızası servise gitmisligi yazılımsal sorunu hicbiseyi yoktur
Bende 400 liraya sanalpzar üzerinden satın aldım. 4.Nesil 32 GB modelini. Yurtdışı ürün garantisiz. Zaten ipodda garanti olayı bence gereksiz. Daha önce garantili almak için bir sürü para verdim ve tabiki garantiye hiç ihtiyaç duymadım. Bu sefer garantisiz aldım, umarım sorun çıkmaz :) Satıcı forumdan bir arkadaş, kırığı eziği olmadığını arkada çiziklerin olduğunu söyledi ekranı ise tertemizmiş. Bakalım yarın elime gececek ürün.
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
Bende 400 liraya sanalpzar üzerinden satın aldım. 4.Nesil 32 GB modelini. Yurtdışı ürün garantisiz. Zaten ipodda garanti olayı bence gereksiz. Daha önce garantili almak için bir sürü para verdim ve tabiki garantiye hiç ihtiyaç duymadım. Bu sefer garantisiz aldım, umarım sorun çıkmaz :) Satıcı forumdan bir arkadaş, kırığı eziği olmadığını arkada çiziklerin olduğunu söyledi ekranı ise tertemizmiş. Bakalım yarın elime gececek ürün.
güle güle kullanın
SanalPazar nakit para kabul etmiyor mu Abiler ?
Fiyatlar hic düşmüyor bu cihazda .. Alın keyfinize bakın..
Alacakken 0 almak daha mantıklı bence
Bencede tam tersi. Temiz bir ikinci el bulduktan sonra 250-300 lira fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kingofnothings
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
güle güle kullanın
Teşekkürler...
Bu arada sıfır almayı düşünen arkadaşlar aşağıdaki linkten alabilirler.
Normal kulaklıkta kullabiliniyor ipodda ben de daha önceden sennheiser cx-300 II olduğu için deneme fırsatım bile ipod kulaklığını kutusunda açılmamış o kadar kulaklık isteyen olursa istanbul için 30 tlye sıfırını satarım.