Şimdi Ara

Satılık iPod Touch 4G 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık iPod Touch 4G 8GB
    Ürünü alalı bir seneden fazla oldu. Arabistan'dan alındığı için garantisi yok. Cihazda 4.3.3 yüklü ve JB'li. Son sürüme geçme gereği duymadım. Daha önce internetten birçok alım yaptım ama ilk defa bir şey satıyorum, bu yüzden elden ve yüz yüze yapılacak alışverişin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum, ürünle ilgilenen kişi -isterse- evime gelir, çayımı içer, ürünü inceler ve beğenirse alır. Benim için en uygunu budur. Ankara ve İstanbul içi elden, diğer illerden kargo ile gönderiyorum.

Ürüne gelince; ilk aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 4.1.1 falan yüklüydü, sonra 4.3.3'e yükseltip internetteki bir rehberden yararlanarak JB yapmıştım, ogünden beri bu sürümle duruyor, hiç Restore atılmadı. Yoğun denebilecek bir şekilde kullandım bir süre. Sonra iPhone aldığımdan iPod'u bir kenara attım ve uzunca bir süre kullanılmadı. Batarya durumu tabi ki ilk günkü gibi değil ama yine de oldukça iyi. Cihazda oyun falan oynamadım pek, genelde müzik dinlemek için kullandım. İstenirse Restore atarak, istenirse olduğu gibi JB'li şekilde veririm. İçinde müzik ve fotoğraf harici bir şey yok.

Cihazın ekranıyla ilgili hiçbir problemi bulunmamakta. Ancak arkasında fazlaca çizik var. Ama size cihazı bir kılıfla vereceğimden pek sorun olacağını sanmıyorum. Bol bol resim ekledim, cihaz hakkında fazlasıyla fikir sahip olabilirsiniz bu sayede. Yanında kutudan çıkan kulaklığı (çok az kullanıldı), 2 adet şarj/data kablosunu, kutusunu (içindeki rehber ve sticker'lar duruyor) ve sonradan aldığım araç şarj cihazını da vereceğim.

Profilim açık, oradan MSN ekleyerek ulaşabilirsiniz, ya da telefon numaram aşağıda. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Fiyat: 280 TL
    Tel: 05075845126

Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM'le cevaplandı.

Fiyat ilanda yazıyor, gözükmüyor mu acaba? Fiyatı 350'den 300'e düşürdüm bir süre önce, son fiyattır.
  • Takip
  • Keşke istanbulda olsaydın ürünü gerçekten beğendim
  • Hocam 300 GET olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

Hocam 300 GET olurmu

PM'le cevapliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Takip.

• arkadaşlar konuyla çok alakalı değil ama ipod tocuh'a data hattı takılıp internete girilebilir mi? ses hattı değil data hattı.
  • hocam profilini göremiyorum msn adresinizi p.m olarak atabilirmisiniz detaylı olrak görüşelim
  • Cevapladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

arkadaşlar konuyla çok alakalı değil ama ipod tocuh'a data hattı takılıp internete girilebilir mi? ses hattı değil data hattı.

Sim kart girişi olmayan bir cihaz için bu soruyu sormayın gülerler

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

arkadaşlar konuyla çok alakalı değil ama ipod tocuh'a data hattı takılıp internete girilebilir mi? ses hattı değil data hattı.

Sim kart girişi olmayan bir cihaz için bu soruyu sormayın gülerler

Ipod touch hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığım için sordum. Gerekli bilgiyi aldım teşekkürler

• Cihaz 'Canales' nickli arkadaşımıza rezerve edildi. Yarın elden satş gerçekleşek.
  • Cihazın satışı forumdan Canales nick'li arkadaşımıza elden gerçekleşmiştir. Arkadaşa hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.