Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4G 5.1 SÜRÜMLÜ 8GB FULL ARTI FULL KUTLU creative wp-300 bluetooth sadece 430 tl iki ürün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: MartialartZ

Ürünü rezerve ettim sulanmayın :D

Sen nasıl bir adamsın, her ilana rezerve ettim yazabiliyorsun.

Bu arkadaşın yazdıklarını kale almayın, ne dediğini pek bilmiyor.

Arkadaşlarımın ısrarla solediklerine göre ipod touch 2 g almamalıyım ve sizin ipod touch 2 g nizi almadığım için bana karşı bi ön yargınız oluştu ben değil ama bi başka arkadaşa almayı düşünüyordum ama bakıyorumki böyle saçma gereksiz şeyler yaparsanız onada almamasını solerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 4 Aralık 2011; 0:38:29 >

• Evet bu konuya gelecek olursak rezerve ettim ve yarın alıcam içiniz rahat olsun ;)
  • Hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

Sifir kutusunda faturali garantili samsung galaxy s wifi 5 " 8 gb da hafiza karti benden hediye uyarsa ara 05324859440 hakan simdide yapariz istersen leventteyim bulusuruz

tamam olur neden olmasın arkadaş uygunsa yarın buluşalım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kimse takmasın kafasına ürünü satmıyorum rezerve eden arkadaşı ürün hetürlü öneriye acık arkadaş samsung ile takas ederim sanada uygunsa

• quote:

Sifir kutusunda faturali garantili samsung galaxy s wifi 5 " 8 gb da hafiza karti benden hediye uyarsa ara 05324859440 hakan simdide yapariz istersen leventteyim bulusuruz

<ÜRÜN BU ARKADAŞA SATILDI

• bügün samsung wifi 5 in vatanda denedim
    en önemlisi bu bi androit cihaz ve şarjı çok çabuk biter ;) pişmanlık duymayın sonra.
    ipod ile ses kalitesi aynı değil ama
    internet için alacaksanız internet için kullanılır wifi ile
    ses için alıyorsanız muzik için önermem açıkçası hem sesi ipod kadar iyi sayılmaz hemde 5 inç ekranı çok büyük cepte taşıması sorun olur heleki karlı havada düştünmü o cihaz dan hayır bekleme :D sıfırının fiyatının 460 tl olması mp3 özelliği düşük olması şarj kalitesine bağllıyorum ben ipodun modellerine bakarsan daha pahalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 4 Aralık 2011; 6:02:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlarımın ısrarla solediklerine göre ipod touch 2 g almamalıyım ve sizin ipod touch 2 g nizi almadığım için bana karşı bi ön yargınız oluştu ben değil ama bi başka arkadaşa almayı düşünüyordum ama bakıyorumki böyle saçma gereksiz şeyler yaparsanız onada almamasını solerim.

Daha saticiyla anlasmadan ve 2 dk arayla hem bu ilana hemde benim ilanima revize ettim yazmissin. Nasil biri oldugun attigin mesajlardan belliydi de insan yerine koyup ugrastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha saticiyla anlasmadan ve 2 dk arayla hem bu ilana hemde benim ilanima revize ettim yazmissin. Nasil biri oldugun attigin mesajlardan belliydi de insan yerine koyup ugrastik.

Ya bir gidermisin arkadaşım seni insan yerine koyanmı var insan olsaydın 2 de gelicem deyip yalan solemeyip gelirdin oraya yalancı kimin ne olduğu belli hadi yorum yapma benim hakkımda bişey bilmiyorsun muhattap olma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 4 Aralık 2011; 7:47:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bir gidermisin arkadaşım seni insan yerine koyanmı var insan olsaydın 2 de gelicem deyip yalan solemeyip gelirdin oraya yalancı kimin ne olduğu belli hadi yorum yapma benim hakkımda bişey bilmiyorsun muhattap olma ...

ne kadar çok geri zakalı türemiş forumda

• quote:

bügün samsung wifi 5 in vatanda denedim
    en önemlisi bu bi androit cihaz ve şarjı çok çabuk biter ;) pişmanlık duymayın sonra.
    ses için alıyorsanız muzik için önermem açıkçası hem sesi ipod kadar iyi sayılmaz hemde 5 inç ekranı çok büyük cepte taşıması sorun olur heleki karlı havada düştünmü o cihaz dan hayır bekleme :D sıfırının fiyatının 460 tl olması mp3 özelliği düşük olması şarj kalitesine bağllıyorum ben ipodun modellerine bakarsan daha pahalı..

Laf olsun diye konusuyosun 2400 mah pil var dostum iphone 4 te var bende iphoneun sajini 3 e katliyo 3 tane var bu aletten bende
    ben aldim zaten touch i sen biraz sus artik

• kavgaya gerek yok cihazı alan arkadaşıma hayırlı olsun alamayanda boşa türemesin müzik icin alacak adam onuda alır bunuda farkı yok ve ben mutluyum takasdanda

• konu kapatılsın ürün satıldu

• quote:

quote:

bügün samsung wifi 5 in vatanda denedim

Laf olsun diye konusuyosun 2400 mah pil var dostum iphone 4 te var bende iphoneun sajini 3 e katliyo 3 tane var bu aletten bende
    ben aldim zaten touch i sen biraz sus artik

Dostum iphone 4 diyosun o telefon bu mp4 kıyasladığın şey mantıksız bi kere
    galaxy s2 şarjıda az gidiyor iphone 4 gibi çünkü bunlar yeni işletim sistemi akıllı telefonlar da şarj çabuk gider

ama demek istediğim akıllı telefon sisteminde mp4 üretmişler 3.nesil ipod sadece muzikte 1 hafta şarjı zor bitiyor

aynı şey samsung için geçerli değil hem android hemde daha fazla ohm tüketmesi gerek hem ekrandan hemde donanımsal android sisteminden her türlü 2 katı daha az şarjı var ipoddan ;)

• Yaw 2 side var bende ikisini de kullaniyorum banami anlatiyosun kullandigim cihazlari
  • quote:

Yaw 2 side var bende ikisini de kullaniyorum banami anlatiyosun kullandigim cihazlari

tabi tabi sensin muhattap olma bidaha benle konularıma da benimle iligli yorum yazma üyeliğin elden gider ...
  • quote:

quote:

Yaw 2 side var bende ikisini de kullaniyorum banami anlatiyosun kullandigim cihazlari

tabi tabi sensin muhattap olma bidaha benle konularıma da benimle iligli yorum yazma üyeliğin elden gider ...

Senmi karar vericen ona sen daha buraya katilali 5 gün olmuş rütbeni bil herkesin topiğini kirletme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serintuna -- 5 Aralık 2011; 8:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

İPOD TOUCH 4G 5.1 SÜRÜMLÜ 8GB FULL ARTI FULL KUTLU creative wp-300 bluetooth iki üründe türkiye grantili tertemiz cihazlardır grantileri devam etmektedir hala

creative wp-300 bluetooth İSTEDİGİNİZ YERDE İPOD CİHAZISINIZ İLE KABLOSUS ÜSTÜN SESTE HERTÜRLÜ MÜZİK İCİN COK BÜYÜK RAHATSIZ EDİCİ OLMAYAN BİR KULAKLIK FORUMDA BİR ARKADAŞ SATIYORDU 150 SIFIR BEN İSE SIFIR GİBİ CİHAZI GRANTİLİ 100 TL VERİYORUM TEK BUNU İSTEYEN OLURSA İPOD TOUCH 4G İCİN İSE İSTEDİGİM FİAT 300 TL SIFIR GİBİ EKRANI CİZİKSİZ ARKASI BİLİNİK HERKEZDE OLAN SORUNLAR VAR AMA RAHATSIZ ETMİYOR İNSANI CİHAZLAR SIGIR DURUMDADIR HİÇ BİR ARZASI YOKTUR İPOD TOUCH 5.0.1 SÜRÜMÜ YÜKLÜDÜR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR İKİ ÜRÜN İCİN İSTEDİGİM FİAT 430 TL NEDEN DERSENİZ PAZARLIK OLACAKTIR BUNU BAŞTAN BİLEREK 400 DİYORUM SON FİAT BAŞKDA OLMAZ TAKAS HERTÜRLÜ CİHAZLARLA OLUR BANA UYARSA NEDEN OLMASIN CİHAZLAR SADECE ELDEN VERİLECRKTİR İPOD TOUCH 4G ARTI İKİ USB KABLOSU PİRİZ CİHAZI MASA ÜSTÜ ŞARJ CİHAZI KULAKLIK USB ŞARJ KABLOSU APPLE ŞARJ CİHAZI İLE ŞARJ OLMA TAŞIMA KILIFI KUTUSU GARANTİSİ İPOD TOUCH KUTULUDUR ALICAK OLANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI ALIŞVERİŞLER... RESİM EKLEMİYORUM BİLEN ZATEN CİHAZLARI BİLİYOR NETTEN BAKA BİLİR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hala satıyorsanız 200 tl maximum verebilirim malesef daha fazlası yok ilgilenirsen mesaj atma yarım üyelikliyim burdan yaz

• ürün satıldı kaldırılsın istiyorım ilan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.