Şimdi Ara

İPOD TOUCH 4G 5.1 SÜRÜMLÜ 8GB FULL ARTI FULL KUTLU creative wp-300 bluetooth sadece 430 tl iki ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPOD TOUCH 4G 5.1 SÜRÜMLÜ 8GB FULL ARTI FULL KUTLU creative wp-300 bluetooth iki üründe türkiye grantili tertemiz cihazlardır grantileri devam etmektedir hala

creative wp-300 bluetooth İSTEDİGİNİZ YERDE İPOD CİHAZISINIZ İLE KABLOSUS ÜSTÜN SESTE HERTÜRLÜ MÜZİK İCİN COK BÜYÜK RAHATSIZ EDİCİ OLMAYAN BİR KULAKLIK FORUMDA BİR ARKADAŞ SATIYORDU 150 SIFIR BEN İSE SIFIR GİBİ CİHAZI GRANTİLİ 100 TL VERİYORUM TEK BUNU İSTEYEN OLURSA İPOD TOUCH 4G İCİN İSE İSTEDİGİM FİAT 300 TL SIFIR GİBİ EKRANI CİZİKSİZ ARKASI BİLİNİK HERKEZDE OLAN SORUNLAR VAR AMA RAHATSIZ ETMİYOR İNSANI CİHAZLAR SIGIR DURUMDADIR HİÇ BİR ARZASI YOKTUR İPOD TOUCH 5.0.1 SÜRÜMÜ YÜKLÜDÜR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR İKİ ÜRÜN İCİN İSTEDİGİM FİAT 430 TL NEDEN DERSENİZ PAZARLIK OLACAKTIR BUNU BAŞTAN BİLEREK 400 DİYORUM SON FİAT BAŞKDA OLMAZ TAKAS HERTÜRLÜ CİHAZLARLA OLUR BANA UYARSA NEDEN OLMASIN CİHAZLAR SADECE ELDEN VERİLECRKTİR İPOD TOUCH 4G ARTI İKİ USB KABLOSU PİRİZ CİHAZI MASA ÜSTÜ ŞARJ CİHAZI KULAKLIK USB ŞARJ KABLOSU APPLE ŞARJ CİHAZI İLE ŞARJ OLMA TAŞIMA KILIFI KUTUSU GARANTİSİ İPOD TOUCH KUTULUDUR ALICAK OLANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI ALIŞVERİŞLER... RESİM EKLEMİYORUM BİLEN ZATEN CİHAZLARI BİLİYOR NETTEN BAKA BİLİR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TAKAS OLARAK BİLGİSAYAR PARCALARI TAKAS ETMEYİN LAPTOP KULLANIYORUM

• özelden mesajıma bununla ilgili cevap verebilirdiniz
  • telefonum olmadıgı icin özel mesaj yazamıyorum onaylı degil üyelik tel olmadıgı icin kusurumu mazur gör

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

telefonum olmadıgı icin özel mesaj yazamıyorum onaylı degil üyelik tel olmadıgı icin kusurumu mazur gör

tamam hocam önemli değil ne kusuru
  • alacaksan iki ürün icin birşeyler düşünürüz nakit olarak

• HOCAM KAFAM KARISTI IPOD TOUCH 4 G TEMIZ ISE 300 TL ISER ALICAM ISTANBULDAN YUZ YUZE NEDIYORSUNUZ EYER OLUMLUYSA DÜŞÜNCENİZ BANA İLK ONCE OZEL MESAJ ATINIZ PM OKEY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz cihazdır yarım üyelik kullandıgım icin özel mesaj atamıyorum üstede yazmıştım sadece ipod 300 tl dir sıfırdır neredeyse hediyelidir masaüstü şarj standı televizyona bağlamak icin kablo gerekiyor sadece iki usb kablo ve piriz şarj cihazı

• resmi akşama cekip atarım uzun sürmez atması

• quote:

Orijinalden alıntı: MartialartZ

1 resim atarsanız ona göre alıp almıcama karar verebilirim

birazdan eklerim resim özel mesaj kapalı atamıyorum

• KONUYU OKUYANLAR TELEFON ONAYLI ÜYELİK OLMADIGI İCİN ÖZEL MESAJ ATMAYIN CEVAP VEREMİYORUM BURADAN YAZIN CEVAPLARIN HER SAAT

• arkadaşlar özelden mesaj cekmeyin cevap veremiyorum yarım üyelik sebebinden birde kamera yok cekmek icin aleti cekemiyorum ama bir camera bulmaya çalışıcam cekecem birde jelatin varken ekran kirli olmaz temizdir almak isteyen gelsin buraya konuşalım buluşalım görüp alın görmeden almayın

• quote:

Ürünü rezerve ettim sulanmayın :D

tamam kardeş istedigin yerde olurda karşı olmaz milsa taksim emin önü beşiktaş vb olursa olur yarın yada bugün ola bilir misal şimdi bile cıka bilirim senin yanına gele bilirim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

tamam kardeş istedigin yerde olurda karşı olmaz milsa taksim emin önü beşiktaş vb olursa olur yarın yada bugün ola bilir misal şimdi bile cıka bilirim senin yanına gele bilirim..

Kardeş beni faceden ekle burdan sürekli yazışacak değiliz :)

Kardeş orada olurumda tel yok ben duragın orada yada istedigin bir yerde olurum saattın galiba telefonu

• dogru sen pmye bakamiyordun unuttum :-P
    hocam yarin eminonu iskelesine gel kadikoye giden iskele uskudar degil onunde bekle sabah 11 de 11:30 kadar gelirim satmadim ;-) ben tamamen unuttum sana pm attim bende diyorum neden cvp yok:-P
  • millete maskara olmak iyidir bunu hiç bir zaman unutma onlar kendi yaptıklarına baksın önce

• Sifir kutusunda faturali garantili samsung galaxy s wifi 5 " 8 gb da hafiza karti benden hediye uyarsa ara 05324859440 hakan simdide yapariz istersen leventteyim bulusuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

Sifir kutusunda faturali garantili samsung galaxy s wifi 5 " 8 gb da hafiza karti benden hediye uyarsa ara 05324859440 hakan simdide yapariz istersen leventteyim bulusuruz

Şİmdi vatan pcden geldim inanırmısın touch sordum yok di bu ürünü önerdi bana çok harika dedi 5 inç ekranı ve androit sistemi 1 ghz işletim hızı filan dedi ama sesi iyimidir bunun fiyat olarak sıfır 470 dedi bende az kala yaklaşıyordum :D
  • Sonuc?
    Ses touchtan daha iyi
  • quote:

Sen nasıl bir adamsın, her ilana rezerve ettim yazabiliyorsun.

Bu arkadaşın yazdıklarını kale almayın, ne dediğini pek bilmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.