Şimdi Ara

Ipod Touch 4g Batarya/Pil Değişimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum cihazımızın bataryası ilk günkü gibi değil. Zamanla ömrünü tamamlıyor. Acaba yurt dışından pil alsak kendimiz değiştirebilir miyiz?

Ipod touch 4gb 930mah bataryaya sahip. Ve yabancı sitelere baktığım da bu pillerin gayet ucuz olduğunu gördüm. Sipariş vermesine veririm 5 dolar gibi bir rakam ama orjinal midir, cihaza zarar verir mi, pil değişimi yaparken cihaz zarar görür mü vs.. merak ettiğim konular var. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

http://dx.com/p/replacement-3-7v-930mah-li-ion-polymer-battery-for-ipod-touch-4-125597?item=1

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arkadaşlar malum cihazımızın bataryası ilk günkü gibi değil. Zamanla ömrünü tamamlıyor. Acaba yurt dışından pil alsak kendimiz değiştirebilir miyiz?

Ipod touch 4gb 930mah bataryaya sahip. Ve yabancı sitelere baktığım da bu pillerin gayet ucuz olduğunu gördüm. Sipariş vermesine veririm 5 dolar gibi bir rakam ama orjinal midir, cihaza zarar verir mi, pil değişimi yaparken cihaz zarar görür mü vs.. merak ettiğim konular var. Bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

http://dx.com/p/replacement-3-7v-930mah-li-ion-polymer-battery-for-ipod-touch-4-125597?item=1

Vay be 5 dolar mı :D bence zaman kaybetmemeye bak para bile değil, çünkü verdiğin siparişler çoook geç geliyor haberin olsun.. 15-20 güne gelir diye bekleme, benim 48. günüm ve henüz döviz dönüştürme ofisinden yeni ayrıldı.. geçen ayın 6'sında kargoya verilmişti halbuki.. Süre uzatılması Hong Kong Post'ta oldu.
    Ayrıca dx'te satılan ürünlerin çoğu senin burada serviste taktıracağınla aynı. Servisler de yedek parçaları bu fiyatlardan alıyor sonuçta? Tek fark çok yüksek bir işçilik fiyatı alıyor senden. Mesela ben iPod Touch 4g arka metal kasa değiştirdim, normalde dx'te 10-15 dolar mı ne, ama tam 190 TL para ödedim servise. Bu yüzden yedek parçayı kendin al, ama onarım ve değişim kısmını bir servise yaptır makul fiyata, 5$ + servis ücreti 40-50 TL'yi geçmez bile belki.. Diğer türlü batarya değişimleri en ufak 150 'den başlıyor diye biliyorum..

• bendede ayni problem var dakkasinda bitiyor keseke iphonedeki gibi vidali olsa ama nerde :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

bendede ayni problem var dakkasinda bitiyor keseke iphonedeki gibi vidali olsa ama nerde :(((

O kadar da degil ya. Wifi acik yaklasik 3-4 saat arasi gidiyor. Tabi 3-4 surekli kullanimdan bahsediyorum. Yani 1 gun bekleme 3-4 saat kullanim. ( ios 6 gosteriyor bunu )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumda ben vardım ve ekran çatlamıştı.Ekran siparişiyle beraber batarya siparişi verdim.Dediğin gibi çok ucuz bir fiyat.Götürdüğüm tamirci sorunsuz bataryayı değiştirdi ama çok zor bir işlem sonucunda.Cihazın bütün parçalarını söktü resmen çünkü batarya en alt kısımda bulunuyor.5 dolarlık bir batarya ne kadar orijinal olur orası tartışılır ama ben çok memnunum bataryanın performansından.Riske girmek istersen değiştir derim ama bence hiç bulaşma.Ekran eskisi gibi yerine oturmuyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Aynı durumda ben vardım ve ekran çatlamıştı.Ekran siparişiyle beraber batarya siparişi verdim.Dediğin gibi çok ucuz bir fiyat.Götürdüğüm tamirci sorunsuz bataryayı değiştirdi ama çok zor bir işlem sonucunda.Cihazın bütün parçalarını söktü resmen çünkü batarya en alt kısımda bulunuyor.5 dolarlık bir batarya ne kadar orijinal olur orası tartışılır ama ben çok memnunum bataryanın performansından.Riske girmek istersen değiştir derim ama bence hiç bulaşma.Ekran eskisi gibi yerine oturmuyor çünkü.

peki ekran ile batarya siparişini nereden verdiniz ? dediğiniz gibi videolara baktım da pili değiştirmek için cihazın her parçasını söküyorsun. Resmen adamlar pili değiştirmesinler diye en alta sokmuşlar. Hayır madem en alta koydun arka kapağını açılabilir yap bari.

Bence o 5 dolar olanlar orjinaldir. Direk apple ürünü değil tabi. Tam olarak orjinal diyemeyiz ama başka satılan pil yok zaten. Tek bu var.

• quote:

quote:

Aynı durumda ben vardım ve ekran çatlamıştı.Ekran siparişiyle beraber batarya siparişi verdim.Dediğin gibi çok ucuz bir fiyat.Götürdüğüm tamirci sorunsuz bataryayı değiştirdi ama çok zor bir işlem sonucunda.Cihazın bütün parçalarını söktü resmen çünkü batarya en alt kısımda bulunuyor.5 dolarlık bir batarya ne kadar orijinal olur orası tartışılır ama ben çok memnunum bataryanın performansından.Riske girmek istersen değiştir derim ama bence hiç bulaşma.Ekran eskisi gibi yerine oturmuyor çünkü.

peki ekran ile batarya siparişini nereden verdiniz ? dediğiniz gibi videolara baktım da pili değiştirmek için cihazın her parçasını söküyorsun. Resmen adamlar pili değiştirmesinler diye en alta sokmuşlar. Hayır madem en alta koydun arka kapağını açılabilir yap bari.

Bence o 5 dolar olanlar orjinaldir. Direk apple ürünü değil tabi. Tam olarak orjinal diyemeyiz ama başka satılan pil yok zaten. Tek bu var.

ebay'dan sipariş vermiştim ben.çinliler sağolsun çok iyi fiyata satıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ebay'dan sipariş vermiştim ben.çinliler sağolsun çok iyi fiyata satıyorlar.

hocam peki ekranın tam oturmaması bir sorun teşkil etti mi uzun süre kullanımda? Dokunmatik olsun, renk değişimi olsun vs bir sorun yok değil mi ? Ayrıca tamirciler bu pil değişimini ne kadara yapar ? 5 dolar pile verip 50 tl değişime bayılmayalım.

• @metallurgy Tamircin çok iyi değilse ekranı tam oturtamayacağı için hafif boşluklar mutlaka olur.Ekran eskisi kadar sağlam ve iyi oturmuyor.Kendi cihazımın ekranı 2 kez değişti.20 tl ücret ödedim.Ekranın sağlam çıkıp çıkmaması senin sansına artık ben iki kez aldım bir bozuk çıktı simdikinde sorun yok kullanıyorum.
  • quote:

@metallurgy Tamircin çok iyi değilse ekranı tam oturtamayacağı için hafif boşluklar mutlaka olur.Ekran eskisi kadar sağlam ve iyi oturmuyor.Kendi cihazımın ekranı 2 kez değişti.20 tl ücret ödedim.Ekranın sağlam çıkıp çıkmaması senin sansına artık ben iki kez aldım bir bozuk çıktı simdikinde sorun yok kullanıyorum.

Dostum ekran degisimini nerden ucuza halledebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atessercan

quote:

@metallurgy Tamircin çok iyi değilse ekranı tam oturtamayacağı için hafif boşluklar mutlaka olur.Ekran eskisi kadar sağlam ve iyi oturmuyor.Kendi cihazımın ekranı 2 kez değişti.20 tl ücret ödedim.Ekranın sağlam çıkıp çıkmaması senin sansına artık ben iki kez aldım bir bozuk çıktı simdikinde sorun yok kullanıyorum.

Dostum ekran degisimini nerden ucuza halledebiliriz?

Alabileceğin en güvenilir ve en ucuz site e-bay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.