Şimdi Ara

iPod touch 4G gps var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yok diye biliyorum ve bluetooth tan bir gps aygıtı bağlanabiliyor diye biliyorum 5800 bağlanabilir mi bluetooth tan gps olarak??

• Dahili olarak yok.
    İlave donanımlarla GPS özelliği kazandırılabilir.
    Tom Tom un böyle bir ürünü vardı.
    Magellan GPS in de bir modeli var.
  • Eğer internet bağlantınız varsa internet üzerinden bulunduğunuz konumu çok ufak bir hata payıyla buluyor
  • ankara kızılayda her yerde nokta atışı yapıyor hiç kaçırmadan
    wifi ağlarını yada gsm verilerini kullanıyor herhalde
  • GPS modülü alarak kazandırabilirsiniz. Ben almayı düşünüyorum belirlediğim bir model var fiyatı da oygun.
  • bende bluetooth ile gps bağlamayı düşünüyorum fakat ios 4.1 için roqybt fln programları bulamadım hep ios 3 için var
  • tarayıcıdan net üzerinden buluyor.tarayıcıya entegre bir değişik de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler benimde kafam karışık bu aletin İphone 4den ne farkı kaldı ki birtek arama,gps ve 3g yok yani bu da 1milyar edermi size Retina,Hd çekim üstüne üstlük Gyroskop bile var... buna ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafiax

Beyler benimde kafam karışık bu aletin İphone 4den ne farkı kaldı ki birtek arama,gps ve 3g yok yani bu da 1milyar edermi size Retina,Hd çekim üstüne üstlük Gyroskop bile var... buna ne diyorsunuz?

Sen ÖyLe saN..!!

http://forum.donanimhaber.com/m_45320961/mpage_1/f_/key_ipod%2Ctouch//tm.htm#45331192

CuK..

• Hoca o işe hayatta güvenilmez yasal değil
  • TomTom turkeyin bir programı var ve internetsiz falan calısıyor tam bi gsp programı yolları falan istediğiniz gibi tarif ediyor. Sesli anlatımıda mevcut bence gayet guzel. Siz ne kadar diğer konuları cevaplamsanızda selamlar.
  • bu wifi uzerinden harita benim konumumu hic bulamadi bugune kadar yeriniz belirlenemedi diyor.
    siz nasil buluyorsunuz yerinizi, ttnet ve superonline adsl ile denedim ikisinde de ayni hatayi verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

bu wifi uzerinden harita benim konumumu hic bulamadi bugune kadar yeriniz belirlenemedi diyor.
    siz nasil buluyorsunuz yerinizi, ttnet ve superonline adsl ile denedim ikisinde de ayni hatayi verdi.

aynen hocam ya bana da sürekli yeriniz belirlenemedi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: walker123

TomTom turkeyin bir programı var ve internetsiz falan calısıyor tam bi gsp programı yolları falan istediğiniz gibi tarif ediyor. Sesli anlatımıda mevcut bence gayet guzel. Siz ne kadar diğer konuları cevaplamsanızda selamlar.

Her hangibir internet veya GPS bağlantısı olmadan bizim ne hızda, nasıl hareket ettiğimizi bilmeden nasıl yol tarifi yapıyor? Bahsetttiğiniz şeyin tam bir navigasyon olduğunu sanmıyorum. Siz başlangıç ve bitiş noktasını iişaretlersiniz o rota çıkartır sizde haritaya bakar gibi bakıp gidersiniz. Bu navigasyon değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

TomTom turkeyin bir programı var ve internetsiz falan calısıyor tam bi gsp programı yolları falan istediğiniz gibi tarif ediyor. Sesli anlatımıda mevcut bence gayet guzel. Siz ne kadar diğer konuları cevaplamsanızda selamlar.

Her hangibir internet veya GPS bağlantısı olmadan bizim ne hızda, nasıl hareket ettiğimizi bilmeden nasıl yol tarifi yapıyor? Bahsetttiğiniz şeyin tam bir navigasyon olduğunu sanmıyorum. Siz başlangıç ve bitiş noktasını iişaretlersiniz o rota çıkartır sizde haritaya bakar gibi bakıp gidersiniz. Bu navigasyon değildir.

Tahminim ortalama bir hızda hareket ettiğinizi simule ediyordur.

• quote:

tomtom turkey programını kullandım. internetsiz gps falan çalıştırmıyor sadece rota belirliyor ve yolu gösteriyor. demo olarakta yolda gidiyormuşsunuz gibi gösteriyor bu navigasyon değil... alıntı yaptığım yazıyı okuyup sırf internetsiz gps var sanarak ipod 4G alanlar olabilir. yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...
  • ipod a bu kadar görev yüklemek biraz abartı değilmi ?Arabaya bir tane navigasyon cihazi almak hem daha kolay olur hemde daha doğru gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

tomtom turkey programını kullandım. internetsiz gps falan çalıştırmıyor sadece rota belirliyor ve yolu gösteriyor. demo olarakta yolda gidiyormuşsunuz gibi gösteriyor bu navigasyon değil... alıntı yaptığım yazıyı okuyup sırf internetsiz gps var sanarak ipod 4G alanlar olabilir. yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...

Aaa Aga 70 $lık ürün aldım biliyorum gayet iyi bir navigasyon ve internetsiz calısıyor siz durunca oda duruyor sağa sola donduguzunuz zaman hareket ediyor daha yeni update ettim biliyorum sizin oldugunuz yeri söylüyorsunuz ya da internet varsa kendi buluyor gitmek istediğiniz noktayı belirliyorsunuz hemen halledi veriyor. kullandım ve biliyorum navigasyon programının aynısı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Aaa Aga 70 $lık ürün aldım biliyorum gayet iyi bir navigasyon ve internetsiz calısıyor siz durunca oda duruyor sağa sola donduguzunuz zaman hareket ediyor daha yeni update ettim biliyorum sizin oldugunuz yeri söylüyorsunuz ya da internet varsa kendi buluyor gitmek istediğiniz noktayı belirliyorsunuz hemen halledi veriyor. kullandım ve biliyorum navigasyon programının aynısı

senin aldım dediğin ürün tomtom un navigasyon cihazı mı yoksa appstore da satılan application mı? sadece application yüklediysen internetsiz çalışmaz. ipod için tomtom araç kit satın alman gerekir. bu durum tomtom'un kendi sitesinde bile yazıyor zaten.

• Radyo sistemi kullaniyor heralde bildigin gprs programi aga
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.