Ebay den aldım bluetooth gps i btstack programına ödemeyide cydia programı içinden paypal ile yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: ckm
Ebay den aldım bluetooth gps i btstack programına ödemeyide cydia programı içinden paypal ile yaptım
Bende aynen öyle yaptım.
navigasyon olarak kullanabilen var mı veya deneyen var mı arkadaşlar ? ona göre bnde İpod alıcam bir tane
Bunun şarj girişi nasıl? Çoğu mp3 playerda kullanılan mini usbden mi şarj oluyor? Kablo ile birlikte satılan 5 $ daha pahalı o yüzden soruyorum. Bir de bu aleti nike+ gps uygulamasıyla deneyen var mı?
bende tomtom araç kiti var, tomtom uygulamasını yükledim hiç beğenmedim, ndrive ve igo ile bugün tecrübe edeceğim, izlenimlerimi paylaşırım.
Bende Gps yok diye biliyorum ama çektiğimiz resimleri nerede çektiğimizi nereden biliyor bu alet ??? Üstelikte hiç bir wifi bağlantısı olmayan dağ başlarını bile işaretliyor ??? Nasıl oluyor ???
Merhaba Arkadaşlar;
IPOD Touch 4G mi pazartesi gün aldım. GPS olarak kullanmayı çok istiyorum. Okuduğum kadarı ile 2 arkadaşımız bluetooth uzerinden kullanıyorlar.
Aldıkları Bluetooth GPS cihazlarının marka ve modellerini alabilirmiyim?
daha önce windows mobile ile IGO kullanmıştım ve beğenmiştim. Sizce IPOD touch da hangi GPS programı daha kullanışlı?
igoyu birkaç kez test etme imkanı buldum, çok güzel tarif ediyor ama kesinlikle en kısa yolu hesaplamıyor. hep bildiğim yerlere giderken kullandım bu sebeple eminim kısa yolları her zaman göstermediğine. 4 farklı adres denedim, hepsinde de götürdü ama en kısa yoldan değil. ndrive'ı deneyecektim ama igonun arayüzü çok daha kolay geldi bana. ama yine de şu kısa yol denemesi için ndrive'a şans vereceğim. tomtom ise felaket.
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
igoyu birkaç kez test etme imkanı buldum, çok güzel tarif ediyor ama kesinlikle en kısa yolu hesaplamıyor. hep bildiğim yerlere giderken kullandım bu sebeple eminim kısa yolları her zaman göstermediğine. 4 farklı adres denedim, hepsinde de götürdü ama en kısa yoldan değil. ndrive'ı deneyecektim ama igonun arayüzü çok daha kolay geldi bana. ama yine de şu kısa yol denemesi için ndrive'a şans vereceğim. tomtom ise felaket.
Peki kullandığınız Bluetooth GPS receiver in marka ve modeli nedir?
dahili GPS çipi içeriyor ve ipodu takarak hem GPS özelliğini hem de şarj etme özelliğini kullanıyorum.
İpod Touch 4G demi kullanıyorsunuz hocam ebayda 1,2,3 G için olanı var 4G de uyumlumu fiyatları gayet uygun
quote:
Orijinalden alıntı: DreamMaker
Merhaba Arkadaşlar;
IPOD Touch 4G mi pazartesi gün aldım. GPS olarak kullanmayı çok istiyorum. Okuduğum kadarı ile 2 arkadaşımız bluetooth uzerinden kullanıyorlar.
Aldıkları Bluetooth GPS cihazlarının marka ve modellerini alabilirmiyim?
daha önce windows mobile ile IGO kullanmıştım ve beğenmiştim. Sizce IPOD touch da hangi GPS programı daha kullanışlı?
Benim kullandığım kit: Globalsat BT359C
Aslında tomtom unkinin fiyatları ile gloabal satın fiyatları arasında çok fark yok ancak aractakı sarj, tutucak kesmekesını dusununce tomtom daha cazip sanki
Globalsatı ben yurt dışından adığım için bana 40 liraya maloldu birde 10 liraya program aldım BTstack 50 liraya geldi. Bildiğim kadarıyla Tom Tom'un aparatı daha pahalı.
dahili GPS çipi içeriyor ve ipodu takarak hem GPS özelliğini hem de şarj etme özelliğini kullanıyorum.
İpod Touch 4G demi kullanıyorsunuz hocam ebayda 1,2,3 G için olanı var 4G de uyumlumu fiyatları gayet uygun
aynen 4th gen ile kullanıyorum, cihaz uyumluluk açısından hepsine uyuyor ancak, 4th gen diğerlerine nazaran biraz daha ince diye arka kısımda boşluk oluştuğunu söylüyorlardı. arka koruma ile kullandığım için o konuda da bir sorun yaşamıyorum ;) bu arada o tutacak ergonomi olarak çok çok iyi, her şekle giriyor her yöne dönüyor.
Konuyu hortlatmış oldum ama bir sorum olacak. Blackberry bold 9780 ve ipod touch 4g sahibiyim. Bu iki cihazı bluetooth yardımıyla eşleyip ipod'da navigasyon programı kullanabilir miyim? veya nokia 6700 classic yardımıyla gps hizmetini kullanabilir miyim? Nokia 6700c ile ipod'u bluetooth'tan birbirine bağlayarak 6700c'yi modem olarak kullanıp ipod'dan internete girebiliyorum. Ama gps için ne yapmam lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: neyzen786
Konuyu hortlatmış oldum ama bir sorum olacak. Blackberry bold 9780 ve ipod touch 4g sahibiyim. Bu iki cihazı bluetooth yardımıyla eşleyip ipod'da navigasyon programı kullanabilir miyim? veya nokia 6700 classic yardımıyla gps hizmetini kullanabilir miyim? Nokia 6700c ile ipod'u bluetooth'tan birbirine bağlayarak 6700c'yi modem olarak kullanıp ipod'dan internete girebiliyorum. Ama gps için ne yapmam lazım?
GPS için o telefonda uygulama var mı araştırmanız lazım, bluetooth ile GPS özelliğini dağıtmaya yarayan bir program olmalı.
Bluetooth modüller yerine telefonu kullanabilir mi diye sormak istemiştim. Mesela Tomtom u kurduğum zaman ve bluetooth bağlantısını yaptığım zaman gps'i telefon üzerinden ipodda kullabilir miyim?
aynen 4th gen ile kullanıyorum, cihaz uyumluluk açısından hepsine uyuyor ancak, 4th gen diğerlerine nazaran biraz daha ince diye arka kısımda boşluk oluştuğunu söylüyorlardı. arka koruma ile kullandığım için o konuda da bir sorun yaşamıyorum ;) bu arada o tutacak ergonomi olarak çok çok iyi, her şekle giriyor her yöne dönüyor.
bısey sorcam ben bugun aldım tomtom gps kıtını ama bır turlu elektırık gelmedı cıhaza ıpod 4 var bende de bu arada :D buna nasıl bır care bulabılırız acaba soyle bır ayrıntılı antatırsanız sevınırım bırde cıhazın en altında bulunan gırıs yerının basık olması gerekıomus bu dogrumu ?? son sorum ıpodu cıhaza taktıgımda cıkaramıyorum :D cok zor cıkıo kırılcak dıye korkuyorum bunun ıcınde fıkrınızı merak edıyorum tessekurler....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme