Arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi dx ten ipodum için ac charger alıcağım tabiki eu plug olacak uygun bildiğiniz varsa belirtirseniz sevinirim.
AC yani dalgalı akım. Cihaza zarar vermez mi ?
bataryayı bozar yurt dışından bilemeyeceğim ama 40 tlye türkiyeden alınabilir ben bimeksten almıştım geçen yıl hemde iki tane usb girişli hem iphone ihem ipod takıyorum
DX den sakın şu küçük adaptörden alma. Ben aldım şarj ediyo ancak şarj ettiğine dair hiç bir işaret çıkmıyo. Voltaj değerleri DC AC farketmez. Çıkışta hepsi tek bir kapıya çıkıyo zaten :)
Ufak, küp şeklindeki adaptörlerden aldım. USB kablosunu takmamla priz kısmının dışarı fırlaması bir oldu. Silikonla yapıştırdıktan sonra kullanmaya başladım. Şarj olurken işaret çıkıyor. Aylardır kullanıyorum, henüz cihaz bozulmadı. Orijinalini kullanmak elbette daha iyidir ancak arada bu kadar fiyat farkı varken mantıklı seçimler yapmak pek mantıklı gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: maytere
DX den sakın şu küçük adaptörden alma. Ben aldım şarj ediyo ancak şarj ettiğine dair hiç bir işaret çıkmıyo. Voltaj değerleri DC AC farketmez. Çıkışta hepsi tek bir kapıya çıkıyo zaten :)
Öyle deme ya Ben DC yerine AC vererek entegreyi yaktım