Şimdi Ara

iPod Touch 4G için WhatsApp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ipod touch 4G'ye whatsapp programını kurdum. daha sonra cydia'dan "whatspad" adlı tweaki indirdim. Tweaki kurduktan sonra whatsapp düzgün bir şekilde açılmaya başladı. ancak whatsapp'a telefon numarası ekleyemediğim için mesajlaşamıyorum. Acaba ipod Touch 4G whatsapp'a nasıl telefon numarası ekleyip mesajlaşabilirim?

• Hocam kişiler ( contacts ) ordan eklersen isim ve numara . Whatsapp'tan görünecektir
  • contacts bölümünde kişi eklemek için bir yer yok?
  • arkadaşlar benim ipod'un kişiler kısmında kişi eklemek için "+" butonu yok. ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: occ37

arkadaşlar benim ipod'un kişiler kısmında kişi eklemek için "+" butonu yok. ne yapacağım?

Hocam versiyonu kac cihazin ?? Ben 5.0.1 kullaniyorum sorun yok bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazımdaki sürüm de 5.0.1 ve o buton yok.
  • benim 5.0 ve bi önceki versiyonda da artı var, bi cihazda olup diğerinde olmayacağını sanmıyorum
    dikkatli bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam sorun çözüldü arkadaşlar. Aleti bilgisayara bağlayınca + butonu geldi. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Sorun çözülmüş ama bir şey ekleyeyim eğer kişilere whatsapp ı kullanan kişileri önceden eklerseniz whatsapp da görünecektir.
  • bende + çıkmıyor pc ye bağlayınca yardım edebilecek olan var mı ? 5.1.1 ios sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieselbastard

bende + çıkmıyor pc ye bağlayınca yardım edebilecek olan var mı ? 5.1.1 ios sürümü

WhatsApp kullananları kişilere eklersen kullanıyorsa görünecektir emin ol.
  • teşekkürler yardımlarınız için, hallettim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.