Şimdi Ara

Ipod Touch 4g ile Bluetooth üzerinden nete çıkabilmek hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amacım, mümkünse, touch 4g ye nokia e63 ün netini paylaştırabilmek. Yaptığım araştırmalar neticesinde ibluever ve mywi adında iki programa ulaştım. Yabancı kaynaklar ve ulaştığım bilgilerde bolca important ibareleri gördüğüm için yanaşamadım.

Öncelikle merak ettiğim konu, nokia e63 ümde kullandığım internet paketimi bluetooth üzerinden ipod a paylaştırabilir miyim? Bu mümkün ise nasıl yapabilirim? Konu illegalmidir bilmiyorum, öyleyse yanaşmayalım. Fakat bu method uygunsa tadından yenmeyecek bir hal alır iş. Tabi bu durumda e o zaman iphone 4 al sende diyebilirsiniz. Amaç eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak. Bir takım yazılımlarla bu iş mümkünse de neden olmasın diyorum.

Yardımlarınız ve yol gösterici mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.

• İbluever,özet olarak bu program sayesinde her an ve her yerde cep telefonunuzun internetinden yararlanak ipodunuzdan internete girebileceksiniz. Cep telefonu ile haberleşmeyi bluetooth ile yapıyor. Bluetoothun bant aralığının 2.1 mbit olduğunu düşünürsek 3g ile 2 mbite kadar hızla internete bağlanabilirsiniz. Tabi bu hız telefonununuzun performansına göre değişcektir. Telefonunuzun bluetooth data hesabına sahip olması yani interneti bluetooth ile paylaşabilmesi gerekmektedir. Benim telefonum sonyericsson c510 cillop gibi çalıştı :))

Programı cydia dan demo olarak indirip deneyebilirsiniz.

Programda telefonunuzu bulduktan sonra yapılacak Ayarlar:

1. access point: internet
    2. dial number: *99#
    3. account: herhangi bir isim girin
    4. password: 1234

bu ayarları yaptıktan sonra geri geliyorsunuz tekrar bulunan aygıtınızın üzerine dokunun ve internete bağlansın!

Edit: programdan sadece jailbreakli cihazlar yararlanabilmektedir.

• redbloodedman

Sayende internete heryerde girebileceğim çok iyi yöntem anllattığın için sağol
  • Bu konu çok önemli sonuna kadar araştırmalıyız. Youtubede videolar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Bu konu çok önemli sonuna kadar araştırmalıyız. Youtubede videolar mevcut.

neyini araştıracaksın daha arkadaşım yukarıda açıklamışlar zaten
  • Ipod u dahil edebildiğim sağlıklı bir ağ bulamadığım için deneme yapma imkanım henüz olmadı. En kısa zamanda deneyeceğim. Bulduğum ağlarda cydia içinde arama yaptım (indiremedim gerçi) programın tam sürümü sanırım 5 usd. Değerse bunuda alırız, tadından yenmez. En kısa zamanda yeni sorularımla rahatsız edebilirim sizleri dostlar, teşekkürler.
  • Ben yukarıdaki ayarları yaptım ama No Rfcomm channel for dial up networking dedi. Telefon Samsung Omnia 7300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suanda e63 üzerinden bt vasıtası ile yazıyorum. Gayet güzel oldu hoş oldu. Aynen yukarıdaki arkadasımızın ayarlarını kullandım. Teşekkür ediyorum kendisine...
  • Samsung D900i ile mümkün mü bu dediğiniz özellik?
  • Omnia ile bağlanamıyorum :( telefonun bluetooth ayarlarını gözden geçirdim ama olmadı. prgoramın ayarlarındada altta iki düğme var onlarla denedim yine sonuçsuz. :(
  • demoyu yükledim bende de sorunsuz çalıştı bu demo versiyonu kaç günlük acaba? paralı versiyonu da en kısa sürede satın alacağım ama kafama bir soru takıldı eğer yeni bir firmware çıkarsa güncelleyip sonra tekrar jailbreak yaptıktan sonra bu program silinecek ve tekrar satın almak mı gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 28 Aralık 2010; 20:34:44 >
  • demoda kullanım sınırı yok sadece ayarları tekrardan yapmak gerekiyor diye biliyorum
  • Arkadaslar demoda durum su sekilde, zaten program icinde de bunu söylüyor. Bağlantı sessiz ve rastgele zamanlarda kapatılıyor demo olduğu için. Hemen bir başka yönteme yöneldim. Nokia e63 e joikuspot light adında bir program kurdum. Telefonun netini wireless olarak paylaşıma açtı. Bu daha sağlıklı bir bağlantı oldu sanırım. Ayrıntıları pc den yazarım artık, zor geldi böyle yazmak :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

demoda kullanım sınırı yok sadece ayarları tekrardan yapmak gerekiyor diye biliyorum

demoda kullanım sınırı yoksa ayarları tekrar yaparım sorun değil :) wireless olmayan yerlerde arasıra maillerimi kontrol edeyim yada kafama takılan bir konuya googledan bakayım yeter.

bu arada deneyenler telefonunun modelini yazsınlarda hangi telefonlarda sorunsuz çalıştığı bu şekilde ortaya çıksın.

ben nokia 5800 kullanıyorum joikuspot ve ibluever sorunsuz çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 28 Aralık 2010; 21:15:52 >
  • Ben ibluever sisteminden joiku sistemine kalıcı geçiş yapıtım. Kullanımı gayet kolay, hoş, nezihmis. Programın ana sayfasında Nokia modelini secebiliyorsunuz, kesinlikle tavsiye ederim. Denemeye devam ediyorum. :))
  • iblueverın özeliği wifi özelliği olmayan telefonların internetini paylaşmak. PDA cihazların çoğu bluetooth modem olarak kullanıma izin vermiyorlar. Omnia, iphone vs. Fakat orta kalite telefonların yüzde 90 ında destek var. Bir arkadaş nokia 3500c sinin internetini paylaştırdığını yazmıştı. Benim telefonum ise sonyericsson c510. wifi özelliği yok sadece blutoothu var. Bugün 3gden yararlanarak ipodum üzerinden wirofon ile arama yaptım gayet sağlıklı gerçekleşti ayrıca otobüste facebooka, haber programlarına girmek zaman geçirmek güzel oluyor iphone a ihtiyaç kalmadı:)
  • Wifi router olarak kullanmak bluetooth router olarak kullanmaktan fazla şarj götürür diye düşünüyorum. Ben bu yüzden tercih ederim bluetoothu. Omnia üzdü beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Samsung D900i ile mümkün mü bu dediğiniz özellik?

Samsung D900i veya L700i ile oluyor mu?

Telefon performansı düşük olur olsada aslında :(
  • bu program için teL'de hangi özeLLikLerin oLması Lazım......?
  • Arkadaslar, suan bluetooth ile nokia supernova ile nete girmis bulunmaktayim. Gercekten edge hizi ile baglanmasina ragmen cok iyi bir performansi var inanin star tv falan izliyorum. Demo oldugu icin baglanti random sekilde kendi kendine dusuyor. Omniada yapamadigimi nokia yapti. Tekrar sunu soylemek istiyorum wifi ilede net paylasilabilir ama sarj suresi olarak bluetooth cok daha uzun gidecek diye dusunuyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.