Şimdi Ara

iPod touch 4G jelatinsiz ekran cizilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

2 aydir jelatinli kullaniyordum ama dokunmatik hassasiyetinde düsüs farkettim, ve mat jelatin oldgu icin ekranin cozunurlugunu bitirdi pikselleri goruyo gibiydim sanki. 1 saat once cikardim jelatini ve ekranda goruntu de dokunmatik de mukemmel oldu, acaba suan bu sekilde cizilir mi? Jelatin illa ki kullanmali miyim..

Çizilir kardeş.Sen ne kadar sakınırsan sakın oluyor.Zaman kaybetmeden jelatin taktır.Ama ucuzuna kaçmazsan iyisinden alırsan hassasiyet de gitmez görüntü kalitesi de.

iPhone-iPad-iPod ekranları çizilmez sen çizmeye çalışmassan mesela ben çok çizmeye çalıştım ama sadece kılcal çizikler oluştu

Sen ne saçmalıyorsun ya? Yanlışlıkla anahtarla aynı cebe atmışım iPhone'u.Bir çıkardım çizikler vardı ekranda.Kabak gibi ortada işte herşey.

Apple nin cihazlarinda kullandigi ekran yuksek kaliteli ekrandir yalniz bu demek degil ki hic cizilmeyecek yada hemen cizilecek bunun cok fazla kullanim turu var ama sunu soylemeliyim cok ta kotu kalitede ekran kalitesi yok sahsen ben teknosada ipad 2 yi hircin bir sekilde kullandim hic bir cizik veya hassasiyet sorunu olusmadi (yarim saatlik bir skence uyguladim) acikcasi kaliteli bir jelatin almak lazim ama mat jeltlatin tavsiye ederim cok fazla parmak izi birakmiyor ve temizlik bakimindan kolay oluyor.

bakarsanız ekranıda tutup darbeli matkapla oyacak halimiz yok(tabi ben çatalla denedim birşey olmadı)

En kötü durumlar için vura vura teknosada test ettim (Yakalanmadan ;) )

yani birşey olmadı zaten adamlar kaliteli yapıyor apple alamayanlarda kıskançlıkla yere düşse kırılacak diyor

Genelleme olmasin ama malesef oyle yani kac.cocuk baba bana.iphone al.diyor.babasi aliyor.ki yine genelleme yapmiyorum kesinlikle.tarafsizim b konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

quote:

2 aydir jelatinli kullaniyordum ama dokunmatik hassasiyetinde düsüs farkettim, ve mat jelatin oldgu icin ekranin cozunurlugunu bitirdi pikselleri goruyo gibiydim sanki. 1 saat once cikardim jelatini ve ekranda goruntu de dokunmatik de mukemmel oldu, acaba suan bu sekilde cizilir mi? Jelatin illa ki kullanmali miyim..

Cam ekran koruyucu kullan. Beyaz cam koruyucu ile mis... Beyaz ipod olur.

Bahsettiğin ürünü anlayamadım? ve bulamadım. Bu arada ekran çizilir mi diye yakınırken ekranın köşesinde açılma meydana geldi, servise verdim :/ tam da bodyguardz almıştım arka panel için bile..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

2 milyarlık ürüne çatal bastırabiliyorsanız helal olsun! O nasıl bir fantezi öyle

2 milyar değil 500tl ye almıştım ipod touch 4g zaten alalı 2yıl oldu fantazi değil
    edit:iPhone 4=1450tl--iPhone 4s=1550tl yaşadığım yerde

500 liraya kıyıyosun yani. Suya da atsaydın keşke. Su geçiriyormuymuş öğrenirdik ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 11 Ağustos 2012; 22:19:19 >
  • quote:

quote:

quote:

2 milyarlık ürüne çatal bastırabiliyorsanız helal olsun! O nasıl bir fantezi öyle

2 milyar değil 500tl ye almıştım ipod touch 4g zaten alalı 2yıl oldu fantazi değil
    edit:iPhone 4=1450tl--iPhone 4s=1550tl yaşadığım yerde

500 liraya kıyıyosun yani. Suya da atsaydın keşke. Su geçiriyormuymuş öğrenirdik ne güzel.

hocam dedim alalı 2yıl oldu artık yeni nesili bekliyorum tabi güzel çıkarsa birşeyi aldıktan 1 yıl sonra o şey değerini kaybetmeye başlıyor o yüzden çizmeye çalıştım ve hiçbirşey olmıyacağını biliyordum olsa dahi çizik olurdu ve herkesi kendi akıl yaşında sanma

• Benim player 3 yıllık. Kendim üretmeme gerek kalmadan her türlü şeye katlandı zaten :) Çiziklerden ekranı göremiyorum tuşların kenarları kırıldı falan. Açma kapama tuşu da temassızlık yapıyor artık yenisi şart. Aleti sövmüyorum vallaha BANA 3 yıl dayanmış daha ne yapsın :) Sağlam ürün isteyenlere öneririm :) Survivor a soksam şampiyon olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 11 Ağustos 2012; 23:34:06 >
  • Ben de yeni aldım cihazı, yaklaşık 1 hafta oluyor.
    Henüz kılıf ve jelatin almadım, bırakın dışarıyı evde bile gözlük kılıfıyla kullanıyorum.
    Hafif kadifemsi bir kumaşı var. Şu ana kadar ekran ve arkasında bir çizik olmadı.

1-2 haftaya arkası için bir kılıf ve ekran için de bir jelatin almayı planlıyorum.
    Ama bunları aldıktan sonra bile kadife kılıfı kullanmaya devam edeceğim.
    Zaten genel manada teknolojik aletlerimi kullanırken titizimdir, ama bunda ekstra bir hassaslık gösteriyorum.

Ekranla ilgili tek sorunum var, bazen parmağım kaymakta zorluk çekiyor.
    Hafif nemli olduğu zamanlar kolayca kaydıramıyorum, bunu da mat bir jelatinle çözerim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Ben de yeni aldım cihazı, yaklaşık 1 hafta oluyor.
    Henüz kılıf ve jelatin almadım, bırakın dışarıyı evde bile gözlük kılıfıyla kullanıyorum.
    Hafif kadifemsi bir kumaşı var. Şu ana kadar ekran ve arkasında bir çizik olmadı.

1-2 haftaya arkası için bir kılıf ve ekran için de bir jelatin almayı planlıyorum.
    Zaten genel manada teknolojik aletlerimi kullanırken titizimdir, ama bunda ekstra bir hassaslık gösteriyorum.

Hafif nemli olduğu zamanlar kolayca kaydıramıyorum, bunu da mat bir jelatinle çözerim sanırım.

Mat bi jelatin denemiştim ekran görüntüsü nokia 3310 gibi oldu. Retina falan uçtu gitti, ne zaman jelatini çıkardım o an iPod un gerçek halini gördüm :)
    Mat jelatin alırken de markalara dikkat etmek gerekir, ki benimki de Apex izmir'den alınma MacLove markaydı ama berbat bi görüntü sağlamıştı :/ Üstelik jelatin + kılıf 40 lira vermiştim, yazık oldu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Ben de yeni aldım cihazı, yaklaşık 1 hafta oluyor.

Mat bi jelatin denemiştim ekran görüntüsü nokia 3310 gibi oldu. Retina falan uçtu gitti, ne zaman jelatini çıkardım o an iPod un gerçek halini gördüm :)
    Mat jelatin alırken de markalara dikkat etmek gerekir, ki benimki de Apex izmir'den alınma MacLove markaydı ama berbat bi görüntü sağlamıştı :/ Üstelik jelatin + kılıf 40 lira vermiştim, yazık oldu..

Toplamda 40 TL olan şey kalitesiz mi, o zaman işimiz zor.
    Benim alacağım kılıf+jelatin de o civarda bir şey olur.

• arkadaşlar benim de kardeşim de 4s var o da mat ekran koruyucu ile kullanıyor. dokunmatiğin hassaslığın azalması gibi bir sorun olmadı. ayrıca ekran da gayet güzel geliyor bize abartıldığı gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar benim de kardeşim de 4s var o da mat ekran koruyucu ile kullanıyor. dokunmatiğin hassaslığın azalması gibi bir sorun olmadı. ayrıca ekran da gayet güzel geliyor bize abartıldığı gibi değil

Mat jelatinleri hangi telefonda yada medya oynatıcıda görsem ekranın netliğini bozduğunu kesinlikle görüyorum. Parmak izi bırakmaması konusu olarak mükemmelliği sağlıyor ama görüntüyü sen göremesen bile retina ekranda bozuyor.
    Ayrıca dokunmatik olarak benim gibi deli bi biçimde kontrol etmen lazım, dokunduğunu hissetmeyeceksin bile ama cihaz algılamalı. mat jelatinde dokunduğumda algılarken, çıkardığım zaman daha 0 mesafede dokunmaya yaklasırken agılamaya başladı..
    Jelatininizin markası ne öyleyse?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar benim de kardeşim de 4s var o da mat ekran koruyucu ile kullanıyor. dokunmatiğin hassaslığın azalması gibi bir sorun olmadı. ayrıca ekran da gayet güzel geliyor bize abartıldığı gibi değil

Mat jelatinleri hangi telefonda yada medya oynatıcıda görsem ekranın netliğini bozduğunu kesinlikle görüyorum. Parmak izi bırakmaması konusu olarak mükemmelliği sağlıyor ama görüntüyü sen göremesen bile retina ekranda bozuyor.
    Ayrıca dokunmatik olarak benim gibi deli bi biçimde kontrol etmen lazım, dokunduğunu hissetmeyeceksin bile ama cihaz algılamalı. mat jelatinde dokunduğumda algılarken, çıkardığım zaman daha 0 mesafede dokunmaya yaklasırken agılamaya başladı..
    Jelatininizin markası ne öyleyse?

jelatinin markasını bilmiyorum ama bazen alır oynarım jetpack falan inanın tam parmağımı değdirmeden algılıyor dokunamtik konusunda çok iyi.peki siz parlak jelatin mi önerirsiniz öyleyse?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.