Şimdi Ara

ipod touch 4g kılıf ve alım yeri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hafataya ipod touch 4g 32 gb alacağım yalnız aklıma takılan birkaç sorum var izninizle sizlere sormak istiyorum.

1-) aletihttp://urun.gittigidiyor.com/IPOD-TOUCH-32GB-4-NESIL-KAMERA-WIFI-MP3-OYUNFILM_W0QQidZZ37188531 bu adresten almayı uygun gördüm amerika 1 yıl garantili diyor. Sizce buradan almalımıyım?
    2-) malum yurt dışından alırsam ve bozulma durumu olursa baya kafam ağrıyacak gibi sizce yurt dışına garanti için gidip gelmesi zor olur mu?
    3-) alet elime ulaşınca çiziği bozukluğu vs. sorunu olabilme ihtimali var mı (sıfır ürün gelecek)
    4-) kullanmakta olduğunuz yada önerebileceğiniz, basit sade, çizilmelere karşı koruyan bir kılıf var mı?

lütfen yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyin çok teşekkürler.

• 1) ordan alabilirsin, ben de o satıcıdan sipariş etmiştim ve güvenilir bir satıcı.
    2) bozulduğu zaman satıcı ile temasa geçersin, o sana ne yapacağını söyler. 20-30 dolarlık bir kargo ücreti verirsin sanırım..
    3) açıkçası yok, sıfır ürün sonuçta ve kutusu içinde geliyor.
    4) şöyle bir durum var, arkası cidden çizilmeye karşı çok hassas. 2 gün kılıfsız çıktım ve bir sürü küçük çizik oluştu, ben dert etmiyorum bunu. ön tarafı da çizilmeye karşı çok dayanıklı, bozuk paralarımın olduğu cebimde 1-2 saat taşıdım ve ön tarafa zerre bir şey olmamış..
  • gittigdiyor havale ile ödeme kabul etmiyormu acaba kredi kartım yok :S
  • GG de havale ile ödeme yok anca satıcıyla anlaşırsan olabilir o da güven sorunu çıkarır.
  • 4-)2,5 yıldan beri 1g 8gb kullanıyordum arka tarafı çizilmeye cidden çok elverişli oldugu için invisible shield almıştım ama tam otutturamamıştım fazla olan yerleri keserek hallettim ama bu seferde zaman geçtikçe sarardıgından dolayı bir daha almaya yanaşmadım
    Cumartesi günü 4g 32gb aldım bu sefer forum da MustangGT39 un sattıgı ürünlerden sert kapak ı aldım bugün elime ulaştı

http://forum.donanimhaber.com/m_46665860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46665860

aldığım ürün 15.resimdekinden ve cidden tavsiye ederim

• teşekkürler ürün amerikada ne kadar kdv dahil olarak?
  •  ipod touch 4g kılıf ve alım yeri hakkında

Yakınlaştır...

iPod touch'ı almadan kılıfı araştırmaya başlamıştım 2 hafta sonra 32Gb ve bu kılıfı almayı düşünüyorum.
    Kılıf 45-50 TL arası değişiyor. İnternet üzerinden değilde elden alabileceğim bir yer var mı acaba ?

Kılıf: Macally Flexfit 4. Nesil iPod Touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 10 Mart 2011; 20:05:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmaXXenoN

ipod touch 4g kılıf ve alım yeri hakkında

Yakınlaştır...

iPod touch'ı almadan kılıfı araştırmaya başlamıştım 2 hafta sonra 32Gb ve bu kılıfı almayı düşünüyorum.
    Kılıf 45-50 TL arası değişiyor. İnternet üzerinden değilde elden alabileceğim bir yer var mı acaba ?

Kılıf: Macally Flexfit 4. Nesil iPod Touch

Bence bir daha düşün.. Bilkomdan bu ürün muhteşem. Kendim kullanıyorum, çok zarif ve arkasındaki aparatı yerde sabitliyor. Fiyatıda bir harika! -> Muvit-Rubber Back Birde arkadaşım şundan aldı. Galiba bunun kadar şıkınıda bulamazsın -> Speck GeoMetric

• Verdiğiniz linkteki ürünlere baktım. iPod'un varolan görüntüsünü koruması için bu ürünü seçtim.
    Şu videoda bana güzel göründü kendileri http://www.youtube.com/watch?v=R59LPIggo-4
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmaXXenoN

Verdiğiniz linkteki ürünlere baktım. iPod'un varolan görüntüsünü koruması için bu ürünü seçtim.
    Şu videoda bana güzel göründü kendileri http://www.youtube.com/watch?v=R59LPIggo-4

Ürünün adını yazabilirmisin? Malesef şu an yasaklı bir domainden girdiğim için youtube girişimim yok. Ürün adını yazarsan bakabilirim.

• Macally Flexfit 4. Nesil iPod Touch

Aynı ürünün videosunu paylaşmıştım kurtulamadım etkisinden
    Bu arada sizin paylaştıklarınızda güzel ama görüntüsünün değişmemesi için bunu alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 11 Mart 2011; 0:24:01 >
  • hocam bu kılıfı forumda satan var mı ? marka aynı olmasa bile aynı tarz ? bi de fiyat 50 çok değil mi
  • adam 29 dolar diyor videoda da 50 tl cok degil
  • Gittigidiyorda satan var 50 tl. Bilkom'dada satılıyor aynı fiyat. Forumda satan varmı bilmiyorum, İstanbulda elden alabileceğim bir yer varsa almayı düşünüyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/Macally-Flexfit-4G-iPod-touch-Esnek-Kilif-Seffaf_W0QQidZZ36832678

Macally'nin kalitesini bilmiyorum ama iPod'a tam oturacağını düşünüyorum. Kesim hatası falan yoktur.
    5-10 tl arası bir kılıf almıştım telefon için delikleri tam denk gelmiyordu bunda o tip bir şey olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 11 Mart 2011; 1:04:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.