Şimdi Ara

İpod Touch 4g mi Exper Tablet PC mi? Hangisini Alayım DH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

İpod Touch 4g mi Exper Tablet PC mi? Hangisini Alayım DH

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2017)
Giriş
  • Exper aşmış abi Tegra 2 kullanmış adamlar helal olsun. 600 Liraya satıyorlar bir de kaçırma bence.
  • sadece flash desteği bile exper almak için yeterli.
    mesela bankalara girmek istediğinizde flash ara yüz kullanan banka sayısı çok fazla. giriş yapamaz, kullanamazsınız ipod ile.
    flash desteği ile exper bence %100 bir avantaja sahip.
  • panpa experde haxball bile oynarsın netten
  • exper aldim beyler suan elimde
  • Geçişler falan hızlımı inceleme yaparmısın kamera ile fotoğraf bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    Geçişler falan hızlımı inceleme yaparmısın kamera ile fotoğraf bekleriz

pek inceleme firsatm olmadi suan evde degilim. kamerasi 5 para etmez 1.3 megapiksel. muzik falan dinledim video izledim telefon sd kartini takip. suan icin iyi gozukuyor hizli cihaz. shiftdeletede video inceleme var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

sadece flash desteği bile exper almak için yeterli.
    mesela bankalara girmek istediğinizde flash ara yüz kullanan banka sayısı çok fazla. giriş yapamaz, kullanamazsınız ipod ile.
    flash desteği ile exper bence %100 bir avantaja sahip.

ben k750i ile bile yapıyorum bunu yani girdiğiniz LİNK önemli,

10.1 inç ile EVE bağlısınız apple itouch 4 ile hem görsellik hemde taşınabilirlik ön planda,

ÇİFT ÇEKİRDEK için önemli olan uygulama - kullanım alanıdır, ancak APPLE ürünlerinde sisteme eş değer tüm uygulamalar ( apple mac kullanan bilir , cihazın hızı - ram ler az olsa bile İOS ile stabildir ) sorunsuzdur,

EXPER android sürümü - ekran ve en azından şimdilik UYGULAMA dan kaynaklı beklenmesi gereken bir cihaz, alan arkadaşların ihtiyacı + parası var diye düşünüyorum

32 gb ıtouch4 ( ydışı - kısa süreli kullanılmış 2 ci eli ) 400 tl bulunuyor güncel olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

kesinlikle
     İpod Touch 4g mi Exper Tablet PC mi? Hangisini Alayım DH

gerçek resmi eklediğin için tşk ler

• ipodtan yana oyum. Ekran ve uygulama açısından bir adım önde.

Hepsini geçtim bu cihazlar taşınabilir diye nitelendiriliyor. En basitinden bunu düşünmek gerekir.hangisini cebinde taşıyabilirsin? Otobüste veya dolmuşta rahatlıkla kullanabilirsin?
  • Selam arkadaşlar. Ben bundan 1 ay önce apple 4g ipod 8 gb aldım. Hayatımda apple kadar dandik bir firma görmedim. Kaliteyi eskiye göre baya düşürmüşler. Ben aldıktan 3 gün sonra durup dururken cihaz bi kapandı bidaha açılmadı. Adına Brick diyolarmış. Cihazı bimeksten almıştım götürdüm dedim ki ben bu cihazı veriyorum size bozuldu ne olduğunu da anlamadım bana 32 liğini yollayın yada paramı iade edin dedim. Cihaz istanbula gittikten sonra 6 kere daha aramama ve isteğimin üstünde durmama rağmen apple bana gene 8 gb lık yolladı ve bu süreç 1 ay sürdü. Apple bana cihazın yenisini yolladı ama sadece cihaz kutusu eski cihazın kutusu içi değişmiş bende bimekse geldiği gibi bu cihazı apple a geri yolladım ve para iadesi istiyorum ben sizden 8 gb istemedim o kadar üstünde durdum dedim adamlar apple ile temasa geçtiler ve paramı iade ettiler. Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa apple aldım ve telefonum Nokia N97 yemin ediyorum bu telefona bu kadar dandik denmesine rağmen 2 senedir tık demedi :D Size sözüm şu exper yerli bi marka ve rahatca garantiden cihazınızı değişirsiniz. Cihazın özellikleri piyasadaki tablet pc lere 10 çeker. Garantisi de var Androi de var. Apple a hiç gerek yok bana sorarsanız. Ben çektim birsürü sorun bare siz çekmeyin. Saygılar herkese umarım yardımcı olabilmişimdir....

• Ben de ikisi arasında kaldım ama Mysticlalın dediği gibi servis sıkıntısı olduğu için expere yöneldim. Hele bir de akıllı telefonun varsa hemen exper al hiç bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysticlal

Selam arkadaşlar. Ben bundan 1 ay önce apple 4g ipod 8 gb aldım. Hayatımda apple kadar dandik bir firma görmedim. Kaliteyi eskiye göre baya düşürmüşler. Ben aldıktan 3 gün sonra durup dururken cihaz bi kapandı bidaha açılmadı. Adına Brick diyolarmış. Cihazı bimeksten almıştım götürdüm dedim ki ben bu cihazı veriyorum size bozuldu ne olduğunu da anlamadım bana 32 liğini yollayın yada paramı iade edin dedim. Cihaz istanbula gittikten sonra 6 kere daha aramama ve isteğimin üstünde durmama rağmen apple bana gene 8 gb lık yolladı ve bu süreç 1 ay sürdü. Apple bana cihazın yenisini yolladı ama sadece cihaz kutusu eski cihazın kutusu içi değişmiş bende bimekse geldiği gibi bu cihazı apple a geri yolladım ve para iadesi istiyorum ben sizden 8 gb istemedim o kadar üstünde durdum dedim adamlar apple ile temasa geçtiler ve paramı iade ettiler. Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa apple aldım ve telefonum Nokia N97 yemin ediyorum bu telefona bu kadar dandik denmesine rağmen 2 senedir tık demedi :D Size sözüm şu exper yerli bi marka ve rahatca garantiden cihazınızı değişirsiniz. Cihazın özellikleri piyasadaki tablet pc lere 10 çeker. Garantisi de var Androi de var. Apple a hiç gerek yok bana sorarsanız. Ben çektim birsürü sorun bare siz çekmeyin. Saygılar herkese umarım yardımcı olabilmişimdir....

Kuşura bakma ama adamlar neden 32gblıgını yollayacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rage!
    oha la
  • kıyasladığınız ürünlere bakın tabiki ipod touch bide android market flash falan demişler experin ekran büyüklüğünden başka üstün bir yanını göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: Mysticlal

Selam arkadaşlar. Ben bundan 1 ay önce apple 4g ipod 8 gb aldım. Hayatımda apple kadar dandik bir firma görmedim. Kaliteyi eskiye göre baya düşürmüşler. Ben aldıktan 3 gün sonra durup dururken cihaz bi kapandı bidaha açılmadı. Adına Brick diyolarmış. Cihazı bimeksten almıştım götürdüm dedim ki ben bu cihazı veriyorum size bozuldu ne olduğunu da anlamadım bana 32 liğini yollayın yada paramı iade edin dedim. Cihaz istanbula gittikten sonra 6 kere daha aramama ve isteğimin üstünde durmama rağmen apple bana gene 8 gb lık yolladı ve bu süreç 1 ay sürdü. Apple bana cihazın yenisini yolladı ama sadece cihaz kutusu eski cihazın kutusu içi değişmiş bende bimekse geldiği gibi bu cihazı apple a geri yolladım ve para iadesi istiyorum ben sizden 8 gb istemedim o kadar üstünde durdum dedim adamlar apple ile temasa geçtiler ve paramı iade ettiler. Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa apple aldım ve telefonum Nokia N97 yemin ediyorum bu telefona bu kadar dandik denmesine rağmen 2 senedir tık demedi :D Size sözüm şu exper yerli bi marka ve rahatca garantiden cihazınızı değişirsiniz. Cihazın özellikleri piyasadaki tablet pc lere 10 çeker. Garantisi de var Androi de var. Apple a hiç gerek yok bana sorarsanız. Ben çektim birsürü sorun bare siz çekmeyin. Saygılar herkese umarım yardımcı olabilmişimdir....

Kuşura bakma ama adamlar neden 32gblıgını yollayacaklar?

+1

• exper alacağıma 3.nesil iPod touch alirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.