Bildirim
iPod Touch 5?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
17 ay götürür -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_Erencan
Arkadaşlar bu cihazı alacağım ancak birkaç sorum olacak.(cihaz ABD'de bazı mağazalarda satışa sunulmuş.İnternette okudum.)
Cihaz beni oyun ve uygulama bakımından ne kadar götürür?Öğrenmek istediğim olay bu.
4S ile 5 arasına konumlandırılmış.
Aşağı yukarı kaç yıl götürür oyun bakımından?
iPod touch'lar genelde iPhone'dan falan geriden gelen cihazlardır ama medya oynatıcısı bakımından bakıyorsan cihaz seni 2 sene de götürebilir. Şuan 4.nesiller 2 senelik cihaz olmalarına rağmen her programı/oyunu çalıştırıyorlar (sıkıntılı olsa bile), aslında tek sorun bu değil, zamanla yeni gelecek olan uygulama yada iOS sürümleri ile birlikte Ram'in yada işlemcinin yetmeyecek olması,şuanda 4. nesilde olduğu gibi.. Yoksa cihaz seni çoook uzun bir süre götürürdü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
Arkadaşlar bu cihazı alacağım ancak birkaç sorum olacak.(cihaz ABD'de bazı mağazalarda satışa sunulmuş.İnternette okudum.)
Cihaz beni oyun ve uygulama bakımından ne kadar götürür?Öğrenmek istediğim olay bu.
iPod touch'lar genelde iPhone'dan falan geriden gelen cihazlardır ama medya oynatıcısı bakımından bakıyorsan cihaz seni 2 sene de götürebilir. Şuan 4.nesiller 2 senelik cihaz olmalarına rağmen her programı/oyunu çalıştırıyorlar (sıkıntılı olsa bile), aslında tek sorun bu değil, zamanla yeni gelecek olan uygulama yada iOS sürümleri ile birlikte Ram'in yada işlemcinin yetmeyecek olması,şuanda 4. nesilde olduğu gibi.. Yoksa cihaz seni çoook uzun bir süre götürürdü.
4.nesil 2 sene götürdüyse oyun bakımından,buda götürür mü 2 sene kadar?
Oyun cihazı olarak düşünürsek?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
4.nesil 2 sene götürdüyse oyun bakımından,buda götürür mü 2 sene kadar?
Oyun cihazı olarak düşünürsek?
Elbette götürecektir.. Şuanki iPhone 4S'e yakın bir donanımı olduğunu düşünürsen gerisine sen karar ver.. iPhone 4S de en az 2-3 sene daha idare eder kullanıcılarını. iPod Touch 5G ise yeni çıkmış bir cihaz olarak en az 2,5 sene diyorum..
-
Rahat 2 sene gideri var -
Performansı iPhone 4S ile aynı. 2 yıl götürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3yil rahat goturur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın amerikadan dönüyorum. 299 dolar ve verginin üstüne 100 tl kar verene 5. nesil 32 gb ipod touch getirirm. ama zaman kısıtlı acilen dönmeniz gerek bana arkadaşlar.
özel mesaj yazarsanız, sabah ilk işim gidip storedan almak olur, uçağım ikindi vakti çünkü. -
2 yıl rahat götürür , 3 yıl gideri var -
2 seneden fazla götürür çünkü her yeni çıkan uygulama yeni iPod Touch'ın yanı sıra bir önceki nesile destek sağlıyor zaten her bulduğunu kurmuyorsan bayağı rahat ömrü olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X