Şimdi Ara

iPod Touch 5 + Blackberry 9900 VS iPhone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Eski bir iPod Touch kullanıcısıyım. Şu an Blackberry Bold 9900 kullanıyorum, 1 yıldır müzikleri de ondan dinliyorum. Fakat pek keyif vermiyor. O yüzden bu aralar yeni bir iOS cihazı alma düşüncesindeyim.

Sizce

64 GB yeni iPod Touch alıp + BlackBerry 9900 şeklindemi devam edeyim? ya da BlackBerry'yi satıp, 16 GB iPhone 5 mi almalıyım?

Siz olsaydınız ne yapardınız?
    Not: 1500 den fazla para harcamak istemiyorum. Kapasite de benim için önemli tabi. Fakat iPhone'da da yüksek kapasitelilerde 2500+ fiyatını bir cihaz için çok buluyorum. Buna göre düşünürseniz sevinirim.

• iPod Touch 5 + Blackberry 9900
  • hotspot özelliği varsatouch al ama yoksa 3gsiz pek faydalı olmaz
  • BB'nin sınırsız BIS interneti var. Bu servis için para ödüyorum. Ancak hiçbir şekilde paylaşılmıyor sadece blackberry browseri, bbm ve bir kaç blackberry uygulamasıyla kullanabiliyorum. Eğer hotspotla paylaşım istiyorsam (cihazda bu ozellik mevcut) standart internet paketleri almam gerekiyor.
  • Ben ipod 4 + 1280 veya w810i şeklinde kullanıyorum.. Kullanmayı çok çok sevmeme ragmen iki cihazı birden taşımak zor oluyor çoğu zaman evde bırakıp gidiyorum ipodu.. Birde bunların pil sorunu var ipod 5 te bu konu basıl bilmiyorum ama '''bence''' iphone 5 alıp tek cihazla bütün işinizi görmeniz çok daha mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 28 Ocak 2013; 2:39:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Curve 8520 ve Touch 4'ü bir arada kullanıyorum. Fakat ne yalan söyleyeyim çoğu zaman "Keşke iPhone sahibi olsam" diye içleniyorum. Touch 4'te çoğu zaman telefon özelliği arıyorum. Tarayıcısı, uygulamaları, hızı, stabilitesi derken her şeyiyle fark yaratır.
  • iPhone 5 alın hocam bir süre sonra 2 cihaz sıkıntı yaratıyor. Htc chacha ile hotspot yapıyorum ve ipod ile internete giriyorum fakat internet paketim sınırsız olmadığı için hem ipod data yiyiyor hem de chacha yiyiyor. Bu yanı da çok kötü.
    iPhone 5 alırsanız tek data yer hemde performans açısından da ipod touch 5 ten daha iyi diye biliyorum. Ayrıca kamera açısından da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.