Şimdi Ara

ipod touch 5 mi iphone 4 mu arkadaşlar ? ve neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 5 geliyor türkiye fiyatı da ortalama 1000 tl yi bulacak iphone 4 mü alınır yoksa ipod touch 5 gelince onu mu alsak araadki farklar çok mudur.

• Ne bin i ya kafan mı güzel max 7oo tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

arkadaşlar ipod touch 5 geliyor türkiye fiyatı da ortalama 1000 tl yi bulacak iphone 4 mü alınır yoksa ipod touch 5 gelince onu mu alsak araadki farklar çok mudur.

hakikaten 1000 lira fazla salladın. 800 olsa neyse de 64gb'ı 1000 lira olur anca.. ama 32 yetiyo diye düşünüyorum..
    32 gb'ı 850 olabilir sanırım en fazla, ama iPhone 4 ile karsılastırmak zor. Ki zaten donanım ve hız olarak iTouch 5 iPhone 4'ü geçiyor.
  • arkadaşlar ipod touch 4 199 dolara amerikada satılırken türkiyede 550 filan dı ilk çıktığında şimdi bile piyasası sıfırı 450 den aşağı değil tamam belki 1000 tl fazla oldu 2. el iphone 4 alınabilir 900 - 1000 tl arasına iphone 5 gelmesiyle fiyatlar düşecektir. ipod touch 5 ise türkiye garantili 32 gb en az 800 den girer ülkemize görürsünüz. 100 tl daha fazla verip iphone 4 alınır mı
  • su anda itouch 32 gb kac liraya satiliyorsa itouch 5'de ayni fiyattan girecektir bu arada bende almayi dusunuyorum bir sim girisi icin 1000 tl fazladan veremem

• Ipod Touch 5 tabıkıde sadece Siri ve 4ınch Retian ekranı yeter
  • Ben 470 civarı para biriktirdim. Öğrenciyim 1 sene bütün harçlıklarımı biriktirdim. Şimdi iPod Touch 4 alacağım da acaba 5 çıkmışken 4 almak kötü mü olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Ben 470 civarı para biriktirdim. Öğrenciyim 1 sene bütün harçlıklarımı biriktirdim. Şimdi iPod Touch 4 alacağım da acaba 5 çıkmışken 4 almak kötü mü olur ?

bütçenizi artırma gibi bir imkanınız varsa ipod touch 5'i bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Ben 470 civarı para biriktirdim. Öğrenciyim 1 sene bütün harçlıklarımı biriktirdim. Şimdi iPod Touch 4 alacağım da acaba 5 çıkmışken 4 almak kötü mü olur ?

bütçenizi artırma gibi bir imkanınız varsa ipod touch 5'i bekleyin derim.

Kaç TL olacağını bilmiyorum ki Hocam.
  • quote:

Kaç TL olacağını bilmiyorum ki Hocam.

4. neslin 32 gb modeli abd'de 299 dolar iken(şimdi 50 dolar düştü) Türkiye'de Vatan Bilgisayar'ın %25 kampanyalarıyla 650-680 tl civarlarında bulunabiliyordu. aynı fiyat politikasının 5. nesil ipod touch içinde geçerli olacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesona -- 18 Eylül 2012; 13:08:18 >
  • Eğer kullanılabilir ve yenilemen gerekmeyin bir telefonun varsa ipod touch 5 telefon dışında her işlevi fazlasıyla yerine getirecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelmesi daha kasimi bulur

• deli misiniz ya iphone 5 turkıyede 3.300 tl ile satılacak ıphone 4e gore fıyatı cok cok ustunde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerrrrr

deli misiniz ya iphone 5 turkıyede 3.300 tl ile satılacak ıphone 4e gore fıyatı cok cok ustunde

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerrrrr

deli misiniz ya iphone 5 turkıyede 3.300 tl ile satılacak ıphone 4e gore fıyatı cok cok ustunde

Bu yorum sevipte kavuşamayanlara gelsin
  • www.sanalpazar.com da en ucuz 799 tl
  • Tabiki iPod touch 5. Ki kendisi iPhone 4s gücünde.

• Telefona ihtiyacin varsa iphone.yoksa ipod touch.

• bu arada fiyati 800 tl civari olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.