Şimdi Ara

iPod Touch 5.nesil pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gecen hafta iPod 5.nesil arka kamerasiz modelden aldim. Cihazı aldıktan sonra sarjini bitirip etmem lazimdi ama ben bitmeden direk muzik atmak icin bilgisayara baglayinca aletin sarji fulledi. Sarj isi pc drn yapildigi icin o günden beri hic duzenli sarj edemedim hep yarida %70 de falan almak zorunda kaldim. Bu 5.sarj falan sanirim. Bu sorun teskil eder mi acaba sormak istedim bataryam suan mesela bozulmaya baslamismidir. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• li-ion bataryalar o kadar kolay bozulmaz merak etme sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. zaten baktın sorun var apple store'a götürürsün onlar ilgilenir
  • şarjda kullanmamaya çalış onun dışında ne kadar süre şarj ettiğin, kaça kadar takıp şarj ettiğin önemli değil.
    %20'ye inmeden takmaya çalış
  • Teşekkürler ikinize de dediğiniz gibi gayet iyi şarj süresi
  • İpod touch 5.nesilin bataryası gerçekten çok dayanıklıdır. Bi arkadaşım cihazı yeni aldığında müzik dinleyerek safarida dolaşmıştı. 2 saat sonunda %100 den şarj %80 e düşmüştü. Gerçekten şok olmuştum %20 şarj yemişti. O günden sonra bu cihazdan bendede olmalı dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.