Arkdaşlar bu 2 üründen birisini alıcam ama tavsiyeniz hangisi olur ?Ekran boyutu olarak ipod 4 inc çok mu küçük ?Bide performans bakımında hangisi daha önde şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: McKerem34
Arkdaşlar bu 2 üründen birisini alıcam ama tavsiyeniz hangisi olur ?Ekran boyutu olarak ipod 4 inc çok mu küçük ?Bide performans bakımında hangisi daha önde şimdiden teşekkürler.
İkisi farklı gibi sanki? biri tablet diğeri multimedya aracı, biri 4" diğeri 9.7" iPad ile iPod'u karşılaştırmak gibi. Yani; senin için hangisi iyiyse o. Ama android vs iOS dersen elbette iPod Touch 5th derim.
Seçimimi iPodtan yana kullanıcaktım ama ekran küçük olmaz dediler bende tabletlere baktım bu hoşuma gitti bilmiyorum kararsız kaldım.
Bahsettiğiniz model; performans, ekran kalitesi, ses kalitesi ve ios +'ları olarak ipodun yanına bile yaklaşamaz ama 2'sinin ekran boyutu çok farklı. Hangisi lazımsa onu alın.
Hocam bu dediğiniz motorsikletle otomobili karşılaştırmak gibi olmuş biraz
quote:
Orijinalden alıntı: McKerem34
Seçimimi iPodtan yana kullanıcaktım ama ekran küçük olmaz dediler bende tabletlere baktım bu hoşuma gitti bilmiyorum kararsız kaldım.