Şimdi Ara

--iPod Touch 6 Kullanıcı Kulübü--Çıktı--A8--8MP Kamera (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
7
Favori
13.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, annem bana 32 gblık versiyonunu almış ama istersen farkını ödeyip daha yüksek modelini al diyor. oyun oynamıyorum, sadece instagram gibi bikaç app ve anlık fotoğraf için kullanıcam. müzik arşivim 100 gb civarı ama müzikçalarlarım hiç 8 gb'ı geçmedi ve sorun yaşamadım açıkçası çok müzik koyunca scrollamak can sıkıcı hale gelebiliyor. performansından memnun kalırsam da sony z3 compact ı elden çıkarıp tuşlu telefon almayı düşünüyorum. aslında 32 gb yeter gibi ama 170 tl fark da hiç bişey. sadece 64 alıp yarısını bile dolduramazsam üzülürüm, sizce napayım?
  • Scrollamaktan canın sıkılıyorsa 32 gb her türlü yeter 10 gb müzik yüklesen geri kalanında istediğin herşeyi yaparsın gerek yok 170 tl daha vermeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilatilla

Ipod iyidir. Alalı bir buçuk ay oldu, şarj sıkıntısı yok, müzik desen tartışılmaz, telefonu bir hafta önce evde unutup işe gelmişim. Telefon evde internete bağlı olduğu için gelen aramalar ipoda düştü, evden gidip almak için öğleni beklerken gelen çağrıları cevaplayabildim. Bir kez daha sevdim ipodumu

Cagrilarin gelmesi icin ios cihaza mi sahip olmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ipad yada ipoda app hesabı üzerinden bağlanıyor. yani iphoneun olması lazım. çağrılarda ipod ve ipade düşüyor.
  • anilatilla kullanıcısına yanıt
    değiştirmemeye karar verdim, olabildiğince seçmece şarkı tutmama neden olur böylece ^^ buna kılıf almak istiyorum da internette hep 5. nesil için var, acaba aynı mı boyutları?
  • Aynı ama tam oturmuyor. 5. Nesilde loop diye bir eklenti vardı kasada o 6. Nesilde yok. O yüzden tam oturmuyor sanırım. Amazon vb biryerden 6 için kılıf bulabilirsiniz ben kılıfsız kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: synchro

değiştirmemeye karar verdim, olabildiğince seçmece şarkı tutmama neden olur böylece ^^ buna kılıf almak istiyorum da internette hep 5. nesil için var, acaba aynı mı boyutları?

Ben spigen kullaniyorum 5.nesil icindi 6.nesil icin kullaniyorum ayni ebatta cihazlarda zaten sorun olmaz bide loop uzanti degil sadece miknatia alani

• Anlamadım gitti bu pil sorunu sanırım sadece bende var. En fazla 4.5 saat gidiyor pil. 4kere değişim yapıldı her cihazda da servis raporu ile değişim oldu ve hepsinde de aynı sorun vardı. En sonunda sağ olsunlar Apple destek hattı ile yaptığım görüşmede kapalı kutu 6.Nesil ipod tuch gönderilmesine kara verildi ve 5 cihazım olarak tarafıma yeni bir fatura ile teslim edildi ancak onda da aynı sorun tekerrür etti, yani pili ancak 3-4 saat arası gidiyor. İsterseniz yeni bir kapalı kutu bir ürün ile değişim yapabiliriz dediler. Artık ne apple dakiler nede nede ben bir şey diyebiliyorum. Ömür boyu değişim yapacağız galiba böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Ben de Apple Online Storedan Gold 16GBlık sipariş vererek aranıza katıldım
    iPhone 6 64GB kullanıyorum, yurtdışında sürekli elde gezmek çok sıkıntı oluyor, hem müziklerimi atarım iPoda hem de aksiyon kamerama bağlarım iPhoneumun pil süresini uzatırım dıye siparişi verdik bakalım.
    Pazartesi elime geçecek ilk deneyimlerimi aktarırım tekrar ama Mac iPhone ve eski iPod kullanıcısı olduğum için memnun kalacağımdan emin gibiyim

Lütfen pil süresi hakkındaki bilginizi paylaşırsanız sevinirim. Aynı üründen bende de var 4 kez değişim yapıldı tüm ürünlerde de aynı pil sorununu yaşadım, en fazla 4-5 saat gidiyor.

• Benim de 3-4 gun gidiyor. Sadece muzik dinliyorum arada instagrama bakiyorumç

• FaceTime kullanan var mı ? Ön kamera nasıl bu konuda ?

• Gerçekten ilginç benden başkasında pil sorunu olmaması :) Bugün itibarı ile kapalı kutu 6 değişim yapılacak. Tüm değişim yapılan Ipodlar servis raporu ile pil kullanımında sorunlu olduğunu kanıtlıyor zaten. Bu sefer farklı bir renk istedim. Bu kadar eziyete katlanıp halen para iadesi almamamın sebebi ise kızım bende öyle de kullanırım baba demesi :) Ancak bu son değişimim olacak artık. Ama yine de buradan Apple destek hattındaki arkadaşlara teşekkür ederim ellerinden ne geldiyse yaptılar.
    @synchro @applem26
  • anilatilla kullanıcısına yanıt
    Hocam FaceTime üzerinden yapılan aramayı mı kastediyorsunuz yoksa operatör üzerinden Aranınca da çalıyor mu ? Aynı icloud hesabı olmalı sanırım.

• evet operatör üzeri aramalarda diyorum.
  • İpod almayı dusunuyorum öneriyor mu kullanan arkadaşlar? Ses kalitesi vs nasıl?

• YouTube da iphonedo nun incelemesi var onu izle istersen
    Hoparlör sesi çok açınca seslerin tizi çok bozuk

• Bataryası hakkında kötü yorumlar var ne diyorsunuz arkadaşlar?
  • Kutusunda hiç açılmamış 29 aralık 2015 faturalı 6.nesil 16 gb silver ipod touch var ilgileneler pm den ulaşabilir.

• öneriyonuzmu bu cihazı?

• Z3 compact varken ipod touch 6 almaya değer mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.