Şimdi Ara

--iPod Touch 6 Kullanıcı Kulübü--Çıktı--A8--8MP Kamera (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
7
Favori
13.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ipod biliyonuzki telefon özelliği yok o yüzden 2 cihaz taşımak sıkıntı oluşturmucaksa sizin için ipod daha iyi bir seçim olabilir diğer açıdanda sony daha iyi bir seçenek olabilir.

bende şuanda 16 gb ipod alma arefesindeyim almakla almamak arasında gidip geliyorum ama büyük ihtimal alıcam 9 taksit avantajı felan var.
  • Hocam iki cihaz tasımak sorun yapmaz.Bende almayı dusunuyorum ama cok kararsızım.Merak ettigim sey kulaklıktan ses kalitesi z3c den daha iyi midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    hocam sonuçta cihazın ana görevi müzik büyük ihtimal daha iyidir. yorumlarda ses çıkışının yeterli yükseklikte ve kaliteli çıktığından bahsedilmiş ancak yanında gelen earpods kulaklıklar bu kaliteyi biraz gölgeliyomuş eğer kaliteli bir kulaklığınız var ise çok daha iyi bir deneyim alabilirsiniz.

bu arada hocam alırsanız hangi renk almayı düşünüyonuz ben gold bakıyodum ama gümüş alıcam büyük ihtimal ile.
  • Alırsam space gray veya mavi alırım sanırım.Biraz daha arastırma yapmam lazım ama
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    hocam ben 1 haftadır araştırıyorum nedense tr de pek bilgi yok ipod 6 hakkında olanlarında hepsini okumuşumdur yani sorunuz varsa cevaplııyım
  • Muzik dinlemeyi seven insan icin gayet iyi bir cihaz. Beniim gibi iphone kullanmak istemeyenler ama iostan da kopamayanlar icin gayet iyi bir secim.

Ipad olsa sürekli tasinmaz derdim ama bu gayet rahat tasinir.

Ancak son serilerde pil problemi varmis. Bu baslikta da gorebilirisiniz. Apple store internet magazasindaki satilanlar kacinci jenerasyon bilmiyorum. Ama premium resellerlardakiler eskidir.

• Benim de 6. Nesil var. Bu kılıf her ikisine de uyuyor hem 5. Nesil hem 6. Nesil.

Bu kılıfı kullanıyorum. Değişik renklerde almıştım.

Normalde fiyatları bu.Benim de iPod 6 var ve kullanıyorum.

Tek sorunum kılıftı, kaliteli, sağlam ve orijinal kılıf bulmak zor.

Uzun araştırmalar sonucu bunu buldum ve ucuzken aldım birden fazla, başkasına da yardımcı olur diye.

Tayvan malı olması en önemli özelliği bence. Daha sağlamını, zarifini bulamadım defalarca değiştirmiştim kılıf.

İncelemesi videosu :)

4 farklı renk var. İsteyenler 30 TL karşılığı alabilirler. Faturalı... Normalde fiyatı Apple Store'da 90 TL Kendi sitesinde bile 34 DOLAR. Türkiye distrübütöründen aldım bağlantılar sayesinde bu fiyata.

http://www.speckproducts.com/apple/ipod-touch-cases/ipod-touch-5g-cases/candyshell-ipod-touch-5g-cases/IT5G-CS.html#start=1

Özel mesaj atabilirsiniz.
     --iPod Touch 6 Kullanıcı Kulübü--Çıktı--A8--8MP Kamera

Daha fazla resim için çektim.
    http://i.hizliresim.com/8DrdPd.jpg
    http://i.hizliresim.com/E50RrD.jpg
    http://i.hizliresim.com/ormk0q.jpg
    http://i.hizliresim.com/Vv7MPR.jpg
    http://i.hizliresim.com/nLDWja.jpg
    http://i.hizliresim.com/L16nZz.jpg

• Bu sarj suresi normal mi arkadaslar?

Ios 8.4 jailbreakli cihaz dun acildi sifir sayilir bi kere tam sarj yaptim ve sonuc bu.

EDIT: %13 GOSTERDIGINE BAKMAYIN CIHAZ BU MESAJI ATAR ATMAZ %12 GOSTERIRKEN KAPANDI YANI 4 SAAT BILE GITMIYOR SARJI BU NORMAL MI? COK MORAL BOZUCU BIR DURUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 6 Şubat 2016; 20:12:20 >
  • tanir70 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sarj olayi cozuldu mu? Bi ustteki mesajima bakarmisiniz benim de sarj sorunum var 4 saat bile dayanmadi cihaz.

Bu konuda ne yapmam gerekiyor cihazin faturasi yok ama seri no ile sorguladigimda 2018e kadar garantisi var gorunuyor.

Nereye gidebilirim degisim icin?

• -BES- kullanıcısına yanıt
    Aynı problemden cihazımı servise yolladım, teknosa aracılığıyla. Cihazda 8.4 yüklüydü. 9.2.1 yükleyip geri yollamışlar

• cihazın zaten 1043 mah pili var 4 saat ekran ömrü almak normal değilmi?

şuan kullandigim telefonun sözde 2300 mah pili var ama 3.5 -4 saat zor aliyorum wifi ekran parlakligi yarıda olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan78689 -- 8 Şubat 2016; 2:09:41 >
  • caylimehmet C kullanıcısına yanıt
    Boyle bi sey yapacaklarini tahmin ettigim icin simdi ben guncellicem cihazi. 9.2de de ayni sorun olursa servise gondericem o zaman napacaklar bakalim

• -BES- kullanıcısına yanıt
    Cumadan beri kullanıyorum, herhangibi değişiklik yok. En fazla üç buçuk saat kullanım süresi alıyorum. Çarşamba geri yollayacağım

• caylimehmet C kullanıcısına yanıt
    Ben son surume guncelledim eskiye gore bi fark var suan 4 saati gecti kullanim suresi. Bekleme suresi de 12 saat civarinda ve henuz kapanmadi cihaz, kapandi kapanacak sanirim. Bi de o 4 saatin 3unu garageband uygulamasinda harciyorum Garageband buyuk bi uygulama fazla pil harcamasi normal sanirim bilemedim.

Bu degerleri anormal bulan varsa direk yollarim servise. Sizce nasil?

• Ios 9.2.1e guncelledikten sonra durum bu. Normal mi arkadaslar? Bu topic ölmüş zaten ama olur da bi kisi yorum atar diye bekliyoruz iste

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Ios 9.2.1e guncelledikten sonra durum bu. Normal mi arkadaslar? Bu topic ölmüş zaten ama olur da bi kisi yorum atar diye bekliyoruz iste

hocam 5.5 saat ekran açık süresi 1043 mah pilden almışınız daha ne bekliyonuz anlıyamadım

• 6 kere değişim yaptım. 4 ü servisten, son ikisi ise apple tarafından yeni fatura ile farklı bir seriden farklı bir renk yaptırdığım halde, kullanım süresi 5 saati geçmiyor hala. kızımda artık ben böyle kullanmak istiyorum başka değişim yada para iadesi istemiyorum dediğinden artık olayın peşinide bıraktım. Ancak Servis ve firma Sorunu kabul edip değiştiriyorlar, seri hatası dediğimde sadece sizde bu sorun çıktı başka şikayet almadık diyorlar. Sorunlarınızı direk apple telefon servisinize bildirin. Servis raporunuzu alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgilendirme için teşekkürler

1.000 mahlik bir cihazdan ancak bu kadar sure alabilirsiniz zaten. Edi budu bu yani bunun.

Ifak bir powerbankla sarj meselesini kokten cozebilirsiniz.

• arkadaşlar bende ıpod 6.nesil almayı düşünüyorum ön ve arka kamera kalitesi nasıl acaba ön kamerası ıphone 5 ve 5s ile aynı mı kıyaslama şansınız olursa sevinirim cevabınıza göre siparişi geçicem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.