Şimdi Ara

ipod touch 8 gb 2.nesil!! almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 2g 8 gb almak istiyorum gittigidiyor sitesinde mevcut fakat amerikadan geldiğini sölüyolar türkiye de kullanımda sorun yaşarmıyım ayrıca bu üründe radyo varmı kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz???

• Enteresan 1 mesaj olmuş.
    Kuzey kutbunda Apple Shop olsa ve sen oradan alsan, yine TR de çalışır. Türkçe dil var zaten.
    Radyo için kulaklık gerekli. Apple marka olanı 135 Tl.
    Tavsiye eder miyim, 1 şey yazmayayım, sen anla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 15 Aralık 2009; 20:37:08 >
  • amerikadan gelen GARANTİLİ cihazlar garanti kapsamında daha avantajlıdır (arıza durumunda tamir görmez, yenisi verilir).

8 az gelebilir 16 al derim. arkadaşın dediği gibi bir yoruma gerek yok
  • 8 gb alacaksan git nano al, touch da 8 gb hiç yetmez bence , benim 32likte 2 gb boş yer kaldı
  • 8 gb alacaksan git nano al, touch da 8 gb hiç yetmez bence , benim 32likte 2 gb boş yer kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Enteresan 1 mesaj olmuş.
    Kuzey kutbunda Apple Shop olsa ve sen oradan alsan, yine TR de çalışır. Türkçe dil var zaten.
    Radyo için kulaklık gerekli. Apple marka olanı 135 Tl.
    Tavsiye eder miyim, 1 şey yazmayayım, sen anla.

kulaklık derken!!! zaten bu ürün kulaklıkla kullanılmıyomu???
  • Radyo için kulaklık resimdeki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-x

arkadaşlar ipod touch 2g 8 gb almak istiyorum gittigidiyor sitesinde mevcut fakat amerikadan geldiğini sölüyolar türkiye de kullanımda sorun yaşarmıyım ayrıca bu üründe radyo varmı kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz???

radyo yoktur.wi-fi ile nete bağlı olup gerekli uygulamalar sayesinde anca dinleyebiliyorsun.
    ben amerika atlanta best buy dan 200$ a ipod touch 2g 8gb almıştım. sen iphone almıyorsunki sorun yaşayasın.ben hiçbir sorun yaşamadım.garanti sorunu diyorsan oda yok.zaten 1yıl garanti var.apple ın ürettiği bir şeyi 1 yılda bozmayı başarabilirsen birşey diyemem artık
  • Apple storeda birkaç radyo programı var , internet üstünden dinleyebiliyorsun , birde podcast radio diye birşey var bunu bilmiyorum buda uygulama şeklinde heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet-x

arkadaşlar ipod touch 2g 8 gb almak istiyorum gittigidiyor sitesinde mevcut fakat amerikadan geldiğini sölüyolar türkiye de kullanımda sorun yaşarmıyım ayrıca bu üründe radyo varmı kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz???

radyo yoktur.wi-fi ile nete bağlı olup gerekli uygulamalar sayesinde anca dinleyebiliyorsun.
    ben amerika atlanta best buy dan 200$ a ipod touch 2g 8gb almıştım. sen iphone almıyorsunki sorun yaşayasın.ben hiçbir sorun yaşamadım.garanti sorunu diyorsan oda yok.zaten 1yıl garanti var.apple ın ürettiği bir şeyi 1 yılda bozmayı başarabilirsen birşey diyemem artık

amerikadan aldım demişsin türkçe menü mevcudmu peki??

• TR menü olayını çözeli yıllar oldu. Satılan tüm iPod Touch larda TR vardır.
    Hem TR olup olmaması yüklü olan FW ye bağlıdır.
    Sanırım TR nin olmadığı FW ler 2.2 den öncekilerdi, tam bilemeyeceğim.
  • Ürün ingilizce geliyor sonradan internete bağlanınca yada i tunes dan otomatik güncelliyor
  • bende jb li fw3.0 var.türkçe menü seçebiliyorsun.
    jb siz ofw de bile seçeneklerde türkçe menü vardı ilk aldığımda belki ofw ile güncellemeiş olabilirim.zaten güncel sürümü kullanmak her zman en iyisi.
    hiçbir sorun olmaz dostum güvenle alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.