Bildirim
ipod touch 8 gb ürününe neden müzik yüklenmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
solda music yazan yere bir tıkla mp3 leri itunes içine sürükle bırak... -
Denedim ama olmadı böyle. ''sync'' butonuna tıklayın ''music" yazan yerden diyordu ipod türkiye'de ama onu da bulamadım. -
@ gkhns;
hocam sanırım yanlış anlattın.. 'devices' (yani ipod) sekmesindeki music den deil de 'library' deki music den sürüklemek gerekior.. senin yaptığn sekilde ipod kendi kendine müzik atıyo.. yanlışsam düzeltin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizazu -- 2 Haziran 2009; 18:41:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: zizazu
@ gkhns;
hocam sanırım yanlış anlattın.. 'devices' (yani ipod) sekmesindeki music den deil de 'library' deki music den sürüklemek gerekior.. senin yaptığn sekilde ipod kendi kendine müzik atıyo.. yanlışsam düzeltin lütfen
Ben hep devices kısmından atıyorum.Aldığımdan beri yok library falan,yok müziğim silindi hiç uğraşmadım. -
aynen ben de hep bu şekilde atıyorum...şimdiye kadar sorun yaşamadım...müzikleri kütüphane içine at vs. uzun iş oluyor... -
Dene bakalım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- empedans nedir kulaklık
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro sıfırlama
- airpods 4. nesil özellikleri
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X