Şimdi Ara

Ipod Touch alacagim, yorumlarinizi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Şubat 2022; 0:30:14 >

• Ipod touch doğru bir tercih.Ben 3g 32gb modelini tavsiye ederim.

Forumda dragonstory oldukça uygun bir fiyata satıyor.Güvenilir bir satıcı olduğu yaptığı alışveriş sayısından belli.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33235859/mpage_6/key_/tm.htm

Bunun dışında gg'den de uygun fiyata satın alabilirsin.

Hepsiburada'dan alma,fiyat oldukça pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Mart 2010; 21:08:26 >
  • Arkadaşım verdiğin linkteki iPod çok pahalı.Forumda bir arkadaş 3.nesil 32GB 0 touchları 490'a satıyor.Yanlış hatırlamıyorsam satıcının adı dragonstory.Bu arkadaştan alan herkes memnun diye biliyorum.Çok ilgili bir arkadaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 2 Mart 2010; 21:08:36 >
  • Arkadaş linkini de vermiş bak.Bu satıcıyla irtibata geç bence
  • ipod touch 3g 32 gb almanı öneririm, hem müzik kalitesi süper, hem de seni eğlendirmek için bol bol oyun ve program var.
    Verdiğin link çok pahalı gittigidiyordan falan 500 510 civarına 3g 32 gb alabiliyorsun.
  • GG'den al gitsin o zaman Ben de gg'den almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Mart 2010; 22:55:48 >
  • %10 farkla gg de ilan açıyor emre.(dragonstory) Ona ilet %10 daha fazla öde. Taksitle al. %8 de sahibesinden.com dan açılabiliyor. Teklif et taksitle almak istiyorum diye Ayarlar bir yolunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde teknoloj, bağımlısı öğrenciyiz neler ne kadara zahmet olmazsa PM ler misin acaba?
  • arkadaşlar ben sony nwz-s545 ile ipod touch arasında kaldım aslına bakarsanız ben müzik dinlemek için alıyorum alternatifiniz varsa onu da söyleyin

konuyu açan arkadaşa gelince zaten aleti alınca jelatinmiş koruyucu kılıfmış gene doğubanka gitmek zorundasın habeirn olsun;)

yorumlarını bekliyorum sony nwz-s545 mi ipod touch mı yoksa en kaliteli müziği verebililen başka bir kaliteli alet mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: noneik

quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Bizde teknoloj, bağımlısı öğrenciyiz neler ne kadara zahmet olmazsa PM ler misin acaba?

su an o kadar ayrintili yazacak durumda degilim ama..

gold 6 magaza aciyor. Mesela ben Zonguldak'tayim biri burada aciliyor. 5 ilde daha aciliyor. Bulamazsan hangi iller oldugunu sorarsin tekrar.

Ve bu 6 magazada bu cumartesi ve pazar gunu onlarca urun 50% fiyatina.. 50% altinda olanlar da var ama kredi kartina vade farksiz 12 taksit de yapiyorlar :)

mesela 5800 300 TL ve kredi kartina taksitle
    mesela DELL core 2 duo 2.01 ghz notebook 1200 TL iken gold'da 600 TL.

kacirilmamasi lazim aslinda bu firsatlarin :)

ben hem telefon hem pc alacagim yanimda 3-4 kisi daha getirip onlarin yardimiyla da birseyler almayi dusunuyorum :D 1 kisi 1 urun alabiliyor da :)

Aksaray'a da açsalar ya buradan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.