Şimdi Ara

iPod Touch Almayı düşünüyorum fakat jenerasyo seçme de yardıma ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstteki yorumları hiç okumadım, o şekilde yazıyorum bu yorumu.

Ben 8GB iPod Touch kullanıcısıyım ve aylardır en dolu kullandığım halde 4.3GB boş alan vardı. Film izleyeceğim zaman 1-2GB büyüklüğünde filmler indirip atıyorum iPod'a, izliyorum ve izledikten sonra siliyorum. Güncel olarak 2000 kadar resim var ve de sürekli artıyor. Bir süre sonra karışıklık olduğundan pcye atıyorum. Müzik desen zaten çok fazla yer kaplamıyor yani kaplıyor da ne kadar müzik atacaksın ki alete? Zaten touch aldığında anlayacaksın, müzik dinlemek için yapılmış bir alet değil. Onun dışında birçok oyun yüklüyorum ama oyunlar da bi yere kadar oynanıyor. Sıkılıp siliyorsun.. Demem o ki 8GB bana bu şekilde yeterli, eğer sen de böyle kullanırım diyosan 8Gb al boşuna para harcama

• Aga üstteki yorumları okumadım bende yazıyorum...

yaklaşık 1 ay önce bir konu açılmıştı ''ipod nano 6.nesil buldum ne yapayim diye'' bilmem anlatabildim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Aga üstteki yorumları okumadım bende yazıyorum...

yaklaşık 1 ay önce bir konu açılmıştı ''ipod nano 6.nesil buldum ne yapayim diye'' bilmem anlatabildim mi

evet sizinki o olabilir konu link bulamadım ama bulursam koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Hocam teşekkür ederim konuya baktım umarım benimkidir :(
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es10l -- 29 Mart 2012; 13:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truelife

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

Hocam teşekkür ederim konuya baktım umarım benimkidir :(

sizinki olsa bile adam çoktan kullanmaya başlamış adam içindkei şarkıları pm atın anlar o zaman

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.