Şimdi Ara

iPod touch Bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba iPod touch 4.nesil 8gb mp3 playera ve Nokia 5130 xpressmusic cep telefonuna sahibim internet paylaşımı icin telefonumu bluetooth ile Ipoda bağlamaya çalışıyorum eşleşme icin kod istiyor kodu giriyorum sonra diğer telefonda eşleşme sağlanıyor fakat daha sonra bağlan dediğimde bagli degil diyor devamlı hata da vermiyor cok kısa yaklaşık 1 saniyelik bir süreliğine bağlandı yazıyor sol ust Kösede 2 tane halka çıkıyor fakat ondan sonra kendi kendine bağlantı kesiliyor ve bagli degil diyor bu iPod dan telefona bağlanmaya çalışırken oluyor telefondan ipoda bağlanırken de diğer cihaz servisi desteklemiyor uyarısını veriyor telefon forumdan bir kac kisi aynı telefon ve ipodla bunu başarıyla yapmış bendeki sorun nedir araştırdım bulamadım bir türlü bu arada ipodun sürümü iOS 5.1 üzerinde semi tethered jailbreak var restore ettim olmadı daha once bundan 1 hafta once ilk kez denemiştim ve olmuştu fakat ertesi gun acayip bir sekilde bu bluetooth baglanmamaya başladı sorunu nasil çözebilirim
    Cevaplarınızı bekliyorum ilginiz icin teşekkürler

• 5.0.1 jb kullaniyorum . Sony Ericsson J105i ile cok saglam calisiyor .
  • 5.1 tethered'da bir çok şey olmuyo şu an 5.1 in jb sini bekle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

5.1 tethered'da bir çok şey olmuyo şu an 5.1 in jb sini bekle bence

jailbreak ile alakalı bir sorun değil bu ios 5.1 de restore ettiğimde jailbreaksiz denedim olmadı yine ayrıca restore etmeden önce semi tethered jailbreak varken ilk kez denediğimde bağlantı sağlamıştı fakat ertes gün ne oldu anlamadım ama birden bağlantı kuramamaya başladı ondan sonra restore ettim zaten jailbreaksiz denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 12 Nisan 2012; 10:22:18 >
  • Benim cıhazda su an 5.1 jailbreaksız ama 5800 var bende onda da olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Benim cıhazda su an 5.1 jailbreaksız ama 5800 var bende onda da olmuyo

Sorunlarımız aynİ ise sürüm dusurmekte yarar var gibi anlattığım gibi basıyorum bluetooth bağlan diye olmuyor cok kısa sadece yarım saniye kadar bir sure bağlandı yazısı çıkıyor ama hemen kayboluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.