Şimdi Ara

ipod touch direksiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ortasına ipod touch ları koyabileceğimiz direksiyonlar nerde satılır acaba? bilen var mı?

teşekkürler.

• TRde bulmanın kolay olacağını sanmıyorum. Ebay'dan falan alışveriş yapabiiyorsan oradan al. Zaten gümrük sınırına yaklaşmaz bile.
  • merhaba. neden gümrük sınırına yaklaşmaz dediniz ki. 20 dolarlık bir ürün bu.

başka yardımcı olabilecekler yok mudur?

teşekkürler.
  • 20 dolarda olsa gümrük sınırına yaklaşmaz zaten rahatça yurtdışındaki güvenilir sitelerden alışveriş yapabilirsin.
  • yuttdışından getitdir arkadaşın dediği gibi
  • Link varmı biriniz verseniz?
  • vallahi ben satın almak istiyorum ama link falan bulamadım.

birsürü internet sitesinde reklamı var 19,99 dolar diye ama satın alacak yer bulamıyorum.

bu ürünü birileri getirtse türkiyeye çok iyi satar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    ipod touch hep dfu mod !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne diye geçiyor ki adı ebayda kesin vardır.
  • ürün hakkında yorum yapmayacaktım ama sonunda dayanamayıp yazıyorum. bu tarz ürünler kesinlikle almaya değmez arkadaşlar. buna benzer bir ürünü ps3 te kullandım. bildiğiniz plastik bir üründen ibaret hiçbir ekstra özelliği yok. sadece ortaya oturtup oynuyorsun ama yine de karar sizin...

not : hani mahallenin delileri ellerine direksiyon yada herhangi bir yuvarlak bir şey alıpta gezerler ya aynen öyle oluyor. ev dışında oynamaya kalkarsanız mahallenin delisi muamelesini görme ihtimaliniz var benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

ürün hakkında yorum yapmayacaktım ama sonunda dayanamayıp yazıyorum. bu tarz ürünler kesinlikle almaya değmez arkadaşlar. buna benzer bir ürünü ps3 te kullandım. bildiğiniz plastik bir üründen ibaret hiçbir ekstra özelliği yok. sadece ortaya oturtup oynuyorsun ama yine de karar sizin...

not : hani mahallenin delileri ellerine direksiyon yada herhangi bir yuvarlak bir şey alıpta gezerler ya aynen öyle oluyor. ev dışında oynamaya kalkarsanız mahallenin delisi muamelesini görme ihtimaliniz var benden söylemesi

Başka ne bekliyordun ki? Amaç o zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

ürün hakkında yorum yapmayacaktım ama sonunda dayanamayıp yazıyorum. bu tarz ürünler kesinlikle almaya değmez arkadaşlar. buna benzer bir ürünü ps3 te kullandım. bildiğiniz plastik bir üründen ibaret hiçbir ekstra özelliği yok. sadece ortaya oturtup oynuyorsun ama yine de karar sizin...

Başka ne bekliyordun ki? Amaç o zaten.

başka birşey beklemiyorum belki bekleyenler vardır diye söyledim. çünkü bu direksiyonun ps3 versiyonunda üzerinde tuşlar var mı gibi sorularla karşılaşmıştım o yüzden baştan söyleyim dedim. bence gereksiz bir alet. birkaç gün oynayıp sonra bir daha ele almamak üzere bir kenara atılıyor. 20 dolar edecek birşey değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 27 Aralık 2010; 4:37:48 >

• Bence kasmaya gerek yok kendinde yapabilirsin. Adi silikon kılıf al. Direksiyon biçimli bir şeye yapıştır. Kullanacağın zaman kılıfa geçirirsin olur biter. :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.