Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteden seri numarasını girdim 2. nesil çıktı.2 ve 3. nesil arasında çok fark yok gibi okuduğum kadarıyla.
    zaten 4. nesil çok farklı diğerlerine göre.3. nesilde mikrofon ve bluetoot varmış çok önemli değil benim için.müzük ve video için almıştım yeterli 8 gb ipod nanaoda 300 Tl sonylerde 250 TL civarında bende 300 Tlye aldım uygun sayılır.
  • @Tomacco

Demek ki senin cihaz 3G 8GB yani donanımsal olarak ve kasa olarak 2G'den bir farkı yok. 32 ve 64'lüklerde fark var 2 ile 3. nesil arasında ama 8 liklerde fark yok..
  • evet s,izin acınızdan en mantıklısı oymuş
  • 3. nesilin 8 gb versiuyonu yokmuş sitesinde öyle demiş apple amca.
    Hayırlı kullanmak nasip olsun.
    Güzel uygulamaları nerden nasıl indiririz.
    Kredi kartı bilgilerini istiyor itunes kayıtta o kımı girmeyincede tamamlamıyor.Ücretisz uygulamalrdan faydalanmak lazım bilen arkadaşiların bilgisine ihtiyacımız var.
    Birde bu cihazlarda pdf word excel gibi dosyaları açamak için hangi programı kullanmalıyız.ikincisi bu dosyaları ben cihaza nasıl atarım itunuesdan denedim işin içinden çıkmadım ayrıca sync yapmadan müzik atınca o parçaları klasör olarak göstermiyor başka nasıl müzkik ve video atarız mp4 leri çok kaliteli net gösteriyor yolda dizi izliyorum çok keyifli.

• iTunes hesabı açma yöntemiyle ilgili Apple iPhone iPad Bölümünde konu var.
    Quick Office ile ofis dosyaları açılabilir. iBooks ile PDF dosyaları açabilirsin.
  • bu dediğiniz programlar free mi nereden nasıl indirebiliriz?
    Teşekkürler.
  • link verirseniz çok makbule geçer.Zira çok kalabalık forum gezindim göremedim.
  • yaz benide acıma
  • Ekleneyim
  • usb den bağlandığı anda şarj olmaya başlıyordur değil mi alet? bir de tam dolunca söylüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden
    usb den bağlandığı anda şarj olmaya başlıyordur değil mi alet? bir de tam dolunca söylüyor mu?

Pil simgesi üzerinde şimşek işareti var ise şarj oluyor demektir. Fiş işareti varsa pil dolumu tamamlanmış demektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden
    usb den bağlandığı anda şarj olmaya başlıyordur değil mi alet? bir de tam dolunca söylüyor mu?

Pil simgesi üzerinde şimşek işareti var ise şarj oluyor demektir. Fiş işareti varsa pil dolumu tamamlanmış demektir..

itunes üzerindeki devices altındaki sekmedeki işaretleri kastettiniz sanırım, şimdi farkettim ben de . teşekkürler
  • iPoddaki pil simgesinden de bakabilirsin..
  • pdf ve txt dosyaları için hangi programı kullanıyorsunuz ipod touchda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shafac

dostlar forumda çok bakamadım bileniniz varsa bi yardım edin ipod touch 4 32 gb satan ve fiyatını bilen var mı acep :)

http://www.genismarket.com/156-apple-ipod-touch-32-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-369-dolar.html
  • peki herhangi bir uygulamadan çıkmanın home tuşuna basmak dışında başka yolu yokmu? sürekli o tuşa basa basa bozucaz bigün
  • pdf ve txt dosyaları için hangi programı kullanıyorsunuz ipod touchda.
  • Orijinalden alıntı: kamikazeden

peki herhangi bir uygulamadan çıkmanın home tuşuna basmak dışında başka yolu yokmu? sürekli o tuşa basa basa bozucaz bigün

Soru sormadan önce biraz araştırsan iyi olacak. 4G konusunda sorunu cevabı var. Sayfa 77'de.

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Home tuşuna basa basa bozulacak. Bu tuşun işlevini görecek bir program var mıdır acaba?

Activator uygulamasıyla bu görevi başka tuşlara yada ekranın dokunmatik alanlarından bir yere atayabilirsiniz. Uygulamayı Cydia'dan yükleyebilirsiniz. Menüde ikonu görünmez Ayarlar'dan ayarlarsınız.

GÜzel programmış hocam.Bu allta sürekli çalışmıyor değilmi ??

Örneğim saatin olduğu yere basınca Home tuşu görevi görmesini atadınız, siz oraya basınca Home tuşu devreye girmiş gibi olması lazım bu yüzden program arkada çalışır ama diğer programlardan daha az bellek tüketir.

• BENİDE EKLEYEBİLİRSİN EN GEÇ ŞUBATTA BİR TANE İPOD TOUCH 4 KAPÇAM
  • aldım evet bugün 4g 32 gb ipod touch aldım :) teşekkürler benide ekleyebilirsiniz imzamıda değiştiriyorum....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.