Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun nereden kaça aldığına yazarsan alacak arkadaşlara yardımcı olabilirsin.
  • 550 liraya yurt dışından faturalı aldım.İsteyen arkadaşlara kefil olabilirim aldığım kişi için .... gayet güvenilir bir insandı...isteyen olursa pm atabilir....
  • yaz usta..
  • Ekle beni de..En kısa zamanda iPod Touch 4 almayı düşünüyorum..
  • +++ iTouch ;)
  • bende sıparıs ettım arkadaslar =) eklıcek bı yer warsa touchla ılgılı hepsıne yazın benii=)
  • beni de ekleyin touch 4 aldım geçen ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 4 Ocak 2011; 20:12:00 >
  • ben de bugün aldım.
  • bende de var ekleyin..

birde peel alıp telefon ozellıgı kazandırabılırsek super olacak
  • İpod touch club başkanını gören varmı ben 8 aydır görmedim kendisini

Adam fan club açiyo piyasada yok
  • Aslında açabilirim ben yeni bir tane taze taze paylaşım da yaparım ama Şubat tatilinde olur ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    Aslında açabilirim ben yeni bir tane taze taze paylaşım da yaparım ama Şubat tatilinde olur ancak..

Olur Burak'im. :)
  • Arkadaşlar iPod Touch FLAC dosyası oynatabiliyor mu?
  • Arkadaşlar buradan Ipod Touch 3G 8Gb modeline Jailbreak yapmaya çalışıyorum, linkteki .ipsw dosyasıyla ipod'u restore etmeye çalıştığımda olmuyor. Ipod'un sürümü "iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw" ancak linkteki sürüm "iPod3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw". 2,1 yaptım 3,1'i ama değişen birşey olmadı yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneuser34

550 liraya yurt dışından faturalı aldım.İsteyen arkadaşlara kefil olabilirim aldığım kişi için .... gayet güvenilir bir insandı...isteyen olursa pm atabilir....

forumdan mı aldın hocam
    benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

Arkadaşlar buradan Ipod Touch 3G 8Gb modeline Jailbreak yapmaya çalışıyorum, linkteki .ipsw dosyasıyla ipod'u restore etmeye çalıştığımda olmuyor. Ipod'un sürümü "iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw" ancak linkteki sürüm "iPod3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw". 2,1 yaptım 3,1'i ama değişen birşey olmadı yardım ederseniz sevinirim.

?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar buradan Ipod Touch 3G 8Gb modeline Jailbreak yapmaya çalışıyorum, linkteki .ipsw dosyasıyla ipod'u restore etmeye çalıştığımda olmuyor. Ipod'un sürümü "iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw" ancak linkteki sürüm "iPod3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw". 2,1 yaptım 3,1'i ama değişen birşey olmadı yardım ederseniz sevinirim.

?

Senin ipodun 3G gibi satılmasına rağmen aslında donanımsal olarak 2G 8GBnin aynısı. Apple 3Glerde sadece 32 ve 64lüklerde donanım değişikliği yaptı. 2G için olandan yapıcaksınız.

• pdf ve txt dosyaları için hangi programı kullanıyorsunuz ipod touchda.
  • Beni de ekleyebilirsiniz gruba.

quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

pdf ve txt dosyaları için hangi programı kullanıyorsunuz ipod touchda.

Ben iBooks kullanıyorum.
  • benıde ekleyın gruba yenı aldım ıpod 4g 8gb ama hıcbırsey bılmıyorum ıtunes a uye bıle olamadım ne sıfre yazdıysam kabul etmedı hele jalibrek yapma bır hayal sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.