Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (336 Kişi)(Ekim 2015) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.524
Cevap
16
Favori
63.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpod 4.Nesil 32gb Ekle hocam. Fazla işim düşmüyor ama düşüncede bırakılmıyor meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

İpod 4.Nesil 32gb Ekle hocam. Fazla işim düşmüyor ama düşüncede bırakılmıyor meret

Ekledim hocam.
    Konu halen güncel halde 329 pasif üyesiyle.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Biraz geç kaldık katılmakta
  • almakla almamak arasındayım. fiyatı makul ama sadece wifi olan yerde iş görür. çok kararsızım
  • Arkadaşlar iPod Touch 4g alınır mı bu devirde?Multimedia aleti olarak kullancam genel olarak ve kullanacağım birkaç program var garageband gibi.Şimdi iPod Touch 4g ile ios 7 çıkmışken ios 6(veya daha düşük sürümler için) program indirebiliyor muyum bunu merak ettim özellikle.
  • Konu ölmüş ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    Hocam müzik,internet kullanımı ve dediğim gibi garageband kullanıcam özellikle.Oyun önceliğim değil,olsa da olur olmasa da olur şuan psp var elimde zaten.bir ay sonra falan nexus 5 alacağım.eylüle doğru da 32 veya 64 gb'lık bir ipod touch düşünebilirim 4g.Amaçlarım söylediğim gibi,lossless bir şekilde müzik dinlemek ve genel internet kullanımıyla garageband.Sizce yeterli olur mu bunlar için?Yoksa hazır Nexus 5 alacakken gereksiz mi?Yerine iPad Mini Retina ekran daha iyi mi gider?Kafamda deli sorular
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam,aklımdaki bazı soru işaretlerini giderdiğiniz için
  • benide ekleyin hocam 3g 8gb gecen gun evde buldum kurcalamaya basladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altorigo -- 26 Mayıs 2014; 20:24:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. Nesil gelince haraketlenir buralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Benide eklerseniz sevinirim.2010 temmuz ayında iPod touch 4g 8gb aldım.Şuan hala kullanıyorum.

Birde bir soru sorucam iOS 6 da sizdece seste bir artış oldumu?

Vay be zaman ne kadar hızlı akmış.2010 da iPod touch 4 almıştım.Şimdi iPhone 5C aldım.Tabi ipodu hala kullanıyorum.Birde ipodda 8gb isterken bunda 16 gb yetmiyor

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Hıcam beni listeye eklediğinizde benim nickim eski nickimdi.Şimdi düzeltebilirmiyiz acaba?Sondan 9.soradayım nick DjSemiH1 birde böyle yazarsanız sevinirim

-Mr.Carter(DjSemiH1)

• Mr.Carter kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Düzelttim hocam.

Çok teşekkür ediyorum.Ayrıca iPod touch ile sıkıntısı olan mesaj atabilir.(4 yıllık tecrübeliyim)

• ipod touch 4g whats app için alınır mı ?
  • 5g için gövde koruması var mı bir türlü bulamadım
  • Beni de ekle usta iPod touch 5g 32 gb
  • İyi günler arkadaşlar, ipod touch alıcaktım 150-200 lira bütçem var. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 4G 16GB IPOSDUMU SATIYORUM ILK GUNKU GIBI ISLER ARKADA TABIKI CIZIK MEVCUT 5G ALMAK ICIN SATIYORUM SADECE 5G ILE TAKAS EDERIM ALAN COK MMENUN KALIR KSONUNA KADAR KEFILIM. ıhtıyacı olan yada takas isteyen lütfen bana pm atsın hayırlı forumlar. FİYAT 215TL
  • 4G ipod touch ariyorum 200 lira max. Yok mu satan goren bilen duyan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.