Şimdi Ara

İpod Touch İçin Kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklıklar hakkında hiçbir bilgim olmadığı, bu işin de biraz teknik detaydansa kullanıcı yorumlarına bağlı olduğunu anladığım için böyle bir konu açma gereği duydum. Elimde 4.nesil ipod touch var. Çok müzik dinleyen birisiyim fakat tek bir çeşit müzik dinlemiyorum. Kulağıma ne hoş gelirse onu dinliyorum. Kısacası metal, rock, pop gibi bir genelleme yapamayacağım. Benim için tek önemli faktör ses kalitesi (dengeli olsa iyi olur). Fakat aynı zamanda dışarıya çok sesi gitmemeli bu kulaklığın. Dolmuşta veya serviste arkadaşlarımı rahatsız etmek istemem. Bir de elimde zaten halihazırda ipodun kutusundan çıkan kulaklık var. Alacağım kulaklığın bu kulaklıktan daha kaliteli bir şey almak istiyorum. 150-200 liraya kadar çıkabilirim ama öğrenci olduğum için daha ucuza tatminkar bir performansı gerçekten mükemmel bir performansa tercih ederim. Bu şartları sağlayabilecek bir kulakiçi kulaklığı bu civarda bir bütçeyle bulmak mümkün müdür?Sizler birkaç model önerirseniz benim deneyip kararımı vermem gerçekten daha kolay olacak .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.