Şimdi Ara

iPod Touch ile hangi telefonu kullanıyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipod touch 8gb aldıktan sonra fazla lüsk bir telefona ihtiyaç duymamaya başladım açıkcası.sadece Tlf özelligi olan ve msj. cekebilecegim herhangi bir telefon olabilir benim için. nokıa 3500 fazlasıyla yetiyor.
  • Ipod Touch 8gb + 3230 Ipodu da pepsiden kazanmıştım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyavuz91 -- 27 Temmuz 2008; 3:38:57 >
  • iPod Touch 16GB ve SonyEricsson W880i.

Hem ince kibar bir telefon hem de şarjı çok iyi 4-5 gün gidiyor.
  • beyler merak ediyorum yani ipod touch ın yanında hep hayvan gibi telefonlar yazılmış ne gerenk var ... özellikle touch + n95 8gb alanlar aklım ermiyo... n95 8 gb en varsa ya touch almassın yada illa iyi müzik istiyosan ipod shuffle tarzı bi ürün alırsın .... biraz matıklı olmanızı öneririm....
  • benim yok ondan kullanamıyom
  • ipod touch 32gb-w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirsayginer

beyler merak ediyorum yani ipod touch ın yanında hep hayvan gibi telefonlar yazılmış ne gerenk var ... özellikle touch + n95 8gb alanlar aklım ermiyo... n95 8 gb en varsa ya touch almassın yada illa iyi müzik istiyosan ipod shuffle tarzı bi ürün alırsın .... biraz matıklı olmanızı öneririm....

Kusura bakma dostum ama sanane? Herkesin zevki istediği telefonu kullanır.
  • Bence olması gereken ikili Ipod Touch + U900 Soul Biraz cep yakar ama napalım...
  • arkadaşım tamam ... banane ama... yani biraz görgüsüzce kaçıyo... parası olana almışşş direk...
    quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: kadirsayginer

beyler merak ediyorum yani ipod touch ın yanında hep hayvan gibi telefonlar yazılmış ne gerenk var ... özellikle touch + n95 8gb alanlar aklım ermiyo... n95 8 gb en varsa ya touch almassın yada illa iyi müzik istiyosan ipod shuffle tarzı bi ürün alırsın .... biraz matıklı olmanızı öneririm....

Kusura bakma dostum ama sanane? Herkesin zevki istediği telefonu kullanır.

• yarından itibaren touch ım geliyor 16 gb touch+samsung e250+w810i(sony de dışardan müzik dinlemek için kullancam
  • iPod Touch 16GB ve SonyEricsson W810i.
  • Burda benimle beraber iPhone almayı düşünen var mı? Haftaya doğubanka gidiсem, bakalım 3G gelmiş mi?Varsa fiyatını öğrenir yazarım. Ya neсmi, alalım birer tane 3G be abi?
  • Bi arkadas 16lik sormus dogubankta 2000 ytl demisler.
  • yuuuuuh o ne öle ya
  • ipod touch 8gb & nokia 6600 % samsung u600
  • iPod Touch 16GB + U600.
  • iPod Touch 16 GbB - N95 8GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Burda benimle beraber iPhone almayı düşünen var mı? Haftaya doğubanka gidiсem, bakalım 3G gelmiş mi?Varsa fiyatını öğrenir yazarım. Ya neсmi, alalım birer tane 3G be abi?

Türkiyede 3G desteği var mı? 3G ve görüntüsü dışında fazla bir özelliği yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj necmi

quote:

Orjinalden alıntı: murtezacan

Burda benimle beraber iPhone almayı düşünen var mı? Haftaya doğubanka gidiсem, bakalım 3G gelmiş mi?Varsa fiyatını öğrenir yazarım. Ya neсmi, alalım birer tane 3G be abi?

Türkiyede 3G desteği var mı? 3G ve görüntüsü dışında fazla bir özelliği yok.

Malesef Türkiye'de 3G yok.Kasımda ihalesi yapılacak.
  • iPod touch 8GB + Nokia N95 ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.