Şimdi Ara

iPod Touch ile hangi telefonu kullanıyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipod touch 3g 32gb+nokia5320 xpress music
  • İpod touch 32gb + nokia n79
    gps ve kamera için n79, geriye kalan cogu sey için i̇pod touch
  • ipod touch 16gb + 5530xm
  • iPod Touch 3G 32gb yanında Motorola V9 En iyi kombinasyon bende.
  • İkisini alana kadar bi iphone çaksaydın ya
  • Telefonu ikinci el aldım 350 liraya ama memnunum, iPod'un da parası hazır yarın alacaktım ama vaz geçmek üzereyim Router'i, invisible shield'i, kulaklığı derken 650 lirayı geçiyor. Hem zaman harcamasam daha iyi seneye Öss'ye gireceğim, ayakkabı-gömlek-kitap falan alsam daha hayırlı olacak.
  • iPod 3G 32 gb + Philips x800 4gb (bozuldu) + iPhone 8gb
    benimki biraz masraflı oldu ama 2sini yanyana görünce biraz şaşırıyor millet napayım başka telefonum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: =diablo

Telefonu ikinci el aldım 350 liraya ama memnunum, iPod'un da parası hazır yarın alacaktım ama vaz geçmek üzereyim Router'i, invisible shield'i, kulaklığı derken 650 lirayı geçiyor. Hem zaman harcamasam daha iyi seneye Öss'ye gireceğim, ayakkabı-gömlek-kitap falan alsam daha hayırlı olacak.

öss'ye gireceksen iPod iPhone felan alma çok etkiler çalışmanı. Bekle bir sene öyle alırsın. Bak bana öss derdinden kurtulduk ama bu kadar alet varken finallere bile çalışası gelmiyor insanın

• N95 8Gb ile iPod Touch kullanan arkadaşlar varmış, aralarındaki ses kalitesi ve yüksekliği kaliteli bir kulaklıkla ne kadar fark ediyor?
  • ipod touch inşallah alacağım + nokia 5800 xm :)
  • ipod touch 2g 16gb & samsung star5233
  • touch 2g 8gb + n70 çok memnunum ikisindende
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

N95 8Gb ile iPod Touch kullanan arkadaşlar varmış, aralarındaki ses kalitesi ve yüksekliği kaliteli bir kulaklıkla ne kadar fark ediyor?

n95 değilde n96 ile ipod touch 1g 16 gb kullanıyorum.. çok saçma ikisini beraber kullanmak ama ikiside yarım yarım çalışıyorsa yapacak bir şey yok taşıyacaksın..:)
    creative ep-630i kulaklık ile kullanıyorum n96 da kaliteye pek dikkat etmedim, tenezzül etmedim pek ondan
    müzik dinlemeye ipod varken ama yinede pek bı fark hissedemedim, az farkla ipod daha iyi diyebilirim..

bu arada herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem ama ÖSS ye çalışırken ipodumun olması bende kesinlikle olumlu sonuc verdi.. sürekli takip ettigim siteler, mail kutum vs olduğu için bunlar için bilgisayarı acmak zorunda kalmadım, bir kez açtığında saatlerini veriyorsun bilgisayarda ama ipoddan hallettim hepsini hergun.. s

• Itouch 16gb + 2 adet 2630
    alo diyorum msj atiyorum 1 hafta sarji gidiyor missss...
  • ipod touch 3g 32 gb ve i900 omnia!!
  • iPod Touch 3g 32 gb ve Samsung i450
  • ipod touch 2g 8gb + motorala l6i. kamerası iyi olsaydı hiç bir sıkıntım olmazdı aslında ama kamera sorunum var. para geçerse elime 1-2 mp fotoğraf çeken bir telefona geçebilirim ama ihtiyaç duymuyorum
  • ipod 3g 32 gb + n97 + n85 Apple ın tek beğendiğim ürünü i-pod o yüzden iphone falan almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

ipod 3g 32 gb + n97 + n85 Apple ın tek beğendiğim ürünü i-pod o yüzden iphone falan almadım.

Afedersiniz ama sizin aylık geliriniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

ipod 3g 32 gb + n97 + n85 Apple ın tek beğendiğim ürünü i-pod o yüzden iphone falan almadım.

Afedersiniz ama sizin aylık geliriniz ne kadar?

yanlış anlaşılmasın, n85 i önceden almıştım sonra bi yakınım amerikadan ucuz n97 getirdi bana n85 te kaldı öyle diğer hattımı onda kullanıyorum, şu anda satmaya çalışıyorum zaten n85 i, aylık bir gelirim de yok öğrenciyim.
    i-pod touch almamın asıl nedeninide birsürü güzel programlarının olması, n97 de o kadar çeşit yok malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 19 Şubat 2010; 22:34:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.