Şimdi Ara

Ipod touch ile neler yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Ipod touch ile neler yapıyorsunuz? Neler yapmaktan hoşlanıyorsunuz? Fikir alış verişi yapalım hemde yeni alacak arkadaşlar bu alet ile neler yapabileceklerini görürler.
    Teşekkürler.

• ana konu var zaten ama sayfaların hepsini okumanız mümkün olmadığı için ben yaptığım birkaç şeyi yazayım
    team viewer ile okuldayken evdeki bilgisayarı kontrol edebiliyorum(wi-fi lazım)
    oyun oynuyorum, bu çok basit gözükebilir ama oyunları gerçekten eğlenceli (özellikle küçük oyunlar)
    maillerime bakabiliyorum, internette geziniyorum
    bu yıl okulda son yılım olduğu için herkesin resimlerini çekiyorum, bol bol video çekiyorum
    müzik dinliyorum
    photoshop tarzı bir program var photoshoptan daha kolay kullanımı nerdeyse photoshop kadar resim üzerinde oynama imkanı sunuyor (adı photostudio) 100 den fazla efekt var
    wolfram ile matematiksel işlemleri yaptırabiliyorum(wi-fi lazım)
    scanner ile bulunduğum ağdaki diğer insanların IP adreslerini görebiliyorum, diğer bir programla(irpm) onları açıp kapayabiliyorum(wi-fi ile o ağa bağlı olmam lazım)
    video
    360 programıyla panaromik resimler çekebiliyorum
    en önemlilerinden biri wikipedia database i var bişey lazım olduğunda çok işime yarıyor(okulda, yazılıda)
    sözlük var
    mors alfabesi var nolur nolmaz diye(morse-it)
    müzik yapabileceğim programlar var(air harp, matrix music pad, iamdrums)
    radyo dinleyebiliyorum(radyo programı ve wi-fi lazım)
    yine en önemlilierinden shazam adlı program ile bi yerde dinlediğim bir şarkıyı wi-fi ile şarkının bütün bilgilerini bulabiliyorum(şarkının ne olduğunu bilmesemde) tr şarkılarda işe yaramadığı oluyor nadiren ama yabancı şarkılarda hepsini buldu şimdiye kadar
    amiral battı oynuyorum

birazda hayal gücüne kalmış birşey herşeyi yapabileceğin uygulama var sana kalmış yani

• quote:

Orijinalden alıntı: omeroksuzler

ana konu var zaten ama sayfaların hepsini okumanız mümkün olmadığı için ben yaptığım birkaç şeyi yazayım
    oyun oynuyorum, bu çok basit gözükebilir ama oyunları gerçekten eğlenceli (özellikle küçük oyunlar)
    bu yıl okulda son yılım olduğu için herkesin resimlerini çekiyorum, bol bol video çekiyorum
    müzik dinliyorum
    photoshop tarzı bir program var photoshoptan daha kolay kullanımı nerdeyse photoshop kadar resim üzerinde oynama imkanı sunuyor (adı photostudio) 100 den fazla efekt var
    scanner ile bulunduğum ağdaki diğer insanların IP adreslerini görebiliyorum, diğer bir programla(irpm) onları açıp kapayabiliyorum(wi-fi ile o ağa bağlı olmam lazım)
    video
    en önemlilerinden biri wikipedia database i var bişey lazım olduğunda çok işime yarıyor(okulda, yazılıda)
    sözlük var
    yine en önemlilierinden shazam adlı program ile bi yerde dinlediğim bir şarkıyı wi-fi ile şarkının bütün bilgilerini bulabiliyorum(şarkının ne olduğunu bilmesemde) tr şarkılarda işe yaramadığı oluyor nadiren ama yabancı şarkılarda hepsini buldu şimdiye kadar
    amiral battı oynuyorum

birazda hayal gücüne kalmış birşey herşeyi yapabileceğin uygulama var sana kalmış yani
    @sultanomar

bende ipod almayı düşünüyorumda bu dediğin tüm uygulamalar ücretsiz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

@sultanomar

Alıntıları Göster
    Real racing ile online kapışıyorum
    Hurriyet,HaberTurk gibi gazeteleri takıp ediyorum.İngilizce kitaplar okuyorum.
    TV izliyorum
    Skype ile arkadaşlarımla görüntülü konuşuyorum,cevremde fazla touch/iphone sahibi olmadıgı icin skype kullanıyorum.Facetime da aynı işi görüyor.
    Gamecenter ile arkadaşlarımla puan sıralamasında yarışıyorum
    Fotoğraf çekiyorum,ara sıra kücük videolar çekiyorum.
    Müzik dinliyorum
    Internette geziyorum
    Wifi olmadıgında telefonumdaki interneti touch ile paylaştırıyorum
    Youtube'u takip ediyorum.Hava durumlarını kontrol ediyorum
    Remote ile mac imi kontrol ediyorum
    iMovie ile çektigim klipleri düzenliyorum
    Shazam ile dinledigim sarkının adını öğreniyorum,ebuddy ile msne giriyorum,iTranslate ile bütün dillerde kolayca tercüme yapabiliyorum
    Twitter,facebook gibi ağları takip ediyourm, google ın sesli arama özelligini kullanıyorum cok iyi :D
    Klasikleşmiş kücük oyunları oynuyorum:)
    Tap DJ, air drums ( çok zevkli gyroscope destekli gercek bir bateride davul,trampet neredeyse ipod touchınızı bir baget olarak kullanıp bulundugu yere vuruyorsunuz .tavsiye ederim ) bebot,finger beat kullanara çeşitli müzikler yapıyorum
    Film izliyorum cogu gece 1 tane :D
    Online okey oynuyorum,scrabble kapışıyorm yatarken çok zevkli oluyor
    Maillerime bakıyorum
    bisürü aklıma gelmeyen sey daha var

• quote:

@sultanomar

Alıntıları Göster
    Cihaza Jailbreak yaptıktan sonra hepsi ücretsiz.
    Gerekli bilgiler ana başlıklarda var, forumu okuyun biraz.
    Üreticinin sitesine gözatın.

http://www.apple.com/ipodtouch

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Alıntıları Göster
    İnternete giriyorum,müzik dinliyorum bazende oyun oynuyorum.

• her aksam sarj etmek zorunda kaliyorum :(
  • quote:

sormak istediğim jailbreak olmadan ücretsit olup olmadığıydı.yoksa jb in ne olduğunu apple kullanıcısı olmayan biri bile az çok biliyordur.
  • quote:

quote:

sormak istediğim jailbreak olmadan ücretsit olup olmadığıydı.yoksa jb in ne olduğunu apple kullanıcısı olmayan biri bile az çok biliyordur.

Alıntıları Göster
    Buraya ne adamlar geliyor bilemezsin.

• quote:

JB olmadan sadece Free uygulamalar ücretsiz.Geri kalanlar için para ödemek zorundasın.
  • quote:

tamam lafımı geri aldım.peki aklıma takılan bir nokta var şimdi ben samsung wave kullanıyorum samsung apps diye bir uygulama sitesi var belki biliyorsunuzdur.ben ordan ücretli uygulama yüklerken mobil ödeme seçeneğini kullanıyorum.kredi kartım falan yok yani.appstore'da da böyle bir seçeneğim var mı yoksa ücretli uygulama indirmek için illa kredi kartım falan olması gerekiyor mu ?
  • quote:

quote:

tamam lafımı geri aldım.peki aklıma takılan bir nokta var şimdi ben samsung wave kullanıyorum samsung apps diye bir uygulama sitesi var belki biliyorsunuzdur.ben ordan ücretli uygulama yüklerken mobil ödeme seçeneğini kullanıyorum.kredi kartım falan yok yani.appstore'da da böyle bir seçeneğim var mı yoksa ücretli uygulama indirmek için illa kredi kartım falan olması gerekiyor mu ?

Alıntıları Göster
    bu google voice olayı çok hoşuma kaçtı böyle ggarip garip sesler çıkarp arıyorum çok güzel ya

• quote:

Orijinalden alıntı: omeroksuzler

ana konu var zaten ama sayfaların hepsini okumanız mümkün olmadığı için ben yaptığım birkaç şeyi yazayım
    müzik dinliyorum
    video
    sözlük var
    amiral battı oynuyorum

en önemlilerinden biri wikipedia database i var bişey lazım olduğunda çok işime yarıyor(okulda, yazılıda

bunu nasuıl kulanıyorsnuz. ben bir türlü halledemedim hack li uygulamalarla.

• -İnternette dolaşıyorum.
    -Muzik dinliyorum.
    -Oyun oynuyorum. Cok kaliteli oyunlar var bu tarz bir cihaza göre..(Örn: Real Racing 2)
    -Bateri çalıyorum.(Her ne kadar doğru düzgün calamasam da )
    -Youtube'da video izliyorum.
    -Maillerimi kontrol ediyorum.
    -Facebook'a giriyorum.
    -HD video çekiyorum.
    -iMovie ile çektiğim videoları düzenliyorum.
    -Viber sayesinde cevremdeki iPod touch/iPhone sahipleri ile ucretsiz görüşüyorum.
    -Film izliyorum.
    -Banka hesabıma girip yattığım yerden para transferi, fatura ödemelerini gerçekleştiriyorum.
    -Sinemaya gitmeye karar verdigim zaman hiç uğraşmadan seanslara bakabiliyorum.
    -Kargo takibi yapıyorum.
    -Evde olmadigim zamanlarda Teamviewer ile evdeki bilgisayarıma bağlanıp Torrenti kontrol ediyorum.
    ...
    ..
    .

Daha sayayım mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 5 Mart 2011; 21:35:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

-İnternette dolaşıyorum.
    -Muzik dinliyorum.
    -Oyun oynuyorum. Cok kaliteli oyunlar var bu tarz bir cihaza göre..(Örn: Real Racing 2)
    -Facebook'a giriyorum.
    -HD video çekiyorum.
    -Viber sayesinde cevremdeki iPod touch/iPhone sahipleri ile ucretsiz görüşüyorum.
    -Film izliyorum.
    -Banka hesabıma girip yattığım yerden para transferi, fatura ödemelerini gerçekleştiriyorum.
    -Kargo takibi yapıyorum.
    -Evde olmadigim zamanlarda Teamviewer ile evdeki bilgisayarıma bağlanıp Torrenti kontrol ediyorum.
    ...
    ..
    .

Daha sayayım mı..

bundan sonrasinda artik kotu seyler gelicek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

-İnternette dolaşıyorum.
    -Muzik dinliyorum.
    -Facebook'a giriyorum.
    -HD video çekiyorum.
    -Film izliyorum.
    -Kargo takibi yapıyorum.
    ...
    ..
    .

Daha sayayım mı..

bundan sonrasinda artik kotu seyler gelicek gibi

Alıntıları Göster
    yukarıda yazan bir çok şeyi yapmaya başladım ben de, ama müthiş programlar çıkıyor ortaya bazen. mesela wireless remote özelliğini destekleyen fotoğraf makinasını uzaktan kontrol edebilen bir program bile gördüm ipod-iphone kullanıcıları kablosuz kumandaya o kadar para bayılmak zorunda değilmiş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

yukarıda yazan bir çok şeyi yapmaya başladım ben de, ama müthiş programlar çıkıyor ortaya bazen. mesela wireless remote özelliğini destekleyen fotoğraf makinasını uzaktan kontrol edebilen bir program bile gördüm ipod-iphone kullanıcıları kablosuz kumandaya o kadar para bayılmak zorunda değilmiş yani

Alıntıları Göster
    hoacm wikipedia databasete türkçe kaynaklarla ulaşabiliyor muyuz ?

• quote:

kumanda yapmak varda bir cozemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

hoacm wikipedia databasete türkçe kaynaklarla ulaşabiliyor muyuz ?

bende araştırdım fakat cracklı yok malesef, ingilizce olanı var. Türkçe olan appstorede 7 küsür dolardı. enciklopedghia turkish (encikglgythpa'yı yanlıs yazmıs olabiliirm) aratırsan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

quote:

kumanda yapmak varda bir cozemedim

tv kumandasi olayini ben de cozemedim bir turlu yukarida bahsettigim program ise bnm makinayla uyumlu degilmis ona da sinir olduk..herseye ragmen touch mukemmelmis gercekten:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.