Şimdi Ara

Ipod Touch'ın Şarjı çok çabuk bitiyo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 4 gün önce yeni sıfır ipod touch aldım alındığında şarjı tam dolunca çektim öyle 12 saat fln bırakmadım çoğu üründe öyle yapın derler ya acaba ondan mı bilmiyorum ama wifi'yı açınca installerdan fln bişeyler yüklüyorm hemen 1 çubuk gidiyo.. bazende ipodu kapatıp açınca çubuk geri geliyo anlamıyorum sizlerin şarjı kaç saat gidio wifi oyun fln oynayınca yada sdc müzikle?
    Birde bir kaç şey soracam siz ipod'u her seferinde işiniz bittiğinde üstten basılı tutup tamamen mi kapatıyosunuz yoksa sadece sleep moduna mı?
    Sleep moduna alıp bırakmak mı yoksa her defasında tamamen kapatıp açmak mı daha çok şarj yer?
    ve ben ipodu her pc'ye bağladığımda şarj etme özelliğini kapatamazmıyım? yada elle durduramazmıyım sdc müzik atmak istiorm bazen şarj olsn istemiyorm çünkü tam bitmeden şarj etmek kötü oluyo diye biliyorum tüm ürünlerde.. bende psp var asla tam bitmeden fln şarja koymam hala ilk günkü gibi batarya.. ben sırf batarya ömrü uzun die ipod aldım ama wifi açık olduğunda hemen gidiyo şarj dediğim gibi.. Cevaplarsanız sevinirim herkese iyi forumlar

• Wifi şarjdan çok yiyor, wifi + müzik ile 6saat civarı gidiyordu benim, sleep modunda bırakmak her defasında açıp kapatmakdan daha az şarj harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 15 Temmuz 2008; 19:31:31 >
  • Saol dostum cevapladığın için en azından içim rahatladı bir sorun yok bataryada.. bende bundan sonra sdc yatarken kapatıcam tamamen geri kalan zamanda sleep moduna alırım..
  • Pillerde sorun yok, rahat olun
  • ekran parlakligi ne durumda o acayip etkiliyor
  • ben auto yapıyorum ve ilk orjinal ayarda ortada bırakıyorum parlaklığı.. Bu arada bu her taktığımızda şarj olmasını engelleyebileceğimiz bir yol var mı sadece müzik atmak istiyorum şarj olmadan bir yolu var mı bunu yapmanın arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancan -- 19 Temmuz 2008; 15:41:15 >
  • kardeş parlaklığı ben senin yerinde olsam ki ben yapıyorum en az seviyeye alırım
    en az iki katı kadar etkiliyor hele film falan izlersen
  • yaw arkadaşlar ben video atamıorm nası atcam bi yardm edersnz sevincem... şimdiden teşekkurler:)
  • kardeş converter var onlarla filmi çevireceksin itunes a göstereceksin oda atacak..
    bu arada parlaklık en kısıkta 5 gün oldu hep de sleep modda tabi 5 gündür 10 dk şarj ettim o ayrı..
    ama ekran parlaklıını bi açın bi film izlein vvvvvııın gidior..
  • Itouch aldım ve ilk kez 14 saat sarj ediyimmi.Bir sorun çıkarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L_O_S_T

Itouch aldım ve ilk kez 14 saat sarj ediyimmi.Bir sorun çıkarmı?

Sorun çıkmaz.Zaten cep tel ilk alındığında hemen sarj edin derler çok önemli bir şey değil o asıl önemli olan pil biterken sarja koyulması gelişi güzel sarja koyulursa olmaz cihaz fazla dayanmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.